358

Тути Фрути

преди 2 години

Много сме зле дори центъра на столицата ни е пълен кич, зле поддържано и изглеждащо пълно със сергийни търговци и долнопробни заведения огромен брой загрозяващи центъра на града. На всеки метър набутани заведения като на панаир печелещи несметни пари укриване от данъчните. Лакоми зли и алчни ресторантьори, фитнеси, и други разни мулти функционални заведенийца. ПЪЛНА ЧИСТКА И НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. Да има чисти зелени площи свободни от сергии и заведения.

357

ДА ГИ ЗАТВАРЯТ

преди 2 години

Никаква милост, да им пуснат инспектори първо от НАП, данъчните, ХЕИ и здравни инспектори да има поголовна и безпощадна сеч на тоя сенчест БИЗНЕС. Друга са важните бизнес сектори, които крепят икономиката на една Държава, не диско, кръчми, фитнеси, то имат такъв тип държави които разчитат само на увеселителен бизнес обаче това са Аборигенски примитивни островни държавици. НИКАКВА ПОЩАДА и НИКАКВИ ПРИВИЛЕГИИ да СИ СМЕНЯТ БИЗНЕСА и ДА СИ ТЪРСЯТ ДРУГА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗНА РАБОТА!

356

Бате Гойко

преди 2 години

Кучето си лае, керванът си върви. Е и какво ще стане, като се противопоставят на мерките? Нищо - ще им набият едни актове, а тия, дет са много ербап - ще ги затворят. Просто и логично! Ричард Мазния, по-добре вместо да мисли за протести, да вземе да помисли как да си ваксинира персонала.

355

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Един взвод добре обучени професионалисти ще ги смачка набързо.А един съвестен данъчен инспектор просто ще ги затрие.Време е да ги натикат там, откъдето са изпълзели.Колко са внесли в бюджета до сега, та да ме заплашват?И кой плаща за хилядите в болниците?Много ще се радвам този да заболее, да има нужда от спешна помощ, а болницата да е пълна с ковид болни ....нека си пусне в бардака онази песничка road to hell===

354

Румен Радев

преди 2 години

Не само не затваряйте но вземете кални железни пръти и когато дойдат ги смачкайте от бой и ги пратете в КАИЛ с тежки черепномозъчни травми всичките. Те лекарите си знаят ще ги изпишат КОВИД с вируса не може да се бориш той е заразен но докато не почне да премазва ръчички главички и инспекторчета няма да свърши заразата.Юмруче му е майката.

353

Факт

преди 2 години

Решението е тотално гражданско неподчинение - ''заповедите'' на оня на ГАРАНТИРАНАТА държавна ГОЛЯМА ЗАПЛАТА , нямат никака стойност,още повече че е избран от сектантска-соросидна партия с РЕАЛНА 2,6% подкрепа от народа

352

Ром"с

преди 2 години

Е сега трябва да видим ,че има държава на тази територия,а не сбирщина в парламента които си гледат собствените си интереси... .Не може да улицата и не трябва да ръководИ държавата,това не е допустимо...ама това е България ...тук всичко е възможно,за съжаление!(

351

КАТЯ

преди 2 години

КАК МОЖЕ ТОВА ТОВА ЧОВЕЧЕ ДА РЪСИ ПРОСТОТИЙ ТИ КЪДЕ СЕ НАМИРАШ АКО БЯХМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА ДА СИ АУТ НИЩО ЧЕ СИ МЪЖЪТ ДО ЖЕНАТА СЪС ЗМИЙСКИТЕ ОЧИ

350

Шуба Дура

преди 2 години

Никак НЕ МИ Е ЖАЛ за тоя бизнес сенчест и тъмен. Много мазнинка и тлъстинки имат натрупани от укрити данъци и нелегални дейности тези клубове. Да за ги затварят. То това не се търпи пияници и безделници и разни кибици по заведенията. ИЗЛИШНО МНОГО СА да се закриват и ФАЛИРАТ ще е ЕДНО ДОБРО за ОБЩЕСТВОТО. АКО ТРЕБЕ И АНТИ ПРОТЕСТ НА ТЕХНИЯТ ПРОТЕСТ ЧЕ ИМ НАПРАВИМ.

349

РЕВ и пак РЕМ

преди 2 години

Колкото се може още ПАРИ да се НАПИЧЕЛЯТ от все още УБАВОТО време за нощни ГУЛЯИ похождения на хора, които искат просто да си изхарчат парите по клубове и заведения ГОЛЯМА ДРАМА. Направо ЖИВОТ и СМИСЪЛА се ВЪРТИ около УВЕСЕЛИТЕЛНИТЕ заведения ФИТНЕСИТЕ и КЛУБОВЕТЕ. То друг ЖИВОТ И ЦЕЛ И СМИСЪЛ НЯМА ЗА ТЕЗИ МАШИНИ ЗА ПАРИ.

348

Мисля си

преди 2 години

Да им не бъдат децата на тези, които са против ваксините и мерките. Целият свят разбра, че трябват ваксини, само *** Беят - не.

347

До 387

преди 2 години

Ти сега говориш така по интернет, но в реалния живот сигурно се подчиняваш на задълженията на правителството и сигурно правиш забележки на хора, които не се подчиняват

346

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям напълно г н Алебегов, но да кажа, че с мирни протести няма да стане. Трябва гражданско неподчинение и блокади на кръстовищата докато не си подадат оствката!

345

мдаа

преди 2 години

този хем Ричард хем АлиБегов -значи е от азиатските руски републики роден в семейство почитатели на Шекспир ои по-спецално Ричард Трети , но са изтървали Трети от името му

344

погребално бюро

преди 2 години

а така да живне и нашия бизнес иначе ще протестираме против ограниченията !.

343

Анонимен

преди 2 години

ЕХО ЗА ПАРИ И СЛАВА СИ ГОТОВ НА ВСИЧКО АЛИГЕР

342

мишо

преди 2 години

ПО НАРЕЖДАНЕ НА САЧЕВА НАЛИ ТАКА БЕ ПИЧ

341

Анонимен

преди 2 години

Този е за затвора, подбуда за гражданска неподчиненост и безредици. Затвор! И да му острижите гадната мазна коса

340

Анонимен

преди 2 години

ами и ние да им направим бойкот и да спрем да влизаме в заведенията! тия, вместо да идат пред министерския съвет, блокират хората които бързат за някъде!

339

Анонимен

преди 2 години

Идеално ще затворят дискотеките!