6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

След като Лос марранос Изабел и Фернандо наводниха Канаан, тоест Западната част на Свята Азия с еврейски лаuна, ми е не просто все тая,а копнея за милиарди наводнения в тая чuфутска страна иудейска. Да ***! Zingaros de mierda...marranos judios jodidos! Настоявам за военна окупация на цяла "европа", сиреч Западна Азия от Великата Китайска Армия! Да живей Галилея! Да пребъде Драконът Непрободим ! На евреинът marrano Христос в арабският rъз !

5

До 4

преди 2 години

Сега в България живеят много хора с дяволски нрав, има много завист, злоба, кражби, корупция, нанасяне навреди на околните, затова няма как да повярваме, че е избрана за добро земя, защото се населява от зли хора.

4

Анонимен

преди 2 години

Българите в чужбина бяха предупредени преди повече от 20 години да са прибират в БГ защото света го очакват огромни катаклизми. Но никой не повярва в предупреждението те си мислеха че всичко е лъжа и измама. Не нито е лъжа нито измама. Тепърва предстоят още по страшни катаклизми. Единствено в БГ ще бъдат по малко и по слаби. България е земята на Бог. Коренното население на тази земя са били с чисти души и помисли. Затова е Божия земя.

3

до 1

преди 2 години

Говориш мега глупости живея в Мадрид и оня ден се изсипа такъв порой, че свят да ти се завие!!! Няма и една локва и вода никъде не се събира, наводненията са по крайбрвжието и имаш ли представа какво означава 250л на квадратен метър!?! Голяма компетенция сте всички, кига си бил тук, че да казваш кое какво е, ако в България паднат 250л/кв за за една вечер ще ви одави!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Релефът и наличието на големи водни площи са предпоставка за случващото се. Иначе винаги са ме разсмивали тези от новините, като заговорят някой 80-годишен алцхаймер и той ги убеждава че такова нещо нивгиш не е бивало.

1

Анонимен

преди 2 години

В Испания е така,няма валежи половин година и повече и като завали за кратко време прави потоп...Преди е имало съвсем малко валежи и отводнителната система не е пригодена за повече дъжд...Климата се променя..