60

Анонимен

преди 2 години

Явно коментарите са били силно "положителни' и са ги изтрили до един

59

ПЪТЯТ...

преди 2 години

При Комунизма и при Фашизма всички трябва да се жертват за ОБЩОТО БЛАГО...."Пътят към ада е посТлан с добри намерения."----Реално и с и без ваксина вируса ще си го има.

58

Анонимен

преди 2 години

След 80 години доживях да видя истински фашисти..... Третата световна няма да е между държави, а между хората и фашистките правителства.

57

Анонимен

преди 2 години

Задължителна ваксинация ама при пълно одобрение на ваксините. Все някой случай на починал от ваксина няма да успеят да го скрият, и всичко ще се взриви.

56

Анонимен

преди 2 години

Има много хора, които не разбират от дума и за тях трябват принудителни мерко, за да се запази здравето и живота на хората.

55

Луд

преди 2 години

умора няма. Който се смее последен, най-добре се смее...

54

Анонимен

преди 2 години

Ба си рептила е тоя

53

Анонимен

преди 2 години

Нещата отиват към своя край, няма време за губени или мреме от вируса или от ваксината, няма да ни чакат повече, много нефелен излезе този вирус, но програмата е стартирана

52

Ама разбира се

преди 2 години

Да видим как ще ги ваксинират по онези хубавите им кварталинейде в Неапол, Сицилия. Направо ще е като сюжет за Холивуд.

51

ти си мислиш

преди 2 години

До Случаен минувачВсичко зависи от тоягата!Колкото е по-голяма,толкова е по-ефективна!Бедна ти е фантазията какво може една тояга!

50

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Израел прецака далаверата... По 10000 новозаразени имат всеки ден. И по 40-50 умрели - колкото имаха и при предишните "вълни". Директор на болница каза че 90% от случаите са "напълно ваксинирани". Изследване показа че естественият имунитет е 13 пъти по-добър от "ваксинния", и 27 пъти по-силен срещу симптоматично боледуване. Псевдоваксината е 100% измама. Затова се налага да я направят задължителна.

49

отдавна го чаках

преди 2 години

Само си мислех,че най-вероятно ще почнат от Германия!

48

Случаен минувач

преди 2 години

Италия е родината на фашизма. Имат голям опит с фашистките методи и стил на работа. Не бива да се учудваме, че и сега искат фашистки методи за въздействие върху населението. Само че в 21 век фашизмът няма шанс!

47

Pacinho

преди 2 години

До АнонименПриятел, първенци в ЕС са Испания, които имат 168 умрели от Ковид вчера. Добре ли ти е така или още примери искаш за "работата" на ваксините?

46

Анонимен

преди 2 години

В скандинавските страни такива дискусии няма. Хората се ваксинираха, животът продължава , болниците се занимават с тона което им е предназначението. При нас всяка сутрин с дълги списъци на умрели млади и стари, локдаун колапс на здравеопазването, стачки и глупости по форумите и пред панел ката.

45

Анонимен

преди 2 години

Той елита отдавна е ваксиниран. Цивилизацията ще остане, но плявата ще бъде издухана от пандемията.

44

Варненец

преди 2 години

Защо да си бода течност, за която производителя ме кара да подпиша декларация, че той не носи вина, ако аз умра. Ваксина е такава течност, която си биеш веднъж в живота и никой не те кара да подписваш документ, че ако ти умреш, той не носи вина. Като учех медицина през 1984г., в учебниците по микробиология и вирусология пишеше, че срока на изпитване на всяка ваксина е минимум десет години.

43

Анонимен

преди 2 години

До: Евроатлантик (номер 50) Малко известен факт е, че радикалните ционисти от началото на 20-ти век са се възхищавали на Мусолини, и де факто са били привърженици на идеологията на фашизма. Затова не е толкова учудващо, че и в Израел както и в Италия се стремят да задължат всички да се набоцкат. А в Израел по едно време даже решиха да поставят електронни гривни на туристите за да контролират че са под карантина!

42

Анонимен

преди 2 години

Израел не са първенци. С 62% ваксинирани делтата не можеш да я бориш. Скандинавските страни, Холандия и Белгия са първенци.

41

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде има по едно 20-30 % страхливци или фанатици антиваксъри , които са прът в колелото на прогреса и пречка да се ликвидира епидемията. Само в България са болшинството. Другите ще намерят начин да се справят с тях, при нас вирусът ще ги оправи защото умни управници нямаме.