36

Нищо ново

преди 2 години

Във всичките тия мисии загиват млади момчета, и когато ги върнат в ковчези, ясно е, че това не предизвиква у комшиите братска любов към Ердоган, който ги е изпратил там.

35

Талибан ли е Ердоган

преди 2 години

Киснах се в басейна на Павел Баня с един от нашите изселници в Турция, и според него Ердоган изпраща армията в Сирия, Ливан, и дори в Афганистан, защото го е страх, че иначе, ако ги остави да се организират в Турция, могат да му спретнат един преврат, който тоя път да се окаже успешен.

34

Койчо

преди 2 години

Тука имат още един брат и той е бате бойко крал държавата като талибан

33

Krom

преди 2 години

До Ддддд - един друг талибан, вярно - православен - вече проби първата дупка в тая система. И без това се харесват с Ердоган. Та, мисълта ми е, че има от къде да почерпи опит как се прецаква конституция - достатъчно е да приеме опита на неговия духовен събрат Путин. Така че, не бъди толкова убеден в казаното. Според мен, предстои да видим най лошите промени в Турция занапред. Тоя изживяващ се като Султан диктатор няма да пусне просто така без кръв властта си. Жалко за турския народ!

32

Анонимен

преди 2 години

Ерджолан и Талибайдън рамо до рамо към светлото унищожение на Света!

31

Анонимен

преди 2 години

Българите ходят в Истанбул и в Анталия и си мислят че това е Турция, но истинската Турция е дълбокия Анадол където важът законите на шариата и там е електората на Ердоган.

30

Анонимен

преди 2 години

Като са братя турция да приеме всички афгани и да си ги храни нали са братя по ислям женят се за братовчедките си и си убиват жените, ние в Европа сме християни и не сме им братя. Да си се оправят.

29

Чиста работа

преди 2 години

ЩЕ ЗАЕМЕ МЯСТОТО НА САЩ В БЪЛГАРИЯ.... Никакво робство не е имало! Руски лъжи!

28

ами ние българите?

преди 2 години

БРАТЯ ПО КАКВО СМЕ ИМ?

27

Ддддд

преди 2 години

Този талибан на снимката няма право да се кандидатира за трети пореден път като президент. През 2023г. няма да го има. Според конституцията в Турция може да се става президент 5 поредни години и само 2 пъти. Но мисля че пак ще пробие дупка в закона безтуй няма диплома за завършен университет защото дипломата му е фалшива.

26

Селски тарикат

преди 2 години

Арабите не са никакви братя на турците.Турците и арабите са врагове от векове.Бай Ердо е пътник без билет.

25

Щерю

преди 2 години

А, ние си знаем, че турците са си баш талибани...

24

Хайде, хайде

преди 2 години

Няма как да стане. Турция практически е 3..4.. големи града. И повечето от населението там е европеизирано. В момента в който решиш да им слагаш бурки и гражданската война е гарантирана.

23

До Христо Христов

преди 2 години

Борисов беше добър дипломат, макар и с подмазвачески приоми, но ви спаси гъзовете от присъствието на стотици хиляди мигранти на наша територия последните години! А сегашните даже не ви казват как се отварят нови помещения в Пастрогор, Елхово и Любимец и се пълнят с *** която може да излезе от там когато си поиска!Да не говорим, че дамаджан министър даже бърка Китай и Авганистан!!!

22

Анонимен

преди 2 години

На лицето на Ердо е изписано, че е с фалшива диплома и че е продавал гевреци на пазара.

21

Карадагойвъ

преди 2 години

НЕ МОЗЕ ДА БЪДЕ - най-после!

20

Талибан

преди 2 години

Турция ще се превърне в ислямска република като Иран, Пакистан, Афганистан и т.н. Туркините да носят забрадки, в противен случай ще бъдат наказвани по законите на шариата.

19

Меди доганов

преди 2 години

Поздрави за моя електорат - братя по вяра с всеки дрипав чаршаф, честито на всички потурнаци и атсингани - братя завинаги.!.

18

Карадайъ

преди 2 години

Турция е моята родина, ъъъ не бе Радев, не си ме чул добре, България е, България е. Хехе :)

17

Анонимен

преди 2 години

Ердоган е ислямист, даже е лежал в затвора за разпространение на радикален ислям. Ердо си е талибанче и иска да направи Емирство от Турция. Ердоган вече тотално омаскари "гeя Ататюрк". Това ще се пренесе и в България като радикализират нашите мюсюлмани. Тия които сега се радвате, че запада се изтеглял от БИ, утре ще ревете като завиe ходжата.