73

Койчо

преди 3 години

Резултата е много добър само не видях лъвове

72

Топгънър!!!

преди 3 години

До некакъв "програмист",дето бил познал резултата!А бре март този година кой падна в София с два гола разлика,бре!Италия играела "трудно" с "юнаците а истината е,че винаги(почти!) бие и елиминира България!Няма случай в Историята на футбола,когато "юнаците"(ха ха ха) да са прецакали Италия,бре!пп-И нека още веднъж да благодарим на великия Роберто Баджо,че спаси от позор футбола вкарвайки два гола на жжалката перука през 1994г.Grazie Italia,grazie Baggio!!!

71

Анонимен

преди 3 години

Предполагам, че хората които повече разбират от футбол са усетили, че Италия като за първи мач след титлата няма да си дава много зор. По друг начин не може да се оябсни това странно реми след цял мач игране пред нашата врата. Коефициентът за равенство е бил 11, така че смятайте някои хора от Италия калчополи са се облажили. Царе са на черното тото тези италианци.

70

Анонимен

преди 3 години

тоточудо.......колко ли се налапаха, а и безделници дето гледат още мачове....

69

Анонимен

преди 3 години

Честно казано не виждам кое е чудото. Италия играе много трудно срещу нас и масовият резултат е или 0:0, или 1:1. На тяхна си земя обикновено ни бият 2:0 или 2:1. Е, разбира се вчера плебсът бачкатор ревеше как ще паднем с 0:6, което е невъзможно срещу Италия. Да беше Англия- да. Но не и Италия. Ама плебсът разбира от всичко- от футбол и изстребители най-вече. Казах как най-вероятният резултат е 1:1 или 2:1 за Италия и ми пляскахте минусите. Е, аз съм 6000лв. напред от този мач (програмист съм).

68

Тошо

преди 3 години

Браво, развалихме им шоуто, защото ме възмути това след една атака на домакините в 29 минута, трипъти го гледах на запис, как техния избута нашия .....с презрение, това след като играта е приключила!!!А нашия не реагира, де да беше Хр. Стойчков...ще ше да го смачкоти, а нашия горкия се сви и може и да се е извинил даже, за нищо!Ами така е без самочувствие, без игра навън, без БФС койда да е платно до тях!Но, бравомомчета, направихте каквото можахте, че даже и в повече!

67

Словянин

преди 3 години

Никакво чудо не е равният резултат. Поначало играем сравнително успешно с Италия. А това са глупости, че Италия била с нисък стандарт спрямо Европа. В Северна Италия стандартът е като в Германия. Във Флоренция хотелът за една нощ не е по-евтин от Париж.

66

Анонимен

преди 3 години

Да питам: Спас Делев защо беше пуснат в игра?

65

Анонимен

преди 3 години

Е ся *** извъртят едно чеверме.

64

Щерю

преди 3 години

Ако Италия е Европейски шампион по футбол, а България прави равен с Италия, следва, че и България е Европейски шампион по футбол. Математика, бъбреци, баце...

63

до причината

преди 3 години

Кой сме били на футбол? Я пак?

62

вот дъ фак

преди 3 години

Имаме 2 точки и две равенства от три равни мача !? Явно в редакцията са подготвили статия че ще загубим мача и неачакваното 1:1 ви е изиграло лоша шега.

61

Анонимен

преди 3 години

Извъртели равен. Откъде го взе това понятие, Георги?

60

Марин

преди 3 години

Лъвове без гриви нъркащи

59

Анонимен

преди 3 години

С това "лъвовете" вече ставате смешни.Какви левове са тия разглезени пен делчета.

58

Анонимен

преди 3 години

До причината: Не бе, причината е, че Боби Михайлов отново е шеф на футболния съюз. За няколко дни свърши чудесна работа. Пък и късмет носи човека. Представете си какво ще е нататък. :)

57

Но комент!

преди 3 години

Нашата футболна тактика е обезсърчила тотално Манчини. Човекът казва след мача - "Това беше един от тези мачове, в които можехме да играем още 30 минути без да отбележим гол." Това казва всичко, всичко!!! Да накараш Италия на клепне от безсилие, е това само ние го можем!!!

56

причината

преди 3 години

не е случайно, че взехме 5 медала на О Игри, което е ръст спрямо преди, взехме да бием и на футбол. чакат ни все хубави неща, щом ГЕРБ и башбалибозука не са на власт....... дано българите се опомнят и усетят разликата преди и след БМБ!

55

Анонимен

преди 3 години

Добро утро, разбирачи! Май само аз познах вчера, че резултатът ще е равен, ама вие тук се пенехте,че щели да ни отнесат с 5-6 гола най-малко. Няма кой да вкара толкова голове за Италия, нямат си голмайстори хората и това е. Само един Киеза не стига. Естествено, тотално ни надиграха, но какво от това, като няма кой да им бележи.

54

Анонимен

преди 3 години

Извъртяха на късмет. Още следващия мач ще паднат.