89

Дядо Стоян

преди 2 години

Хора как да блокирам тази мижава медийка днес бг чр ми се гади от тях и лъжливите им ноеини

88

Доктор Га

преди 2 години

Абе хора не разбрахте ли че корона вирусът е един без значение кои щам е ковид си е един грип обикновен грип повлиява се от обикновен и лекарства за всеки един симптом. Не се заомбираите и не се ваксинирате за някакъв мижав ваучрер от двайсет лева после идваисехиляди да давате няма оправя събудете се хора

87

Анонимен

преди 2 години

Маи щама е само един кукуругу с него искат да ни заразят

86

Анонимен

преди 2 години

Щамът "Му" вече е тук. След нега чакаме щама " Бееее" . Ха ха ха.

85

Гейтс

преди 2 години

Смисълът на ковид-ваксинацията е да светите на GPS-а и в 5G мрежата, и ако решат, да могат да Ви ликвидират дистанционно; другото са лъжи, че някой се загрижил за здравето Ви или, че имал нужда от Вас. Тотален контрол. Ционизъм.

84

Мехуро

преди 2 години

До Анонимен 99:Не знам защо смяташ, че тия писарушки тука, зовящи се журналисти, мислят като списват. От къде да знаят, че няма Му, а е Мю - нали за такива неща се изисква четене и знаене, пък то... трудна работа. По-добре да си бичи копи-пейст.

83

Анонимен

преди 2 години

Паниката трябва да се поддържа. Първо алфа беше толкова страшен нищо, че удари хронично болни и възрастни, а младите си го караха като грип. После дойде делта и продължиха да плащат и стресират хората, много заразен бил ама не споменават, че изобщо не е толкова смъртоносен колкото алфа и реално младите пак го карат като грип. Сега изскочи тоя Му който вече се предполага че трябва да ни превърне в зомбита и ще изскочи Уил Смит да ни спаси.... Ай сиктир вече, къш, аман, спрете се....

82

Анонимен

преди 2 години

Византийците са се изродили до една от най тъпите нации, а ги имахме за хитри

81

антиваксър

преди 2 години

И защо така срамежливо, само споменавате факта, че заобикаля ваксините? Какво ще правим с този вариант? За какво ги ваксинирахте, че и нас изнудвате?

80

Анонимен

преди 2 години

С една дума ваксините не са ваксини а чорба с неизвестни съставки

79

Анонимен

преди 2 години

"Му вече се разпространява в 39 държави" - "Му" - това коя буква е от Гръцката азбука ? Защото - Мю (старогр.) или Ми (гр.) (главна буква Μ, малка буква μ) е дванадесетата буква от гръцката азбука .

78

мдаа

преди 2 години

До хахахах 12-та буква в гръцката азбука се произнася.."Мю"..следва ..13-та...дяволската дузина..тогава да видите!

77

хахахах

преди 2 години

новият щам Мууу, Еми да то *** като крави сме щом вече 2 години само простотии слушаме и се връзваме

76

Анонимен

преди 2 години

Как се казва новия вариант - византийски ?

75

Анонимен

преди 2 години

А в България отдавна вирее страшен щам - ,,Бее ,Бее " и за него никакви ваксини не е имало,няма и както изглежда няма и да има .

74

Анонимен

преди 2 години

Айде не ми хвали Гърция толкова че там вече има 6000 уволнени доктори и медицински сестри които са отказали да се ваксинират.

73

Четящ

преди 2 години

Цяло лято в моя град нямаше следи от пръскане в небето/вчера беше пръскано и се разстла като пелена и днес новина за нов щам... Не мога да повярвам каква глупост

72

Чоко

преди 2 години

В Гърция съм на почивка. Никой не носи маски. Само в отделни случаи можеш да видиш маскиран човек. Няма тестове на границата и се минава бързо. Море, сиртаки и узо. Какво му трябва на човек след близо двете години терор от правителството.

71

Ник

преди 2 години

щамът мууу идва за говедата, в които превърнаха ваксинираните чрез инжектирането. вече само до мучене ще стига духовно им ниво. след още няколко дози ще дойде и щама пи, при който някои ще се натръшкат като пилци, а други може да почнат да се подмокрят кято странична реакция. подготвяйте памперсите от сега. те не предотвратяват напикаването, но намаляват страничните ефекти.

70

Анонимен

преди 2 години

В Гърция съм. Хората си живеят живота както преди Никой не вярва във фалшива пландемия. Няма болни и натръшкани от нови измислени щамове. Всички новини са фейк. За сметка на това има огромни протести... огромни. ...за които никой не говори.