80

Анонимен

преди 2 години

Защо не се изисква спазването на дистанция. В Кауфланд и Лидъл дали изобщо са чували за дистанция. За ромите да не говорим. Те не носят маски камоли да спазват дистанция. Дистанцията е най Важната мярка но нарочно не се въвежда, както и вечерен час за деца, ученици и пенсионери, които са най уязвими.

79

Анонимен

преди 2 години

Нещо подобно ми говореше един приятел-англичанин. Това беше миналата година, април месец... И какво стана в Англия където мога да ви уверя, че мерките добре се спазват? Нищо! Нищо не се е "облекчило" и мерките продължават! Колкото повече локдауни, толкова повече мутации, отслабване на имунните системи и по-зле става! Прави се точно обратното на което е правилно! И цялата манипулация за това идва основно от телевизията

78

Мери

преди 2 години

До АнонименНапълно съм съгласна.Ако се затваря,нека да е всичко-граници,летища молове,всичко.Аз по молове не ходя,затова не ми трябва ваксина.Хората повечето са докарани до положение да ядат хляб и кисело мляко,да просят по подлезите или да ровят в кофите за ***, те седнали да говорят и да мислят за моловете.Като, че ли майките им едно време са им хвърлили поповете в някой мол.Пуста гьостерица, как ще ви излекува няма нужда от антибиотици и антикоагуланти.На мотиката обратното е разковничето.

77

до 82 от ЗаСъжалениe

преди 2 години

Говориш пълни врели некипели! Първо не мога да си купя никакво оръжие, защото е НеЗаконно и като обикновен човек, нито имам парите, нито имам контактите! Второ, един човек с оръжие, нищо не може да направи, срещу Армия - нали видя Полицейското Насилие под Колоните, така че това е - Р0бе и Затворници сме! Който има сили и пари, ако иска да се бори... аз както ти казах, съм приел съдбата си!

76

до84 Гладна Брюнетка

преди 2 години

ами не всички харесват Руси Блондинки...

75

Анонимен

преди 2 години

Каруцаров цяла европа се ваксинира на 80% и не се налага да затяга мерките. Поеми отговорност като антиваксър за смъртта на десетки българи заради неадекватното и некомпетентното ти управляние. Няма кислород, няма рендисивир щото си некадърник. Поне си изкара почивката на Албена като пълен безхаберник!

74

Анонимен

преди 2 години

До до 79 от Съжаление - ти и сега можеш да си осигуриш и по-добри оръжия от Калашников. Какво ти пречи да си купиш оръжия и да излезеш срещу тези които са та заробили и да се освободиш от робството като свободен човек.

73

до 79 от Съжаление

преди 2 години

нищо не предлагам, ти не четеш ли, приел съм съдбата си на Затворен Р0б до живот - или Поредната Игла ще ме убие или Икотомическата БезИзходица - това е Съдбата на хора без оръжие срещу хора с Калашници, за това и в истинските Демокрации, правото на свободно притежаване на оръжие е заложено в Конституцията!

72

Анонимен

преди 2 години

Вечерен час за учащи и пенсионери. Те са най уязвими.

71

Анонимен

преди 2 години

В молове и ресторанти цари атмосфера като Пир по време на чума. Деца се гонят и навират на всякъде. Защо няма никакъв родителски контрол и вечерен час за малолетни и непълнолетни. Безобразие.

70

Анонимен

преди 2 години

До За Съжаление - а какъв друг път предлагаш освен мирен? С какво можеш да излезеш срещу големите батковци?

69

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ опоскаха държавата и накрая ни натресоха тия аматьори. Значи яростен съм на цялата гербава сюрия.

68

За Съжаление

преди 2 години

решение по мирен път вече няма! Имам възрастна леля в Австралия, повече никога няма да я видя, защото тя от години не може да пътува заради възрастта си, а в момента Самолетен билет до Австралия е вече 10 000 доларчета (преди беше 500 до 1000), като кацнеш - задължителна карантина в Хотел, още поне 10 000 доларчета за разходите по карантината. Както Идеолозите на Глобал Топлото искаха - Пътуване само за Милиардерите с Частните Самолети - това е - ние вече сме Затворници!

67

Анонимен

преди 2 години

Радев е натовец и слуга на САЩ, както и всички останали.

66

Анонимен

преди 2 години

Като са толкова загрижние защо не пуснат и руската ваксина Спутник-5? Русия с 30% ваксинирани има пъти по-малко заразени от страни които са над 70% ваксинирани, спутник-V e много по-ефективна и освен това няма страничните ефекти на западните ваксини. Хората се страхуват от страничните ефекти. Или не става дума за грижи за здравето, ами за нещо друго?

65

до 67

преди 2 години

погледнах я тая книга - взаимствано от Дейвид Айк, дори го цитира, по-добре гледай оригиналът, т.е. David Icke! Който лично на мен до 2019 ми изглеждаше луд, но в крайна сметка се оказа прав и промених мнението си!!

64

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли е глупа или се прави??? Мерките нищо, ама нищо не помогнаха, през есента и зимата си седяхме затворени. Чак през май като се затопли и се раздвижихме изчезна грипчето, както всяка година. Дори и ваксините не помагат - справка Израел, УК, УСА.

63

Капиталист

преди 2 години

Комунизмът на ГЕРБ си отиде! Децата ми спят спокойно!

62

Дедо до 65

преди 2 години

Тебе , всеки път когато си в съзнание , трябва да те приспиват с инжекция ! Никога не трябва да допускат , да идваш в съзнание !

61

Но пасаран

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ!