100

Реалист

преди 2 години

Това е доклад на Европейската медицинска агенция, в който ясно се упоменава, че тези васкини не са надлежно лицензирани за употреба, а са пуснати на пазара с разрешение за извънредна употреба. Последното проучване на безопасността при реалното приложение на препарата на Пфайзер Бионтек ще бъде завършено на 31.03.2024 година, а за другите ваксини сроковете са по-дълги - https://ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf?fbclid=IwAR1i1FfMKimJT

99

МИ5

преди 2 години

Установено е секретното име на наночипа! Имало е теч на информация от секретна лаборатория. Казва се (работно sekretno име на новия и много по-опасен чип): EL34!

98

Шаши

преди 2 години

Тези, които не гушнат розите, ще си останат с чипче. И ще са абонати за ваксини.

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 В последните 4 седмици съм минавал 8 пъти през летище. Всъщност 4 различни. Какво трябваше да гледам като всички проверки бяха стандартни. :))))) Пак да питам, къде си виждал такова нещо? :))))

96

Анонимен

преди 2 години

Каруцаров е един от многото некадърни лъжливи комунисти! Рашков, дето го скриха че много се изложи е същия поне е накрал много имоти.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Къде си виждал ти такова нещо?" - *** до летището ве ***

94

Анонимен

преди 2 години

До Шаши "А защо, има уреди които засичат ваксината?" Кви уреди, бе? :)))) Къде си виждал ти такова нещо? :))))

93

Анонимен

преди 2 години

Най ми става весело когато плиткоумните бедни неваксинарани умиращи българи правят некви маллооууммннии заключения, че богатите умни ваксинирани англичани и еврей са зле. Смех голем :) Вървете да берете плодове, лепите гипскартон и плочки, за друго не ставате!

92

Анонимен

преди 2 години

Ковид-фашизма трябва да бъде спрян на всяка цена!!!

91

Анонимен

преди 2 години

До дърт Някога купувал ли си си Аспирин? :))))

90

Шаши

преди 2 години

Усещате ли, как чипа беше заменен с отрова. Сега пишем отрова, само защото от Шмайзер били обявили съдържанието на ,,ваксината". А защо, има уреди които засичат ваксината? И тук има хора, които ни обработват. По тънката лайсна, леко и уж неусетно.

89

дърт

преди 2 години

Да пребъдат фармацевтичната и медицинска диктатури - най-хуманните диктатури на Света! Що за ваксини са тези, които трябва да се поставят на всеки 5-6 месеца, без никаква отговорност от страна на производителите и разпространителите за тежки странични ефекти?

88

Кратка рекапитулация

преди 2 години

Значи, преди да дойде на власт Кацаров беше: 1) анти-ваксър 2) срещу НОЩ 3) срещу ограничителни мерки 4) разправяше как вируса не бил страшен и нямло нужда от зелени коридори и допълнителни отделения и легла. След като дойде на власт първото което направи е да уволни сума ти народ който се бореше с кризата, разтури НОЩ, Премахна зелените коридори от понеделник до четвъртък и се обяви за пълна освобождаване от ограничения. СЕГА той си има НОЩ, говори как трябва да се васкинираме и налага мерки.

87

до 89

преди 2 години

аз сайта на израелското министерство с публикацията 10-ки пъти го давах тук, но по неразбираеми причини винаги ме изтриват - явно, някой плаща за да се мълчи, че ваксините са вече официално на 16% ефективност, което не е ваксина, защото по закон, нещо за да се нарича ваксина трябва да е поне 50% ефективно и поне за период на 1 година да има 50% ефектиност, т.е. обикновено първите месеци е да кажем 90% ефективно и след 12 месеца за падне до 50%. А за Делта стартираш от 16% ефективност!

86

Анонимен

преди 2 години

Кацаров да налага мерки а не да води разговори. Вечерен час за деца и ученици. Какво е това беснеене по моловете. Една книга не са прочели. От къде на къде ще им подаряват табпети с пари от бюджета. Първо да научат да четат и пишат на български. Неграмотни са.

85

Анонимен

преди 2 години

Вечерен час за децата и пенсионерите, тъпогълник :D Вируса до 22ч ли заразява?Бабата вместо да тропа с бастуна по дискотеките, ше седи вкъщи и така ше е защитена. Виж през деня у Кауфландо на ръганицата всичко е точно.

84

ужасена майка

преди 2 години

язе си пия доматения сок и лимони и чакам статията за Бай Шииле и съм спасен

83

Анонимен

преди 2 години

"Ако бяхме използвали лятото да се ваксинираме, сега нямаше да се налага да правим никакви ограничения, дори броят на заразените да е голям." Хаххаахаххаааа. ОБИЧАМ как комунистите на Радев от април САБОТИРАТ по всякакъв възможен начин вакинациите без да е напълно открито, а сега пак те набиват канчетата на мат'ряла, че не се е ваксинирал. А най-забавното е, че мат'ряла приема тоя подигравка безропотно .... ахахахахахааа. Нали бяхте големи ИГРАЧИ? Изиграха ви ПАК и то по елементарен начин!

82

Муахаха

преди 2 години

тоя Кацаров не е у ред, прочетете какво е казал за фалшивите сертификати, че ще излови корумпираните лекари на база, ако има голям процент от ваксинираните му на теория пациенти, които се разболеем повторно. Ало, Кацаров ти Статистика от Израел и Исландия чел ли си - там трябва значи 100% всички да са с фалшиви сертификати и всички лекари да са у затвора за корупция. Ваксините според Израелското Правителство са едва 16% ефестивни за Делта - ако не знаеш сайта ми, кажи ще го дам!

81

до 85

преди 2 години

Рабинят, ти ли си?