8

Каква грипна

преди 2 години

ваканция? Нали МОН отдавна обяви, че вече няма да има грипни ваканции, защото при епидемия ще има онлайн обучение? Вие не сте у ред, пишете си квот ви доде у тъъпите глави.

7

Мне

преди 2 години

Няма да е присъствено! Ония снтиваксър Кацаров ще се шашне от заболелите към14.09 и ще обяви дистанционно. Ще прехвърли вината на родители и учители, които не искат да се ваксинират!

6

Анонимен

преди 2 години

Няма да е за дълго! Помнете ми думата.

5

Мани бегай

преди 2 години

Много ми е забавно как тези, които не искат да си гледат децата се изкарват някакви радетели за образование. В кой свят живеят или по-скоро се правят на ударени? В днешно време училището е една забавачница за по-големи деца. Има едни падари, които рецитират някакъв текст за заплата, гледат що-годе да осмирят подопечните и дотам. Никое дете, което не желае или не е способно няма да се подобри там, а напротив. Но за който иска да разкара лапетата, както се казва, даскалото става.

4

Анонимен

преди 2 години

Евреите вече разбраха че децата не трябва да са присъствено в училище но вечее късно. 10 000 на ден се заразват. От 15 септември и фашистичките татаре ше го разберат.

3

Ген. Мутафчийски

преди 2 години

Да не се готвят.

2

Бay

преди 2 години

когато умре първият учител ще се сетят, че "може" да са сгрешили с това, че не искат да се ваксинират.

1

Анонимен

преди 2 години

Как точно се готвят родителите? Ще си пратят децата при учители които са пълни безхаберници,не искат да спазват нищо и масово разнасят вируси? Ще си пратят децата в пещите ли?