21

Бай Кольо

преди 2 години

Когато по времето на ГЕРб протестираха срещу мерките против епидемията,протестърите ревяха,че правителството не си вършело работата адекватно.Сега хората отново протестират т.е. и служебното правителство не си върши работата адекватно.Независимо,че сега работата е много по-малко,тъй като имаме три пъти повече ваксини от необходимито.А в началото нямаше достатъчно за никоя страна.

20

хахахахахаха

преди 2 години

спечелиха! сега ще чакат още един час клиентите да си допият бирата. не вярвам някой в 22:00 да поръча първо, второ, трето и десерт. а вие? но пък ще плащат на сервитьори, музиканти и ПЕВИЦИ още час.

19

Ванина

преди 2 години

А цяла лято като работеха с капацитет 120% - наблъскани една до друга маси и на цени като в Гърция за зле приготвена храна с изключително съмнителни продукти?След едно посещение на заведение в Търново два дни със стомашни проблеми.А парите за справяне с Ковид кризата въобще не стигнаха до служителите на заведенията.

18

dakotabg

преди 2 години

Кръга не е омагьосан,а неадекватен /мерките/!Пука ми за кръчмите,аз ракията си я пия на вилата!

17

!:

преди 2 години

Другото е, че 90% от работниците в бранша не искат да се ваксинират. Искат да работят на 100%, без ваксина, без мерки, без маски.....еми колко мозък може да има един сервитьор?! И сега си го набиха на себе си и на собствениците. Алибегов си го каза - не е нормално да има пак строги мерки, след като има ваксини. И аз мисля, че не е, ама те огромна част от персонала им са антиваксъри. Честито за омагьосания кръг.

16

!:

преди 2 години

Това, че ходели с маските е такава лъжа, че просто нямам думи.....По морето сервитьор с маска, както трябва да се носи, някой видял ли е?! До момента трябваше да работят на 50% от капацитета, това някой видял ли е? Имаше само оправдания - настинал съм, летния грип.....Не спазвахте леките мерки, но понеже сте ***, така и не се сетихте, че първо вас ще засегнат тежките!

15

дедо Ви

преди 2 години

32 години след 10 ноември, това ли е работническата класа на България?

14

6Ричи ли говоди боли

преди 2 години

Ричи ли ги води болярите!?

13

Я

преди 2 години

И служебен министър доктор Кацаров к'вооооо?

12

:)

преди 2 години

Ориенталски ***. Ако имаше 60-70% ваксинирани в Тиквенистан, ресторантите щяха да работят както е в Европа. В Унгария махнаха всички мерки, но има 60% ваксинирани и няма увеличение на случаите. *** не спазва нищо, страх го е от ваксините и е *** като ЗЪГ, но иска чалга кочините да работят и да муа менте ракия и 10 дневни манджи.

11

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До ЯмболияКАТО ПОЯДЕТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА В СТОЛОВАТА НА ЗАВОДА КАТО ЕДНО ВРЕМЕ ЩЕ ПОДКРЕПИТЕ ПРОТЕСТА НА РЕСТОРАНТЬОРИТЕ ХАХАХА

10

Анонимен

преди 2 години

Другари ресторантьори, вие сте едно нищо в хранителната верига. Вие сте просто едни пиявици на клона. - една принадена стойност.

9

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям ги!

8

Анонимен

преди 2 години

Ми дай за по-лесно да ги хейтим докато се затрият. После като нашите продажници подхванат друг сектор, и тях ще хейтим. И така, докато не стигнат и до нас. Тогава другите ще ни хейтят и ние ще се затрием.

7

Ямболия

преди 2 години

Полето и фабриките плачат за работна ръка. Без ресторанти можем.

6

do 4

преди 2 години

На същите на които се отчитат руснаци, севернокорейци и Хамериканци. Все конспирации са ви в главата.

5

Анонимен

преди 2 години

ДДС-то им намалиха, бачкат от пролетта, надули цените яко и пак недоволни. Т'ва вече е наглост, честно ви казвам. Пари - НЯМА. Спасявайте се нанякъде. Чао.

4

Сокереса на

преди 2 години

протеста ?!

3

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо общо с бизнеса им, но ги родкрепям. Аман от *** неадекватни мерки за отчета! Време е да кажат властите в ЕС

2

Анонимен

преди 2 години

Носете маски, че ми писна да ви гледам беззъбите физиономии бре. В България, на всеки ъгъл банка, фризьорски салон и зъболекар. Обаче народът е масово без пари, рошав и без зъби. Кви ресторантьори са тия бе, това са прошляци дет гледат да закачат някой лев от държавата, без да работят. Ша ми иска той 3.50 лв. за една бира, дет струва 80 стотинки. За едни картофки пържени - 200 гр. - 3.80 лв. Че то килото струва 1,20 лв. бре... Аре затваряйте ги тия и да приключва цирка.