24

Анонимен

преди 8 месеца

До ОфффНе е така. Ние за домашните гозби си купуваме скъпо домашно месо и домашни картофи. Дюнерджийниците не могат да си го позволят защото ще се вдигне цената на дюнера и никой няма да го купува.

23

Deep Zone

преди 8 месеца

Огромен респект за холандците! Фаст фууд-а е една от най-големите отрови! Забрана и за енергийните напитки и гнусната кола!

22

Сметалото

преди 8 месеца

Щатите - макдоналндс на всяка крачка. България - домашни гозби. Аре да погледнем средната продължителност на живота.

21

Оффф

преди 8 месеца

Нищо нездравословно няма в "бързата храна". Практически тя съдържа същото както и "бавната", домашна храна. Проблема е глупендерите, които ядат до пръсвате ама те и с домашна храна си стават прасета без да са стъпвали в Fast Food. Дюнерджийниците си купуват месото и картофите точно от там откъдето домакинята ги купува за домашните гозби. А точно в щатите FDA е упражнява жесток надзор и там глоба означава фалит.

20

Щерю

преди 8 месеца

- Защо няма вериги от заведения за бързо хранене със супер здравословни храни?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Фаст шкембеджийници и кпествени баничарници на нивои с хигиена са очаквана радост в България. Днес де оше де предлагат разни уж бюджетни блудвежи, лретопляни по три пъти.

18

До тъпака с въпросит

преди 8 месеца

Плюcкaй каквото искаш и пyкaй по болниците, какво ни занимаваш с мaлoyмните си въпроси.

17

Мдаа

преди 8 месеца

Незабавно да се мине на здравословно синтетично месо!

16

Волтер

преди 8 месеца

Не съм много вeщ в този изкривен и груб диалект на френския наречен "инглиш".

15

Анонимен

преди 8 месеца

Сега САЩ се приготвят за нахлуване в Нидерландия, да защитят един от символите на демокрацията и да накажат гадните комунисти, които се опитват да ни пробутват здравословна храна.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Не се нарича "фаст фууд", а "джънк фууд". Като свърши нефта, ще свърши и джънк фууда, защото се прави от пластмаса.

13

Анонимен

преди 8 месеца

До Хайде, хайде. Нездравословно е Първо животните ги хранят с химия Второ Бият им антибиотици. В заведенията ги приготвят с много кансерванти за да изглеждат пресни и апетитни. Друго е да си отгледаш кокошките и пр.асе.то вкъщи и да ги храниш с чиста храна а не с химия и анаболи за да наддават бързо на килограми. Но вкъщи на терасата кокошки и пра.се неможе да се гледат. Ако направиш едно сравнение с домашното месо и това от магазина ще се учудите каква огромна разлика има.

12

Волтер

преди 8 месеца

Веднага САЩ да наложат санкции, демокрацията в Нидерландия е застрашена. Фаст фууд е един от символите на САЩ, как може така. Демокрацията изисква да се плюскa гаpбидж.

11

Хайде, хайде

преди 8 месеца

коригирам въпроса си - какво нездравословно има в един бургер който приготвям на детето си за закуска. иначе то и забравено кисело мляко в хладилника ми е свежо след 6 месеца ама никой не го брои за нездравословно.

10

До 10:

преди 8 месеца

Има много източници в нета, потърси си сам. Само ще дам пример за един американец, който забравя хамбургер от Макдоналдс в джоба на якето си и го намира непокътнат след десетина години.

9

Хайде, хайде

преди 8 месеца

изобщо някой може ли да обясни какво нездравословно има в един бургер пък и гарниран с пържени картофки ?

8

Анонимен

преди 8 месеца

"Тъй като разглеждаме храната като индивидуален избор" - Какъв избор имаме, като всичката храна по магазините сте я напълнили с консерванти, стабилизатори, заместители и всякакви ***? Това не е свободен избор!

7

Да приемат

преди 8 месеца

5 милиона афганистанци и ще отслабнат.

6

LZ3FN

преди 8 месеца

Може би търговията с "веселите кексчета" не върви.. И трябва да се махне конкуренцията.

5

LZ3FN

преди 8 месеца

Това са тези които легално продават лека дрога... Ще се пукна от смях.