22

Duch. Cringe @ SS

преди 2 години

А ти знаеш ли, че женските от онзи континент биха взели всеки европеец, само и само да ги измъкне от бедността? Т. е. тя е с теб заради парите и само заради това. Дори и да не усещаш. Разбирам, че явно плиткоумма искаш ци-га.. нка, ама нямаме ли си достатъчно наши, че мъкнеш чак от там? Аз правя голяма разлика между мъже за секс (поради обстоятелствста ми са само германци) и мъже за евентуална женитба (само българин, иначе оставам стара мома). Таз мешаница на расите е гнусна.

21

Анонимен

преди 2 години

Предбрачният договор го разбирам, но "договор за връзка" е прекалено. Бракът е договор сам по себе си, предбрачният договор е предварително уреждане на някои въпроси, т.е. като анекс. Една връзка (не брачна) сама по себе си няма никаква правна стойност, така че договор за връзка е смехотворно. Ставаме гаджета и отиваме при нотариус. Явно съвсем сте се изчерпали откъм теми и започвате да cмyчeтe от пръсти.

20

ОПАСНО Е

преди 2 години

Без ДОГОВОР човек РИСКУВА ВСИЧКО ДА ЗАГУБИ и ДА СИ ПОЧЕРНИ ЖИВОТА.

19

Анонимен

преди 2 години

До бай Х Ама ти не си ли разбрал до сега че НЯМА любов??? Всичко е интереси, ползи, секс, пари и време ТОВА Е няма любов.

18

бай Х

преди 2 години

Има ли предварителен договор , значи няма любов ! Има сметка !

17

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е да дадат и статистика колко стигат до развод от тези с предварителен договор и от тези бе договор. Защо ли си мисля, че почти всички спедварителен договор се развеждат?

16

адвокат Тенев

преди 2 години

Доказано: предварителния договор, нито предпазва от изневяра, нито предпазва от раздяла, нито е гарант за добро съвместно съжителство - следователно е ненужен! Предварителния договор само регулира евентуална раздяла.

15

Анонимен

преди 2 години

След подписа при брак, психиката се променя. Някакво мъгляво чувство за собственост се загнездва и нещата почват да изглеждат като в криво огледало. Донякъде е развличащо, но идват и моменти на раздвоение кое е реалното и кое изкривеното. Ако не приемаш всичко крайно насериозно, печелиш. Все пак, движение напред и кой както. Рецепти няма.

14

Анонимен

преди 2 години

Често срещано е, че едното семейство е по-богато или поне така си мисли и иска такъв договор за застраховка, но после се оказва, че към момента на раздялата другото семейство е по-богато.

13

Обективно

преди 2 години

Когато сте в граждански брак, не може да продавате или ипотекирате основното семейно жилище без съгласието на съпруга(та). В случай на развод, докато децата навършат 18 г остават в семейното жилище без да дължат наем с родителя, на когото са присъдени. Това са неотменими права, както 8-часовият работен ден. Ако не ви устройва"режим на разделност" и имате някакви свръхпретенции, значи не сте намерили човека за вас и по-добре не се женете

12

Обективно

преди 2 години

Ако ще съставяте брачен договор, по-добре изобщо да не сключвате брак, защото такава връзка няма да издържи дълго. В Семейния кодекс има предвиден "законов режим на разделност" при който съпрузите си запазват правата върху имотите от преди брака, а придобитите през брака остават за този, на чието име е извършена покупката. Религиозните обреди нямат правно действие и затова Българската православна църква изисква подпис в общината, преди венчание. Някои секти не го изискват, но то си е за сметка н

11

До този под мене

преди 2 години

Да бе, правил си ти тройка. Гледал си малко повече отколкто трябва порнхъба.

10

До SS

преди 2 години

Искрено ти желая да си добре още дълги години! Щом имаш вариант да се поддържаш, все пак е добре. Бъди здрав!

9

Договорко

преди 2 години

той ще ви даде възможност да го преразглеждате от време на време, когато имате нужда от опресняване на някоя точка... Прибираш се скапан от работа, а у вас пак е бардак, разхвърляно, мръсно. Жена ти цял ден е пушила на терасата и гледала клипчета в нета. Поръчала е онлайн купища ненужни уреди и щуротии, пак е забърсала колата някъде. Какво правиш ти: скъпа, вземи договора и ела на масата да си го опресним. Нека погледна пак и сложи двете загуби на везната. Май е по-добре да следвам договора.

8

SS

преди 2 години

До 8. Моето не се лекува.Пия много скъпи лекарства внос от чужбина.Те ме крепят.Благодаря за загрижеността непознати приятелю.

7

Реален случай

преди 2 години

Мои близък приятел се хвана с една. Тръгна да се жени. Сподели ми, че майка му държи да подпишат предбрачен, но на него му било неудобно да я пита. Казах му: пич, аз тази не я познавам толкова добре. Вероятно *** я познава и има някакъв резон. Това беше от мен. Нашият не събра смелост. Вдигнаха сватба, църковен, граждански, меден месец, голяма любов. След няма и година развод. Олекна с един апртамент и чувал пари. Та, колкото и да сте влюбени, твоя човек си е твои, чуждият си е чужд.

6

SS

преди 2 години

Жена ми е от жълтата раса и в нейната страна от малки учат жените,че трябва да се починяват на мъжа.НЯМА ФЕМИНИЗЪМ ! В къщи каквото кажа това става ! Но кълна се винаги съм държал и гледал семейството си ! Особенно на нея ! Осигурих и стандарт на живот за който не е мечтала.Навремето ми спаси живота.Обещах и да я гледам и да се грижа за нея докато съм жив !И си спазвам обещанието почти 27 год.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако двойката мисли че договора или подписа е най важно жестоко се кажем за мен е най важно обичта и уважението а не неква хартия наречена договор ако нема трапка и пет договора да има все си е тая само разправии ништо повече Нери и разходи главоболия договора треба да е вътре във сърцето у разума

4

До SS

преди 2 години

Остави това, ти как си със здравето, че веднъж беше писал лоши неща?

3

SS

преди 2 години

Аз нося парите в къщи,жена ми върши домакинската работа ! Разбира се постарал съм се да и облекча труда възможно най много.Нямам брачен договор,и при евентуален развод ще съм най потърпевшия.На времето изобщо нямаше такива работи.Тя тръгна от Югоизточна Азия с мен с едни сандалки,една рокличка и две клечки за ядене на ориз. Сега имаме 6 имота в страната и един в чужбина.Веднъж ми каза ,че ако можем да върнем времето назад пак ще се омъжи за мен.