251

Он

преди 2 години

Тушо стига си говорил идиотщини,то ти е простено ,но все пак течение става.

250

Анонимен

преди 2 години

Защото го е страх от зулумите който е вършил

249

Анонимен

преди 2 години

Какви простотии!

248

Анонимен

преди 2 години

Тошко, джудже комплексирано,вземи се изкъпи най-накрая,че човек те надушва половин час преди да те види

247

Анонимен

преди 2 години

Остави Борисов Тоше, той е направил много повече от теб, не завиждай. Вземи се скарай примерно на тези които вдигат цената на тока, парното и всичко останало, вземи пример от Борисов момче, не се прави на мъж!

246

Анонимен

преди 2 години

Щото е бил премиер, тъОПако такъв

245

Анонимен

преди 2 години

държи се като селски бабаит с Бентли,забранява охрана на гл.прокурор ----////---- Айде посочи ми кой и кога е забранил охрана на Главния прокурор и дали изобщо е имало такова предложение? Защото аз казвам, че лъжеш.

244

Анонимен

преди 2 години

И аз питам защо такива като Тошко, Мошко, Хаджигенчо, Бабикянчо, Мая общата и много други се "мандахерцат" в парламента и получават огромни заплати за нискокачествената си работа! Нагледали сме се и сме се наслушали на скандали!

243

Анонимен

преди 2 години

Жигулуто на Шута на "има такъв народ" съвсем принизи и без това арогатно-пейзански манталитет на политическата прослойка, до пошла махленска чалга от ромското гето !

242

Маймундере

преди 2 години

Подстригах се, вече не приличам на плашило. Но си оставам много ***. Още малко ми остана в парламента, затова ще се опитам да наговоря много глупости. Жалко, че никой няма да ме помни след 3 месеца.

241

До 270

преди 2 години

Какво е дала Боко ханън България? Освен да е разпространявала СПИН и хомосексуализъм, нищо друго не се сещаме да е дала! Е на Ердоган със сигурност е дала доста потни вечери под чаршафите! Боко ханъм, главна ханъма на Ердоганя и водещ пример на всички които си мечтаят с предлагане на секс услуги да пробият в живота! То и затова партия тиква е пълна с индивиди които искат да са пълни като тикви със семе! За 2 лева сте готови да се раздадете и всякакви *** да лапате!

240

Анонимен

преди 2 години

Тошко, във вашата махала остригват момето,ако вече не е ,,честно,,. Твоят случай е същия. Момиче на повикване си. Кажи защо повишихте цените на тока и природния газ, не ти занимавай с мутренските си комплекси. ***

239

Анонимен

преди 2 години

Тошко има голям мерак да мутризира властимащите. Като премахне официалната охрана,ще се даде път на неофициалната . Тошко е много руса мацка.

238

До 264

преди 2 години

Щвейцария има над 700 годишна история.От 200 г.последна независимост в сегашните си граници,26 полуавтономни кантони и федерално правителство.Щвейцарските войници имат своята древна слава и още щвейцарска гвардия охранява Римския папа.Нямаме никакви допирни точки с Швейцария,нейния ред,култура,чистота и спазване на законите.Така е измислено да няма бедни.И всичко до най малки подробности в обществен и икономически план.Най субсидирано е селското стопанство/70%/ със строги изисквания за качество

237

Анонимен

преди 2 години

Тошко и да се опитва да засегне Борисов,сам се поставя в позиция на профан с нисък интелект и никаква култура,,не признава аргументи,държи се като селски бабаит с Бентли,забранява охрана на гл.прокурор,нещо което не съществува в никоя държава,няма компетентност но влязал с НС чрез заблуда на масите за да обслужва определени кръгове,не и да води държавна политика.Да поставяш охраната на гл.прокурор и службата НСО на първо място за кратния срок на НС вместо обществения интерес показва целите му

236

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо и как в Швейцария няма или почти няма охрана! Защо? Каква е тази страна антипод на Израел? А Баце отдавна трябваше да е на държавна хранилка зад решетките!

235

Анонимен

преди 2 години

Тошко е наистина ужасен човек! Прави си невероятни полови извращения с дебелата лигава мутра от СИК! Не я оставя да диша, тая миризлива буца лой!

234

Анонимен

преди 2 години

За огромно съжаление и ужас на гербавите ***, техните началници ще бъдат тричени от народа и то съвсем скоро! И Тиквата и пуделчето му с каскета ще завършат мизерните си животи в кауша!

233

Анонимен

преди 2 години

Двамата ретрогади с уличен кръчмарски език от гората хванати наистина ли олицетворяват и представляват нацията и чак не разбират спецификата на службите за сигурност.Колко пъти им обясняваха и от НСО и гл.прокурор и зам.гл.прокурор е да не са разбрали нищо,абсолютно нищо е неразбираемо.Напротив ,облужват едни други с много по обемни охрани извън държавните институции и с много повече финансови средства.Техния вожд с колко охрана се движи,с колко коли и от кого се пази един шоумен от кабеларка

232

Анонимен

преди 2 години

Да искаш да свалиш охраната на гл. Прокурор е сори , ама върха на Тошковизма и хаджигенството. Това си е заплаха за убийство и трябва да ги съдят за според закона за точно това или даже тероризъм. Да не говорим , че може би закона за защита на държавата или държавна сигурност тия трябва да ги прибере на топло, за много дълго време. Като искаш смяна на гл. Прокурор охраната ли трябва да му свалиш? И следващия ли ще е без охрана? Защо да не премахнем изобщо прокуратурата? За какво ни е изобщо ??