18

ДРТ

преди 2 години

Отнеха ми свободата. И излезе че сани я дали. Работа в офис работа от къщи. Много хора озъзнаха че набутването в мръсния и не приветлив център на големия град не е решение. Бизнес ценстровете на големите градове няма да са същите. И хората досега заробвани с обещанието за светло икономическо бъдеще установиха че бъдещето е далечно а смърта близка. Повече работа от вкъщи. Повече срещи с приятели. Повече друга свобода. Къде гочукаш, къде се пука?

17

Q

преди 2 години

Пландемията разкри, че българина бидейки с дълъг стаж в стригането, доенето и дрането (като потърпевщ) не е никак ентусиазиран да тръгне в овчата върволица, както направиха другите народи, които нямат нашия опит. Забелязвате ли този патърн? Не, че сме нито най-умните, нито най-тъпите. Просто имаме бая опит в робията.

16

Анонимен

преди 2 години

КОВИД не е грип, а биологично оръжие. Следователно насилственото ваксиниране е мародерство.

15

Анонимен

преди 2 години

COVID 19 си изпълни мисията и крайно време, онези които го пуснаха да си го приберат, но апетита идва с яденето... Световната банка има програма за борба с чумата до 2025 г., а тя никога не греши.

14

НЕ

преди 2 години

КОВИД направи Очевадно Глобалното Комунистическо Правителство Поробило Човечеството! Ако Офцъите не се Събудят, пак поне 45 години ще са в Мрак и тоя път няма да го има Рейгън, така че Свобода ще я плащате в реки от Кръв!!

13

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

И кво щеше да ни стане ако не си бяхме блокирали икономиките с локдауни и мерки, а си живеехме с вируса, както хиляди други вируси преди него?На страха очите са големи, а светът беше вцепенен от невидим враг. Мноооого страшен! Най-обикновена хрема - личен опит - обаче съсипахте света заради нея, да ви ***!

12

Шаши

преди 2 години

Ако е авторско има ляб в това дете. Малко на катедра Тракология бие.

11

Шаши

преди 2 години

Не разбрах, това авторско ли е? На *** Христова. Защото ако не е-много прилича на начало. Начало за възкачване на император. Император на Земята. Това е някакъв сън, явно.

10

Дедо

преди 2 години

Ковид19 доказа , че холивудски сценарий за филм , може да бъде реализиран в световен мащаб !

9

До враг

преди 2 години

А не! Не ни пречат, помагат ни! Добре, че ти си по-умен и си прозрял истината! Шушляк!

8

До враг

преди 2 години

А не! Не ни пречат, помагат ни! Добре, че ти си по-умен и си прозрял истината! ***!

7

Ленин Морено

преди 2 години

Най-важното в публикацията е моето мнение. Богът на коминтерна е материален, видим, има протяжност и размери,... Е, чучелото е пълно с талаш, но продължава да има тарапана от наивници "вярващи" в червената религия.

6

Анонимен

преди 2 години

Ковид е чистача на боклусите.

5

Враг

преди 2 години

Българинът е враг на себе си. Все някой му е виновен за нещо, все някой му пречи: богатите, успелите, образованите, кемтрейлите, ваксините, САЩ, НАТО, Русия, че даже и китайците. ;)

4

Анонимен

преди 2 години

Измисления ковид разкри колко овце има на земята.

3

Анонимен

преди 2 години

Мошеници, съсипахте ни животите, не ви е срам!

2

В.

преди 2 години

Не думай, аз мислех че разкри слабостите на световната здравна система

1

Факс

преди 2 години

Изчетох част от статията но не разбрах смисълът й.