49

Анонимен

преди 2 години

Takiva sa sadiete Pri NAS toj muschmol trjbasche da mu prysnat dupeto v zatvora a tego prastat na sanatorium samo talibaniti ste opravjt Bylgarskite sydilista i parlamenta

48

Ха така

преди 2 години

Кой сега е виновен - Гешев ли, или корумпираните съдии ??! Полицията ги хваща, прокуратурата ги праща на съд, а съдиите ...ги пускат ! Нооо... за протестърите от "Промяната" Гешев е виновен за всичко, ....понеже е настъпил здраво по мазола лудия им командир Радев !!

47

Анонимен

преди 2 години

Върховните прокурори от ВКП са изцяло на страната на престъпниците - всеки път! Те заплашат по-долните им колеги от районните, окръжните и апелативните прокурори, че ще ги скъсат от проверки и санкции, ако протестират дадена присъда и обикновено апелативните прокурори стопират положението. Всеки си пази хляба.

46

Т.Петков

преди 2 години

Помнете ми думата, че този ще духне в скоро време. Ще се търси ли тогава отговорност на съгласилите се с домашен арест?

45

Анонимен

преди 2 години

Карайте дрогирани със 4 вида наркотици и пияни като кучета НЕМА ЯДОВЕ. А ако сте служител на МВР може да убивате деца на пешаходни патеки но трябва да знаете че глобата е 5 000лева

44

Наблюдател

преди 2 години

Да бе а максим ставински няма и задържане за 24 часа дори !!!Тези където рязаха пръсти и убиваха отвличаха са навън а тоя пра пешкира за всички да видите че имало закони

43

Абе вие сериозно ли

преди 2 години

Каква държава и какви закони? Тоя месец Авгус двама доказани убиеца на свобода и Марешки 4 години ефективна присъда го оправдаха невинен. Полицая от Пазарджик дето згази дете на пешаходна със 80 и го влачи 30 метра 5 000 лева глоба!

42

Ммм

преди 2 години

В Бг е много трудно да докажеш дадено престъпление. Има видеозаписи, експеризи, свидетели и пак нестава. Кой ще седи в страна в която законите не се зачитат. Ако Продължават така до 2,3години няма кой да работи в Бг.

41

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че не е кой знае какъв проблем да се надрусаш като прасе и да прегазиш някого.

40

пффф

преди 2 години

От какъв зор протестира тази прокуратура ? И да спечелите обжалването, какво ? Още един месец и половина има и изтича максималния срок за задържане и ще излезе с мярка "подписка", защото с обвинението сте още до никъде и нищо ново не представяте в подрепата му. В момента съда ви прави много голяма услуга, като все пак му налга втората най-тежка мярка. Плебса не разбира нищо от право и блее някакви простотии за убийства и разбирам, че искате да им се харесате, ама вземете и да мислите малко.

39

Анонимен

преди 2 години

Браво на тоя съд,ето за това се говори ,разспускане на съдии и закриване на съдилища ,да освободиш човек дрогиран и пиян ,за убийство това престъпление на съдията

38

Анонимен

преди 2 години

Кристиян щом взима наркотици значи знае много добре, че в това състояние не е адекватен, не може да мисли, да анализира, реакциите са забавени или ги няма. И качвайки се да шофира е съвсем наясно, че може да направи катастрофа т.е. знае, че може да убие човек. Умишлено му е престъплението . До кога ще ги оправдавате тези ле кета ?

37

Анонимен

преди 2 години

Престъплението му е заснето от камера, където ясно се вижда всичко. Застрашил е още няколко човека пресичащи на светодара. Защо още се бави присъдата? Чака се някой да измисли нещо, за да го оневинят ли ? Съдейки по този случай, наистина в съдебната система нещо не е наред - хората или законите.

36

А ве урод

преди 2 години

Значи ако убием всички депутати бивши и настоящи и цялата *** в бг ще ни пуснат под домашен арест .така ли да го разбираме?Ще изкараме по един курс за гранчарство и готово?

35

До 31

преди 2 години

Ти да не би да се чудиш дали не е взел пари да загине Милен? Умишлено значи,че въпреки че знаеш на какво си се направил се качваш и вдигаш 150 по градските улици...подсъзнанието му е знаело,ме каквото и да стане ще се оправи.Това е умишленото.

34

Анонимен

преди 2 години

Мамата къта още милиони и не дава.

33

Анонимен

преди 2 години

Щом ще го пускат една мокра поръчка ще изчисти сметката.

32

анонимен

преди 2 години

Правилно са го пуснали под домашен арест. В затвора трудно се доставят наркотици.След като година и четири месеца не е получил присъда, явно има нещо гни ло.

31

до българин

преди 2 години

Няма значение какво предвижда за умишлено убийство, след като такова не могат да докажат. А не могат, защото пишлемето не е имал умисъл да убие някой. Не случайно и експертизите на прокуратурата се въртят около "с колкко е карал", "ама кой му даде колата" и подобни глупости, които нямат и косъм допир с умишлено убийство. Не променят ли обвинението, ще загубят делото

30

Анонимен

преди 2 години

да протестират. Съда да вземе да се разбърза с делото, ама явно яко кинти играят там. Знаел е, че кара надрусан, което си е забранено. Качил се е и освен това е превишил скорост и толкова е бил надрусан, че е изпаднал в някакво състояние като прасе в космоса. И това, ако не е умишлено здраве му кажи.