27

Анонимен

преди 2 години

Янев , нема ли да "осветите" прашките или кюлотите на Нинова в Ал.Невски , преди да тръгнете с тях да пазите границата от афганците...??!

26

БРАВО ЯНЕВ...

преди 2 години

Сега само развей червените кюлоти на Нинова и Деса ...и ПОВЕДИ НАРОДА ЗА БОРБА С АФГАНЦИТЕ...АМА , СЛАВИ ДА ИМ ПОПЕЕ ПРЕДИ ТОВА...

25

Анонимен

преди 2 години

Кви мигранти ? Това са терористи как то виждате ,че няма деца и жени ,бягали от войната )разстрел директно

24

Анонимен

преди 2 години

Добре е, че в момента имаме Президент и Премиер военни.Сега ще покажат какво са учили. До сега са работили като чиновници.

23

Анонимен

преди 2 години

21 русначе, Щатите ги нямаше в Афган от АПРИЛ 2021 г. , а правителствените " паднаха" не за седмица, а за ТРИ МЕСЕЦА от АПРИЛ, до август 2021 г!!! Не се сещам сега за друг, освен за ссср/ русия да са ги гонили талибаните до границата из равнини и дефилета....ФАКТИ!

22

Анонимен

преди 2 години

Всички, които са помагали на САЩ ще се наредят на летището и ще излетят. Ще се хващат за колесника за получаване на демократичен миг свободно летене. "Преди да пропадна, поне за миг да полетя" - така пее седесарът-поет.

21

Анонимен

преди 2 години

Талибаните идат................. Бягайте, хвърляйте всичко и искайте убежище в Германия и САЩ...........Жените да почват да си шият бурките. Няма време. САЩ паднаха за 1 седмица.

20

Анонимен

преди 2 години

Абе убаво си беше на 9.9.44 дойдоха некакви неандерталци с дръпнати очи- руснаци им било името, ние им носехме цветя, стар хлеб, развалени домати, а ония се утепаха от ядене, Боже, Боже беднотията е големия мъка!

19

А бе

преди 2 години

Докога тоя страх от Брюксел? Прииждащите орди трябва да бъдат спрени на всяка цена! И Радев, и Янев много добре знаят как да стане това, ама и те треперят от евроджендърите. А в Полша вече действат твърдо!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 - Викаш, да се отложи за времето когато цялата горнотракийска низина се напълни с афгани? А?

17

Анонимен

преди 2 години

До клуб бкп - Щото е баш след 1 седмица... След Съвета - манифестация, а вечрта - проверка! Нема се пропущи, не бой се!

16

Анонимен

преди 2 години

10 Тоя па, САЩ ни бе ха съюзници ВСВ, нали се бихме заедно срещу германците на Драва бе?!? Само русия ни беше враг и ни бомбардира Варна, Пловдив и т.н, айде бегай да учиш при Сорос за " монархиОФашизмЪт"

15

Един от митинга

преди 2 години

Цялото служечбноправителство сте пълни с военни и зелени чорапи , които като президента освен да вдигат юмрук , да пюлят по демокрацията , немогат НИЩО , защото незнаят как стават нещата.А те стават по ПОЛИТИЧЕСКИ ПЪТ! Във военните училища това не се учи!Политик се става трудно , защото трбябва да спечелиш доверието на хората , а не на платения и купен електорат , с парите на Москва ,Божков или Прокопиев!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Градинаря на Доган ще присъства ли?

13

Анонимен

преди 2 години

Какво да очакваме? Талибаните ще дойдат и тук и армията ще избяга, ще им подари въоръжението и те ще стигнат до българския Кабул.

12

Анонимен

преди 2 години

Радев не е способен да направи работещ консултативен съвет. 5 години и нито един успех. Янев на какво се надява?

11

Анонимен

преди 2 години

С какво са отблъснати? С камъни и дърве? Това да не ви е опълчението на Шипка? Отблъснати били.

10

Анонимен

преди 2 години

Българските фашисти воюваха със САЩ и Великобритания, сключиха съюз с друга раса - монголоидната раса на японците, приеха антиеврейски закони...................Но се оплакват, че избягали на 9-ти септември 1944 година.

9

Анонимен

преди 2 години

Много "уважавания" от мене ген. Шиников оня ден се изцепи че трябвало да приемеме колкото афганци дойдат, понеже било човещина! И аз съм съгласен, приемаме всички и да идват още и още! Ние сме били известни с толерантността, а и ни били братчеди по Аспарухова или там как беше според Шивика Кубратова теткина линия!

8

Анонимен

преди 2 години

Янев ще прецакаш манифестацията пред мавзолея с тия съвещания бе, а кой ше ни маха от трибуната на гробницата докато маршируваме в победен строй а? Кой?