41

Анонимен

преди 2 години

Слюнка в мутрите на Кацаров.

40

Анонимен

преди 2 години

#41 Имаш спешна нужда от психиатър! Темата не е за ваксини бе, а за тестове, много лесно отварящия. И не си мисли че ще живееш колкото орлите, като си се вакснал. Хайде майната ти шемет изку.куригал.

39

Анонимен

преди 2 години

Никой нормален родител няма да позволи детето им да се задушава по цял ден. Като ограничиш достъпа до кислород и мозъка работи на по-бавни обороти, така че от училището полза няма да има.

38

Анонимен

преди 2 години

Австрийците измислиха тест чрез гаргара. По-удобно е от клечка с памук.

37

Анонимен

преди 2 години

пЛандемията пак набира сила. Такива като този са затвора

36

Анонимен

преди 2 години

Кацаров за каква вълна говори? Нали нямаше ковид и беше против ваксинацията. Сега въвежда същите мерки, че и нещо като ЩАБ показа по телевизията. " Голям залък глътни, голама дума не казвай", Кацаров.

35

Анонимен

преди 2 години

Справка -дания.

34

Анонимен

преди 2 години

"А който не иска да му тестват детето, да не го пуска на училище и да си учи онлайн!"Хич и не мисля да го пускам, за кво - да стои с маска по цял ден?! Без тва образованието е отчайващо зле и даваме една камара пари за допълнителни уроци..

33

до 24/29

преди 2 години

Ако не можеш да дефинираш общ критерий за "нормалност", само плямпаш

32

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен 30 Вярно! Кари Мълис изобретател с нобелова награда за ПЦР е отричал възможностите на метода да "хваща" РНК от вируси! Метода е добър за изследване на ДНК! При грипни епидемии затваряне на училища се прави при 200 болни на 10 000 души население или 20 на 1 000! За КОВИД смятат брой заразени - 500 на 100 000; приравнено към твоята сметка е 5 заразени на 1 000! Не знам защо, но е така! И защо не правят разлика мужду заразен и болен също не знам е не разбирам?!

31

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се , както правят нормалните държави и ваксинирайте поне големите деца и дискусиите и мерките ще отпаднат автоматически. Справка-Дания.

30

Анонимен

преди 2 години

Много *** народ сте!

29

?!?

преди 2 години

Нищо не му е ясно, нищо не знаел човека Кацаров сега! Допреди 4 месеца беше друг герой! Тъъпите партенки на това правителстео вече ни струват скъпо.

28

Анонимен

преди 2 години

Ако спре употребата на т. нар. PCR тестове, пландемията ще изчезне. Броенето на някакви заразени, които не е ясно какво количество от останалите нетествани заразени е пълна безсмислица. Епидемия се обявява при брой болни на 1000 души. Не се броят заразени с псевдотестове. Останалото е пропаганда и лъжи.

27

Анонимен

преди 2 години

Светвай се сам, информация има достатъчно.

26

До 24

преди 2 години

Само са ме светнеш, кои са " нормални " страни в момента? Че ми се струва целият свят да е полудял?

25

Анонимен

преди 2 години

Какво означава "ако се стигне". Децата задължително трябва да се тестват. Както го правят във всички цивилизовани държави. А не да се оправдават с нежеланието на повечето д*билни безмозъчни същества, станали родители. А който не иска да му тестват детето, да не го пуска на училище и да си учи онлайн! Искам децата ми да учат в контролирана от заразата среда, а не с деца, чиито родители не спазват мерки и не носят маски.

24

До 10

преди 2 години

Как разбра, че е ковиТ?С тестовете, доказващи всички вируси от групата, м?!?

23

СПРЕТЕ СЕ

преди 2 години

С ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ТЕСТОВЕ!!!!Тестовете може и да покажат че съм бременен!Нелепо, тъпо, безумно!

22

Ако

преди 2 години

се стигне до тестване, значи няма да се ходи присъствено.....Който го е страх да се тества всеки ден многократно и да не излиза от дома си....Децата няма да се тестват по никакъв начин....Като не ви върви пропагандата с препаратите, сте решили да се пробвате с децата, абсолютни гадини сте...