9

Анонимен

преди 2 години

Загрижили се те за град колкото 3 Българии. А тук не се почистват пътищата и шахтите от наслоената пръст и листа и без урагани и порои ще плуваме. Само че да тревожим какво става на 5 -6 хиляди километра разстояние. Нашите неуредици и неподготвеност ни струват скъпо, тяхните са си за тях

8

SS

преди 2 години

Метрото може (и сигурно) ще се наводни и спре в Ню Йорк но монорелсовата висяща железница ще продължи да работи.Така ,че не ги мислете.Два пъти съм бил в Ню Йорк. Втория път взех и жена ми с мен.И знаете ли колко останахме ? 14дни.Жена ми каза ,че това е една огромна лудница.

7

Анонимен

преди 2 години

Ще драснете ли някой ред за любимия на всички либерални медии Байдън? Горещата новина в САЩ в последните часове са хилядите изоставени американци в Афганистан след потеглянето на последния самолет оттам. Вече е обявен за национален предател.

6

Радо

преди 2 години

Що ли не ми е притеснено за тия с наводненията, ако въобще е истина написаното. .

5

Анонимен

преди 2 години

Грета Тунберг е виновна.

4

правете Добро

преди 2 години

Следват природните катаклизми от запад на изток тък както се рушат устойте на обществата.Всичко е прогнило и трябва да се изрине за да се даде път на новото време в което материалното няма да е водещо.Смяната не ценностите е неминуема за която ще има милиони жертви.

3

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Фандъкова веднага, метрото пак тече!

2

Анонимен

преди 2 години

Президента Путин поздрави екипажа на "Айда" за успешно изпълнената задача и им пожела скорощно завръщане у дома.

1

ХАХАХАХ

преди 2 години

Муаахахах