21

Анонимен

преди 2 години

СДС се продадоха на Вожда на мутрите................СДС са смокиновото листо на Вожда................СДС иска високото ниво на парламент - гумен печат на Вожда. Парламентът беше се превърнал на пленум на ГЕРБ.

20

Обективно

преди 2 години

СИСТЕМАТА ТРЯБВА ДА Е СМЕСЕНА - ПОУЧЕТЕ СЕ ОТ УНГАРИЯ ПРОСТО И ЛЕСНО. НО НЕЖЕЛАНО ОТ ПАРТИИТЕ.

19

кой

преди 2 години

До Гражданин ------------- определя рейтинга-калинки и калинкари ли?Или каскетурата?Или шанаджиите и пишманджандарите?Аха-ПЛАТЕНИТЕ НПО та на шошорковците...

18

хем бивш,хем СДС

преди 2 години

Нееее, "брътчеде" БИВШ.През последните 12 години е най-ниското и нонстоп деградиращо "нс".Толкова ли няма ***-гейбери,та баш тебе -БИВШИЯ от Стани Да Седна те призоваха на амбразурата?***,пишете,бришете-малко ви остана.Чекмеджето ще се изпразни,а ОТВСЯКЪДЕ ще ви ИЗЧЕГЪРТАМЕ.

17

Анонимен

преди 2 години

Вие си ги избрахте!

16

Ай Сиктир

преди 2 години

С кофти матрял - толкова.

15

Анонимен

преди 2 години

Ами напълни се с ймот улицата Парламента и резултатът е на лице.

14

Анонимен

преди 2 години

Всичко е в пъти по-добре от султаната на един самозабравил се бидон от ромски произход от село Банкя, страхлив, подъл, алчен и параноичен интригант, с биография от силовите структури и милиционерското училище, основал ОПГ, чиято единствена "идеология" е ограбването на българския народ и европейските данъкоплатци чрез фалшиви обществени поръчки!

13

Fena

преди 2 години

Иван Сотиров.... кой ли го помни.... Ама като е било толкова високо нивото преди - какви ги свършихте? Образование ли, здравеопазване ли, отбрана и сигурност ли, иконоимка ли, енергетика ли? А, Иванчо? Или само нивото държахте?

12

Виктор

преди 2 години

Са кънки не думайки, Радевите ,,умни красиви"с10% а Радев с 54%.Нещо не ми се връзват нещата.Кой лъже?Май пропагандната машина на Радев

11

Стоян

преди 2 години

До 10 Със сигурност не им харесва но те винаги на черното казват бяло,защото им се плаща,а останалите са се родили неадекватни,насметени,искат нещот но и те не са наясно какво искат

10

Марко

преди 2 години

Това могат мераклиите да сменят ,,модела Борисов".Всички нормални хора виждаме какъв им е модела

9

Гражданин

преди 2 години

Е, как е сега рейтингът на този парламент? Харесва ли ви? Питам тези, които много плюехте предишните по времето на ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 2 години

Че ние от април насам си живеем в РЕЖИМА на пРЕЗИЛдентска диктатура и тоталитаризъм, където мутро-ПРОКОПиевските медии величаят мита към личността на горкото грипльо и 7/8 от анти-българите си искат чалга-юмрукчовщината - ами халал да им е! Щом не знаят какво е комунизъм и диктатура, нека опитат - започна с цените, сметките и една от банките, международната изолация - изразена в частност с нашествието на талибани, и още чудеса има да видим! Да живеят всички му...ьо-партийчета!

7

Анонимен

преди 2 години

Функцията на Слави беше да компрометира партиите на протеста в полза на Резидента.

6

Анонимен

преди 2 години

Е те това е алтернативата на ГЕРБ която толкова рекламираха.

5

по зле от С.Корея

преди 2 години

Мутри и корумпирани служители от МВР и ДАНС убиват хора за развлечение,това са хора на Борисов и Гешев!Мутрите са от Перник!

4

Анонимен

преди 2 години

""Президентската институция се опитва да се възползва от ситуацията - политическа криза, деградация на политическите партии, срив на авторитета на парламента" Мдаааа. А за да може да се възползва, подчинените му партии нарочно сринаха авторитета на Парламента. Никога досега партии дошли като "алтернатива" на управлението, не са се сривали по този начин, и това е дирижирано, а не случайно - точно за да може Радев да се възползва - като сочи слабостта на Парламента, за да граби власт.

3

Анонимен

преди 2 години

Терористи близки до Борисов изтезават хора,а вие си гледайте рейтинги!

2

Анонимен

преди 2 години

пари, постове и овце които доброволно да ни назначават и да си плащат данъците. това е живота, това е съвременното робство. всичко друго е лудост.