15

анонимен

преди 2 години

ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ЧЕТВЪРТА, ПЕТА И Т.Н. ДОКАТО ГИ УМЪРТВЯТ НАКРАЯ. ТО НАЛИ ТОВА Е ЗАМИСЪЛА НА БИЛ ГЕЙТС И РОКФЕЛЕРОВИ. УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧОВЕШКАТА РАСА.

14

Анонимен

преди 2 години

"Става дума за половин милион души или 1% от населението"...............Това е реалния процент, който трябваше да се ваксинира не само там, ами във всички държави. Вместо това те превърнаха ваксинацията в цирк и ос ра ха целия свят с напъните си да ваксинират всички.

13

хеха

преди 2 години

Трета, четвърта, пета доза. Бии. Прави пари. Експериментирай. Зомбитата ще го осмислят някак, правителствата ще го искат, за да грабят още власт. Бий бий ваксини в несвяст, докато още е далавера ! Накарай ги да забравят за реалната финансова криза и ги занимавай със сезонния вирус !

12

Евроатлантик

преди 2 години

Защо си играят с трета доза,направо удърно да им слагат 3та и четвърта доза,така ще им пестят време на пациентите да се разхождат.

11

Анонимен

преди 2 години

Има ли статистика колко от хората с трансплантирани органи са ваксинирани и дали и колко от тях са починали? Малко странно ми се вижда супер слаб организъм да бъде ваксиниран с ваксина, която понякога има странични ефекти при напълно здрави хора.

10

Анонимен

преди 2 години

Свобода или ковид изберете сами

9

Анонимен

преди 2 години

"Във Великобритания всички над 12 години, които имат сериозно отслабена имунна система, трябва да получат трета доза ваксина, за да им бъде още-повече отслабена имунната система"

8

do 9

преди 2 години

Еми то и в България няма мерки тампоне имаелементарни на закрито.А и смъртността чакай да видим сега в студеното като се започнат пъбове и барове,също и не забравяйте че първите вълну умряха много болни хора,не знаеха как какво и т,н сега и без ваксина щеше да е спаднала смъртност.Сравни същото с Израел от януари и февруари да видиш че няма разлика

7

До До 5

преди 2 години

"0.3% - колкото си беше и без ваксината....." Хубаво е преди да се говорят простотии да се проверят официалните данни, лесно е. януари-февруари има средно седмично по 57 хиляди случая и над 1100 смърни. Процентът смъртни случаи е над 2. Сам/сама сметни колко ПЪТИ е намаляла смъртността сега, при все че няма и такива мерки там, каквито имаше началото на годината.

6

До 5

преди 2 години

0.3% - колкото си беше и без ваксината.....

5

Изплашен

преди 2 години

Искаме след третата ваксина направо абокат за вливания! Стига сте ни дупчили вече! А концлагери за останалите кога?

4

До Пандемик

преди 2 години

Ако погледнеш в Англия какво става по стадионите и как тече живота като цяло сравнено с предните вълни, ще се убедиш в точно обратното. Ваксините си работят, колеги от Англия с които работя казват че за момента на практика няма мерки там. Броя новооткрити заразени на седмична база там е над 200 000, с починали средно 600-700, което е около 0.3 % смъртност.

3

Проф. Костов

преди 2 години

Оксиморон. Ваксината всъщност отслабва имунната система.

2

Аз

преди 2 години

Само дето точнотози гигант дето масово ваксинира Кралството продаваше ваксината на себестойност без печалба. За това и го съсипаха по тоя долен начин.

1

Пандемик

преди 2 години

Първите две не вършат работа, но продължаваме да опитваме. Може и да проработят. Най-важното е, че зомбитата нямат нищо против.