58

К

преди 2 години

Едно намигване за приятелите на американската армия!

57

За поред

преди 2 години

път се видя истинското лице на "великите американци"...

56

Анонимен

преди 2 години

Още едно очевадно доказателство на експлоататорската природа на човека в цялост и на американците конкретно. Но от хора наследници на тези, избили 100 милиона индианци друго не може да се очаква.

55

Анонимен

преди 2 години

Хуманно!!! Горките животни са били част от американската армия, били са войници и то верни.....Отдавна имам негативно отношение към Байдън и администрацията му.

54

bl

преди 2 години

До Minuva42Както вече ви обясниха колегите по-долу, тук не става въпрос за домашни любимци а за кучета служили в армията. За разлика от хората, които са били там добоволно и срещу заплащане, кучетата не са доброволци, никой не ги е питал дали искат да стават професионални военни служители или не. Поради това те е трябало да бъдат евкуирани първи, с предимство пред всички останали: деца, кучета, и чак тогава останалите.

53

Анонимен

преди 2 години

Чакам всички кучкари задружно да тръгнат за Афстан и да спасяват кучетата. Хаиде де, или не ви стиска. Ама нали много обичате кученцата? Хайда да ви видим

52

58,

преди 2 години

кажи поне една медия, където може да прочетем за хилядите изоставени американци. Нека и ние се просветим...

51

Popa ot razgrad

преди 2 години

Трагедия...

50

Анонимен

преди 2 години

Кучетата? В момента Сенатът и медиите разпъват на кръст администрацията на Байдън за хилядите изоставени американци в Афганистан. Ситуацията е обявена за позор, а вие пишете за кучетата.

49

Кучелюб

преди 2 години

До KromВ Америка едни кариеристи си взеха премиите и повишенията, лансирайки обречената идея, че ще създадат локална въоръжена съпротива и така ще има мир в Афганистан. Сега тази армия съвсем очакчано е на страната на талибаните. Жалко за кучетата, наистина, но там умират хора - жени и деца. За много по-малко американците удариха Асад, под претекст, че нарушавал човешки права. Къде са сега тия горди пазители на реда? С подвити опашки се изнесоха за една вечер.

48

Анонимен

преди 2 години

Жалко е, когато се плаща с живот за човешките глупотевини. Но от венеца, толкоз!

47

Krom

преди 2 години

А, кучелюба май е на щат в сайта. Гледам, да пишеш гадости не е проблем, но ако някой ти го напише се трие. Пропаднал сайт, хубав ден.

46

Krom

преди 2 години

До нечовешка постъпка! - нещо не си разбрал! Света помогна. Америка им създаде армия от 300 000 въоръжени до зъби. Даде им модерно оръжие, за което ние само можем да мечтаем. И тая армия се разбяга като пилци пред 60 000 неграмотни, брадясали и въшлясали талибани сричащи Корана. Дали от корист, дали за пари или от липса на кураж? Все тая. Президента им драсна на втория ден с хазната. Е, какво повече да направи света? Вместо да се бият за бъдещето си, бягат към Европа - кой им е длъжен?

45

ОПТИМИСТ

преди 2 години

ДА ГИ ИЗПРАТЯТ КЪМ ВИЕТНАМ........ ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ХУБАВА ЛУКАНКА

44

Анонимен

преди 2 години

Какво казва шариатът за отглеждането на кучета?

43

Кучелюб

преди 2 години

У-а, зверство, това са зверове, ще избият кучетата тия джихадисти, трябва кръстоносен поход за спасение, четири лапи ще го спонсорират.

42

ВС

преди 2 години

Талибаните и евтаназия?!?!...Да сте чували израза - да те разстрелят като куче?

41

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за животинките. Цял живот са служили, и накрая се чувстват изоставени. Това е предателство спрямо кучетата.

40

Анонимен

преди 2 години

Това е голяма простотия. Да си оставят кучетата!!?

39

Анонимен

преди 2 години

От снимките са разбира, че не се касае за "планирано изтегляне", а за паническо бягство. Много, много жалко за тези великолепни създания в клетките :((( Всяко едно струва повече от хиените с подвити опашки, които са додрапали до самолетите.