35

Така или иначе ще

преди 2 години

разчистят населението за НСР !!

34

Анонимен

преди 2 години

До Пророкът Брех, след такава гръмовна критика от твоя страна сега тръпнем в очакване да ни обясниш ... "защо е така". Кажи, на какво се дължи това, че сме номер едно по смъртност от нещо, което според вас е безобидно/не съществува? Слушаме те.

33

Пророкът

преди 2 години

Абе мързеливци и нищоправци, каква смъртност от измисления Ковид!? Вижте условията на лечение, самото лечение! Не ви ли е срам да повтаряте като папагали за някакви бройки , за починали хора, а да не искате да видите защо е така! Не ви ли е срам да слугувате на някакви социопати и психопати, които следват някакъв световен психопатски план без да се замислят за последиците в по-далечно бъдеще? Пука ли ви за идните поколения или щом сте такива нули какъв е проблема?!

32

Зоро

преди 2 години

Добре, че училищата не са тръгнали още. Тогава спадове вече няма да има. Този път заразяването ще става по-бързо и няма да има нужда от 1 месец за да дойде пик.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Моите уважения, но сме първи по смъртност от всичко!" Моите уважения, но това не обяснява защо сме първи по смъртност от нещо, което твърдите, че е безобидно! И всъщност от вчера има статия, че до май са починали 221 човека по пътищата, тъй че никой не е "млъквал" И по-този въпрос.

30

Анонимен

преди 2 години

До: номер 25 Моите уважения, но сме първи по смъртност от всичко! И не само от болести като КОВИД-19, инсулт, инфаркт и т.н., а и по жертви на катастрофи по пътищата сме първенци! Забравихте ли преди пандемията бяха окачили електронно табло току пред ВМА в София, показващо броя на жертвите по пътищата? Защо сега млъкнаха, защо не пишат "Днес от катастрофи починаха 29 души"? Примерно?

29

Станишката

преди 2 години

Колеги Циркаджии, не ви ли омръзна всеки ден едни и същи безсмислени спорове по още по-измислени проблеми?

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 Прочете ли бройката на хоспитализираните и смъртните случаи? Там има сериозно покачване спрямо миналата седмица. Сега разбра ли, защо статията не може да има оптимистично заглавие, защото положителните са само една част от уравнението и то по-незначителната. Кога ще спрете да се правите на ударени с мокър паарррцал?

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "Какви са ви очакванията по отношение на ковид?" Според анти-ваксърите не би трябвало ковид по някакъв начин да влияе на допълнителната смъртност, тъй че е ясно какви са нашите очаквания и какви на анти-ваксърите и кой е прав.

26

Анонимен

преди 2 години

Номер едно сме не само по смъртност от ковид, но сме номер едно и по обща смъртност. Няма по-болен, нещастен, беден и лошо обслужване от медицината народ. Какви са ви очакванията по отношение на ковид?

25

Анонимен

преди 2 години

До Ммм, дааа "Забележете заглавието : когато е нещо положително-само се маркира небрежно - " лек спад"." Кое е "положителното" в повечето жертви и хоспитализирани?

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 "По твоята скaпана логика ние 18 пъти ли сме по-малко като население от Англия? Не, само 9 пъти, палячооо!" Ако не можеш да разделиш 66 милиона на 200 и 7 милиона на 50 и да видиш кое е по-голямото остатъчно число (т.е. по-малката смъртност) не мога да ти помогна. Тези неща се учат в четвърти клас.

23

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

До Кольо. Какво значи спад на тестваните, при положение, че едва 7 % от пробите са положителни? За мен много по-съмнителен е високия брой тествани, което говори че има огромен брой хора които очевидно са без симптоми, но са принудени по един или друг начин да дават пари за тестове. Ако успее да мине и задължителното тестване на учениците два пъти седмично, лабораториите в България ще удвоят оборотите си, които и без друго се равняват на стотици милиони месечно.

22

Ммм, дааа

преди 2 години

Забележете заглавието : когато е нещо положително-само се маркира небрежно - " лек спад". А как само се акцентира върху негативното... Всичко това е умишлено. И доказано работи. Много са тотално изперкали вече.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 "Моите уважения, но аз не виждам никой да е умрял яко." Моите уважения, но сме НОМЕР ЕДНО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД. Официално. (вероятно неофицилано Русия ни изпреварва, заради жестоко манипулираните цифри при тях, но и второто място не е за завиждане).

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен До до 10109 Формулата я зняем, но бройката от вторник винаги я съобщават като "за денонощие", за "вчера". И точно във вторник *** Кунчев дава препоръки за мерки и теглилки...Може да ни мислят за, но не сме.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 "109 бяха защото бяха събрани данните от събота и неделя бе, мaлoумник!" Това не е каквото си мислиш, другарю. ОБЩО цифричките, които постнах, показват, че в България вируса се РАЗВИХРЯ. Все по-голям е броя на жертвите. Не е въпрос до тези 109. До една седмица ще имаме ден със 120-130 смъртни случая. Помни ми думата.

18

Анонимен

преди 2 години

До: номер 10 Моите уважения, но аз не виждам никой да е умрял яко. Около мен които хора познавам почти 100% или са преболедували коронавируса или са ваксинирани. А има и преболедували и ваксинирани. Включително и деца. И никой от тях (да чукам на дърво) не се е разболял пак.

17

Доц.Местан

преди 2 години

Движението е живот, затова местим!

16

Анонимен

преди 2 години

Джурналистически простотии... Лек спад