55

Анонимен

преди 2 години

На Папилом Шаманов Витанов прогнозите не се сбъдват! Защо ли? Ами защото нашата скрита ваксинация (преболедувалите) са много повече от ваксинираните по света. Ние сме на прага на групов имунитет от пребледуване, а това е единствената работеща имунизация. Веществата вкарвани във вените на плебса са ваксини само в болните мозъци на хипохондриците, а Урсула ви се присмива и си харчи комисионите.

54

Фин

преди 2 години

До Една ШЕПА ХОРА сме:Вируса ще приключи, когато хората престанат да се хранят с месото(мършата) на животните. До тогава нови щамове, мутации и много други изненади. Добре че не знаете какво ви чака, щяхте да си посегнете. Ужасът ви чака навсякъде

53

до 63

преди 2 години

И какво да направим?

52

Анонимен

преди 2 години

В момента България е на първо място в света по смъртност от Ковид!

51

Една ШЕПА ХОРА сме

преди 2 години

Малка мъничка държава и пак НЕ можем да се оправим КОГА НАЙ-СЕТНЕ ще се изпоразболеят ВСИЧКИ, за да се приключи с тоя вирус? Това е излагация пълна София, Пловдив, Бургас и Варна са единствени големи градове от селски тип, а останалото дълбоката провинция от здрави селяни живеещи природосъобразен селски живот здравеняци. Стига с това ВАРДЕНЕ и ПАЗЕНЕ по градовете ПРЕБОЛЕДУВАЙТЕ ГО и ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА, а за старост и нерадост медицината си е безсилна такъв е живота няма как иначе само лъжат лекуват

50

Анонимен

преди 2 години

То това правене на тестове го нямат за нищо работа.На ден правят по 25 000 теста - даже не мога да си представя колко време е нужно да се обслужат толкова хора и дали това е възможно в България. Понеже първо се взема пробата и след това се изследва и тн.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 "Айде и четвъртата вълна на китайската кашлица затихва." Затихва, колкото Мангъров позна за "затихването" на вируса след лятото .... на 2020.

48

Ще си разплита

преди 2 години

Чорапогащника ще си разплита проф. Витанов пак НЕ позна бройки и прогнозата за по 3000 и повече на ден.

47

РЕАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ

преди 2 години

ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО .. ПРОСТЕТЕ ..

46

Анонимен

преди 2 години

Айде и четвъртата вълна на китайската кашлица затихва. Математичето да ходи да се гръмне...

45

РЕАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ .

преди 2 години

МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ САМО ПО ЕДИН НАЧИН - ВСЕКИ ДЕН ДА СЕ ПОКАЗВАТ ЧИСЛАТА НА БРОЙКИ ЛЕГЛА В ИНТЕНЗИВНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ И ЧИСЛО НА ЗАЕТИТЕ ОТ ТЯХ, НАПРИМЕР В ВЕЛИКО ТЪРНОВО ... 50 / 15 ... ВИЖДА СЕ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СУПЕР ЗЛЕ .. АКО СТАНЕ 50 / 42 ... РАБОТИТЕ ОТИВАТ МНОГО НА ЗЛЕ .. И АКО НЯКОЙ ЗАБОЛЕЕ НЯМА ДА ИМА ЛЕГЛО - ДЕМЕК ЩЕ УМРЕ ... МИСЛЯ ВСЕКИ БИ СЕ ЗАМИСЛИЛ ЧАК ТОГАВА .. ?? И НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ НИКАКВА ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ И СТАТИИ !!

44

до 53

преди 2 години

Аз така, аз иначе...Аз, аз, аз...Да ви пикам на егоцентриците. Сигурно са отишли в болниците, защото им се е "умирало". Нямате срам!!!

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Не се притеснявай, сттистиката казва, че от хилядите усмихнати без маски ще се разболеят едно 300-400 души, а от тях едни 30-40 души ще се озоват в интензивните, и от тях едно 3-4 души ще дадат фира, тъй че за тях това ще е последното голямо събитие в живота.

42

До Хоспитализираните

преди 2 години

Аз го изхарах без да се тествам или да ходя на лекар, доста тежко но мина - така го изкараха и почти всички мои роднини, познати, приятели - голяма част самите лични лекари им казаха да не се тестват, за да не се вкарват у филми. Само тези дето ходиха по болници умряха.

41

Анонимен

преди 2 години

Що ли се пънат тия с менте тестовете не знам, скоро бях на събор -хиляди хора, усмихнати, никой с маска, кебачета, бира и ...там няколко намръщени прасета в униформи и маски чупеха безсилно пръсти...толкова за ваште фашистки мерки

40

?!?

преди 2 години

Чака се 15 Септември да закрият сезона и актуализацията на бюджета, за да обещаят пари. После ще вдигнат мерките.

39

до 48

преди 2 години

Ти си го казал, ама не си познал. Защото от края на юли още се покачват. Тъй че престани да го копваш тва недоразумение

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 "Едно нещо като се повтаря многократно, замирисва на лъжа." Кво, кво? :)))) П.С. Тук е пълно с бисери на "мисълта"!

37

Хоспитализираните

преди 2 години

ще растат, защото *** не ходи официално да се тества, за да му изпишат лекарства, ами се крие по къщята и се самолекува с бабини илачи, докато не му запари на продължението на гърба и вирусът го удари здраво в дробове, сърце и бъбреци. Тогава се сеща да си признае, щото няма накъде.

36

лекар

преди 2 години

До Пророкът Защо е така? Ами защот хората умират от тази болест. Умират не само в България. Умират в цял свят. Е, в България умират всеки 4 на 100; в други напреднали страни по един-двама. Защото нямаме утвърден протокол на лечение, въпреки усилията. Ваксината не е панацея, но е част от колективните усилия да се справим. Светът е изправен пред цялостна хуманитарна криза.