32

Бунгур

преди 2 години

Поредната българска простотия.Интересно,че е слязъл да си купи цигари,а е платил за 3 часа.Да не е ходил да ги купува на другия край на Софиа.Тези паяци са пълна глупост ,българска измишлйотина.Освен да заплатят преките щети,сега трябва да заплатят и косвените. Неудобството да посетиш България е очевидно.Великите българи!!!

31

Анонимен

преди 2 години

ниво Сомалия сме, даже може и по долу. Кога ще ги стигнем Румънците

30

корумпираните

преди 2 години

общинари мислят само за чекмеджетата си. Застроиха междублокови пространства. Заградиха улици. Не остана празно място - само далавери. Умишлено не се строят гаражи и паркинги за да се скубят овцете. Главни архитекти на ниво дъното на третия свят...

29

Фил

преди 2 години

Така бавно и полека, стъпка по стъпка, се съсипва имиджът на една държава.

28

ей,калинкин

преди 2 години

До Анонимен 32 Дай ся бай боце да се скара на мамалигите,ах тия...и ще го изберем пак...*** той раздава пликове на ромалейски сваДби и слуша кючеци.Зает е,завалийка.

27

Анонимен

преди 2 години

Тая измислица с "паяк" я виждам само из бг- иначе хората не вдигат колите а ги издърпват

26

хахахаха

преди 2 години

На табелките ,освен надписи,има и МЕЖДУНАРОДНО утвърдени ЗНАЦИ,които всеки водач на МПС трябва да знае.Че тия с паяците се оливат,спор няма.ЧАСТНИ фирми на наши ора,калинкари...Но в случая е станало добре.Въпросът е,дали паяка,като ВСЯКО техническо средство,има технически паспорт,дати на преглед и ремонт,и дали въжетата му са изправни,без закъсани нитки и прочие...Щото от доста години ,даже в производствените предприятия,технадзорът е под нулата...

25

Анонимен

преди 2 години

Малко му е поочукал гъзарската кола. Голяма работа. Мамалигите пък се гаврят с нашите шофьори на тирове и им искат ПСР на всеки 72 дни, носовете им станаха африкански от бъркане с клечки, а екипа на Фигуранта си трае и не предприема реципрочно мерки. Ще ядат хурката на битови ниво.

24

Само питам

преди 2 години

Кой ще глоби "паяка" ?

23

Анонимен

преди 2 години

Хаха за пръв път Тази година - обяснява всичко

22

Анонимен

преди 2 години

Като не се правят паркинг структури гаражи, така ще е в *** София.

21

Истината

преди 2 години

В Бургас като подадеш сигнал за неправилно паркиран автомобил паяка не те отразява. Държат те да си избират жертвите, а гаражите на хората стоят запушени с дни от коли на туристи.

20

Марин

преди 2 години

Като бях във Франция там пишеше само на френски. За това питахме хората какво трябва да правим

19

Издънкова

преди 2 години

Има ново РЕКЕТ ОТ ЦГМ СЛАГАТ БЕЛЕЖКИ С ГЛОБИ ПОД ЧИСТАЧКАТА ТАМ КЪДЕТО Е ЗА ВДИГАНЕ НО ЩОМ МАФИОТСКОТО ДРУЖЕСТВО ТИ ПРИБИРА ПАРИ ПОД ФОРМАТА НА ГЛОБА КОЛАТА ВЕЧЕ НЕ ПРЕЧИ НА ДВИЖЕНИЕТО И МОЖЕ ДА СИ СЕДИ ЦЯЛ ДЕН !!!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА МАФИОТСКО ДРУЖЕСТВО ДА РЕКИ ТИРА ХОРАТА ???ТЕХНИТЕ СЛУЖЕБНИ КОЛИ СА БЕЗ ЛИМИТ НА ГОРИВОТО А ЗАПЛАТИТЕ СА ПО 5000ЛВ НА ДИРЕКТОРИТЕ ПЛЮС БОНУСИТЕ ОТ ТЕЗИ КЪДЕТО НЕ ГИ ЗАКАЧАТ !!!!МАФИЯ ДО КОГА ?

18

Баровец

преди 2 години

По Нахални от Румънците няма . Няма как цяла седмица в Мангалия да спазваш правилата и като дойдеш Уикенда в България да спираш както ти дойде. Тези Румънци карат толкова безобразно че вече се блъскат Румънска с Румънска регистрация. Мамалегари.

17

Анонимен

преди 2 години

Колите се вдигат, за да освободят място за следващите нарушители.

16

Анонимен

преди 2 години

За първи път им се случвало за деня...

15

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо.............ПАРИТЕ ОТИВАТ ПРИ Къро и Таки..........Всичко го знаят ама си траят...............Това става с благословията на Боко-тиквата.

14

Ай Сиктир

преди 2 години

В Гърция ти свалят регистрационните номера и после си ги купуваш в най-близкия банков клон срещу солидна порция евра. Толкова солидна, че после те втриса, като дойде време за спиране до бордюр.

13

Анонимен

преди 2 години

ЦГМ са абсолютно долни мафиоти, напълно в дyxa на долната, крадлива, мафиотска "държава"!