28

Аха

преди 2 години

значи ще проверяват как гражданите спазват мерките!!!! А границата сама ще се пази!!! Голям смях...

27

Анонимен

преди 2 години

Янев, защо назначи и двете си деца в бордове на държавни фирми?

26

Политолог

преди 2 години

Военните ще бъдат нужни, за операцията по изчистване на ченгесарите от институциите и конфискация имуществото на клептокрацията, смукала националните ресурси последните 30г

25

Анонимен

преди 2 години

А кога? Като навлязат тумните и тогава ли? Да ги пазим да не се върнат в Турция. Хитра тактика. Армията всъщност за какво ни е? Да я пращаме в чужбина за чужди интереси ли?

24

1

преди 2 години

Г-н Янев,защо ще пазят военните,нали "големия питриот"балевски,изгради,великата българска ограда,и му се плати,за тази негова работа,луди пари,а сега и на военните,ще трябва да се плаща.

23

sante_dog

преди 2 години

да не спят само по поделенията фуражките ами да вземат да работят малко. Стига това днес е петък и съм до обяд. Да се стръскат и да започват да поработват...

22

Анонимен

преди 2 години

До Американ Ами, чака да стане като със здравната криза - вече е излязла от контрол, но ни обясняват как тепърва ще се "търсят решения". ОЧЕИЗВАДНО е, че се прави нарочно, за да ни вкарат в още една криза. Комунистите си прокарват най-добре най-долните решения, когато положението е станало много тежко, а какъв по-добър начин да се получи такава обстановка от ... това самите те нарочно да я предизвикат? Въпросът сега е, какви са тези долни решния, които искат да прокарат т.е. каква е целта им?

21

69

преди 2 години

оставка ***

20

Американ

преди 2 години

Вече се налага бе, Янев, само вчера хванаха 17 джагала навлечени в един микробус, какво още ще чакаш!?

19

Анонимен

преди 2 години

До 7Ти си купи някое друго килце да имаш пък не дрънкай, да не стане хляба 5 лв и то ако има в магазина. Дето управляват военните всичко е възможно, а ги питай в Куба и Венецуела Кастро и Мадуро как управялат все са генерали, пък там дори бежанци няма.

18

Анонимен

преди 2 години

Кризата в Афганистан свърши! Който излязъл - излязъл, който останал - останъл! Гледах Фокс нюз, та там дискутираха проблема с афганистанските "преводачи" пристигнали в Щатите, които както се оказало в последствие не знаели дори елементарен английски!!! -))))))

17

Анонимен

преди 2 години

Поредният провал на САЩ.

16

Карадагойвъ

преди 2 години

Аман не заграждайте мойто анаватан!

15

Анонимен

преди 2 години

До: номер 4 Знаеш ли колко време ти трябва да изядеш 2 тона брашно? А знаеш ли колко време им трябва на мишките да го изядат?Говориш в полусънено състояние или си се напушил с нещо.

14

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХА. "Военния" Янев, заедно с неговия "военен" шеф Радев АБДИКИРА от една от малкото функции, които има армията: да опазва качествено границите на държавата, въпреки че фактите показват, че Граничарите НЕ се справят с имигрантите. Янев, и ти и шефа ти руска *** сте СРАМ за българското офицерство! Чорбарчета на държавна заплатка без ГРАМ разбране защо сте били където сте били и това се пренася и върху управленските ви решения!

13

Анонимен

преди 2 години

"Ако тя не успее да се справи, тогава се планира да се включат и сили от МО", каза Рашков" Рашков, заловените във ВЪТРЕШНОСТТА на страната какво показва? Справят ли се граничарите? Кажи Рашков, или ако ти е много трудно питаш другия шапкар - Янев!

12

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Добро няма да видите от мен и моите братя мюмюни.!.

11

Анонимен

преди 2 години

първо да преминат, после ще ги мислим! лъже както лъга че няма да налага мерки, а то стана само в отделни градове като плана е всички! и задължително ваксиниране ще излъже!

10

Анонимен

преди 2 години

прабългарите са ни рода!

9

Анонимен

преди 2 години

Те ги карат директно с военни самолети афганистанците. Онзи ден на 28.08.21г. нали заради полет на самолет не изстреляха ракетите против градушка и в 6 села около Пловдив градушката помля цялата продукция на полето? Не пращат на границата военни щото военни много нямаме. Националната сигурност е застрашена, те по опери обикалят.