20

Анонимен

преди 2 години

Абе, руснаците не бяха ли "първи" с безаналоговата ваксина, дето не можаха да я регистрират в никоя бяла държава и дето досега само четем за нея? Защо руснаците дават фира по 800 на ден, някой може ли да каже?

19

Анонимен

преди 2 години

В САЩ дават карта за градски транспорт, а в България по 10 лева на лекарите и по 20 лева на ваксинираните. Защо ли?

18

Анонимен

преди 2 години

Пак захапахте! Не четете ли, че навсякъде по света дават всевъзможни благинки, само и само да се ваксинират хората? А на много места - задължителна ваксинация на цели групи професии - лекари, аптекари, ресторантьори, продавачи... Ама не! Има Русия за лаене, парички дават за това! ***!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24--------Все пак не могат да стигнат американците! Там масова ваксинация и пак са първенци по починали хорица! Само не обсъждайте ваксините, неграмотници! Супер технологии при американците и остарели - при руснаците! Повдига ми се, като чета за mRNA ваксини от тъпунгели, които не знаят какво е РНК! Нито едно хайванче не знае на аденозина каква е комплементарната база! Но пише! Жалки, нищожни човечета!

16

Анонимен

преди 2 години

Дойде им акъла в главата като започнаха да *** като мухи. Бяха след нас по % ваксинирани през юни, вече са два пъти повече от нас.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 "Като махнеш неваксинираните деца, лъжливите сертификати и надписването, ще ти излезе, че под 50% от населението на Съюза е ваксинирано."Децата не са от много застрашените, тъй че в процентите те не се включват. Дори и да се заразяват при тях рисковете са малки, особено тези под 12 години.А за лъжливите сертификати, колкото и да се пънете, освен тук таме по някой лекар -прикрит антиваксър НЯМА ШАНС за масово разпространение на такива (колкото и да ви се иска).Но нищо-напъвай се :)

14

Анонимен

преди 2 години

До 1 Абсолютно удоволствие е да се гледа как анти-васкърската им пропаганда удари най-лошо тях. Не постигнаха целите си да всеят съмнение във васкинацията на Запад. Европа е на 70% васкинирана. Вместо това пишат всеки ден по 800 броя фира. Това е резултата от "великата" политика на Путин. Убива собствения си народ, иначе миналата година август се тупаха в гърдите с "първата в света" ваксина. Лъснаха им пак и лъжите и се случи това, което всички западни анализатори прогнозираха.

13

Сата НАТО

преди 2 години

Те имат традиции в "руската рулетка", та и сега така...

12

Анонимен

преди 2 години

Не можем дори Русия да стигнем, там лотария правят, а ту нас от пълнене на чекмеджета с евраци и кюлчета няма пари дори за една лотария!!

11

Анонимен

преди 2 години

В Русия лотария, тука питаме кръчмите дали да въвеждаме мерки.Така е в развитите държави, със супер напредничаво мислене.

10

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно, "ваксинираните" така или иначе са вече участници в лотария.

9

защо с лотария

преди 2 години

Нямат пари и затова наградата е само една. И ще спечели само един. Останалите са двойно прецакани. Надупчени са, а не получават нищо.

8

Смешник

преди 2 години

Тя самата ваксинация не е ли лотария.Макар че това не е ваксина ами бустер чуждица използват.

7

Анонимен

преди 2 години

За оправени кариеси някакви бонуси ще има ли.

6

1

преди 2 години

Руснаците са в основата на пропагандата на антиваксърството. С цел да пласират умрялата си ваксина, напълниха мрежата с глупости колко опасни били западните ваксини. Само не отчетоха, че западняците са малко по-интелигентни и не клъвнаха масово на глупостите, за разлика от простото им руско население. Сега ще си сърбат попарата.

5

Анонимен

преди 2 години

Не са се сетили да им дават по едно билетче да търкат.

4

Бay

преди 2 години

ама защо не искате лотария? Яд ви е, че някой ще спечели парички ли? :D Ето аз например няма да участвам, защото съм ваксиниран ама какво да се прави. :D

3

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не принават ковид ваксината така както ние българите не я признаваме.

2

Ямболски цървул

преди 2 години

Забележете какви подходи опитват....Е,явно е вече ,че зад прекалената им загриженост стои пъклен план!

1

Бay

преди 2 години

и тук трябва. Някои само пари ги "убеждават" да поемат ОГРОМНИЯ риск. :D