58

Анонимен

преди 2 години

За ден бяха отчетени рекордните нови 10 947 заразени....айде бе, нали са най-ваксинираната нация?!

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 - "и едно две тестчета тип близалка" Я *** си направи един тест и после кажи пак, че е тип близалка .Що говорите наизуст .

56

Дедо

преди 2 години

Е те тия плексигласовите екрани ще спасат човечеството! :D

55

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 80 Не е вярно, че никой не знае. Поне 10 000 учени знаят за какво точно става дума, но ги е страх да говорят и поне 50 000 политици и по-високи административни и медицински нива знаят за какво става дума. Просто тези хора трябва да бъдат разпитани с полиграф и или ще научим истината, или ще чуем оглушително мълчание, което също е насока към истината. Коя смъртност води до намаляване на народа - на старите или на младите.

54

Анонимен

преди 2 години

Според мен, никой не знае какво се случва и кое е правилното решение. Може би някой си играе на Господ, а може би наистина сме загазили и засега медицината е безсилна. Вижда се, че мерките временно решават проблема.Но лошото е, че българите не може да си позволим лукса на тази висока смъртност, защото сме достатъчно намалели и следващото е изчезване.

53

антиваксър

преди 2 години

В Израел балонът е пред зрелищно спукване. Заразените повтарят предишните вълни, хоспитализираните, включително в интензивни застрашително растат, само смъртността още не е стигнала предишната вълна, но да не забравяме, че много от рисковите вече си отидоха.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57Как не разбрахте, че всичко свързано с пандемията и имунизацията, не се решава нито от червени, зелени или други.....Това се решава от ЕС. Членството в ЕС не е само отворени граници, туризъм, работа и живот....Още в началото"по желание", означаваше каквото нареди ЕС....

51

Анонимен

преди 2 години

Родителите трябва да разберат, че децата колкото и леко да се разболяват, трябва да се пазят. Здравето е важно, а уроците, при добро желание се наваксват....Аз лично не бих играл на руска рулетка.

50

Анонимен

преди 2 години

Нали бяха първи в света по ваксиниране ,а сега са първи по ново заболели ?А с Швеция какво стана ,никакви мерки и ваксини пък няма заболели ?

49

Анонимен

преди 2 години

74 като се велик медик дай диплома, номер на диплома от кой университет. Аман от разбирачи бе.

48

Анонимен

преди 2 години

71 първо си страшно арогантен и непрекъснато обиждаш, което означава че си изключително ниско интелигентен. Второ не знаеш с какво си храня децата и как се грижа за тях. Но толкова си си повярвал, че си мислиш че можеш да унижаваш всеки, който проявява здрав разум и категорично отказва да превръща детето си в номерче в жалкият ви експеримент. Не ми пука за обидите ти. Аз съм родителя, аз решавам. Децата ми нито ще бъдат тествани, нито ваксинирани. Точка.

47

Анонимен

преди 2 години

Присъственото е трамплин към масово заразяване на деца. А това е чиста форма на геноцид!! Не само ваксините са опасни, а и при ковид заразено дете също има риск от последствия, не при всяко е само хрема и лека температура. Ама как да го разберат някой родители мрънкачи, които идея си нямат от медицина! Хора, пазете децата!!

46

антиваксър

преди 2 години

До до 68 71 Аз лично не го правя - не си тъпча детето с вредни храни, ама защо не се започне такава кампания против вредните храни, ***? От вируса умират 8 000 годишно в България, но 2/3 от останалите 108 000 годишно могат да бъдат спасени. Защо никога не ви е вълнувало? А сега едва ли не го играете загрижени. Лицемери платени.

45

Анонимен

преди 2 години

Някой знаели каква точно им беше файдата от това да се набоцкат всичките?

44

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 62 Гербав ***, от какво ги пазите? Смъртността до 18 г. е 0,002 %. Ако промените лечението, ще спадне с 85 % и ще стане 0,0003 %.

43

Анонимен

преди 2 години

66 яко са ти уошнали мозъка, човек. Или добре ти плаща фармата.

42

Анонимен

преди 2 години

64 след простотията ти тука няма сила на тоя свят която да ме убеди да си ваксинирам за ковид децата. И за твое сведение моите деца са с всички ваксини и реваксинации на НАПЪЛНО РАЗРЕШЕНИ ВАКСИНИ. Няма да слагам препарати в процес на тестване на децата си. Нито съм антиваксър, нито някога ще бъда. Но тия бъркочи няма да влязат нито в мен, нито в децата ми. Каквото и ще да става и каквито и ще условия и наказания да измислят. Не. Това е окончателният ми отговор.

41

Апокалипто

преди 2 години

Тия нали ги боднаха по 2 пъти всички,що тъй стана?

40

Анонимен

преди 2 години

62 психопат ли си? Това са иРНК ваксини, не старите такива. Никой никога не е слагал такива ваксини на деца, в момента се правят клиничните им изпитвания. Детето ми не е бяла мишка. Ако твоето е, прав ти път.

39

Анонимен

преди 2 години

Целта е масова ваксинация, а някой мрънкат заради маска, дори не могат да се усетят.