25

Койчо

преди 2 години

Бойче върни се че троловете ще останат без заплата

24

Ай Сиктир

преди 2 години

Вие си ги избрахте.

23

Анонимен

преди 2 години

Бойче, каво лошо напрвихме че ни остави на тия, Бойче. Моля ти се върни се на кон, трактор, колело, каруца, джипка....пеша ако щеш ела, както искаш идвай само ни спаси от тия

22

Анонимен

преди 2 години

Ще дойдат времена, в които всички тези ще им отеснее в родината и с колкото и гардове да ми се движат ще се наложи да емигрират ако не искат да ядат бой, вскичи до един, от президента до председателя на НС.

21

Анонимен

преди 2 години

Зя сега личи , че актуализация на бюджета няма да има със всичките негативни последици за бизнеса , пенсионерите, здравеохазването и пр. Трябда да има отзоваване на депутатите , те са там за себе си не за хората.

20

Койчо

преди 2 години

И ние народа мислим че един ден ще се управим.Като ги гледам тези които правят закони какъв майтап са и жална ни майка на всички

19

Анонимен

преди 2 години

В момента гербавите дават няквао си изява пусната от всичките медии кълвали от мазнинката. Там като през 1980 година пионерчета с патост застават и декламират разни небивалици. Да им имам пиара с втори незавършен клас. Какво унижение и липса на достойнство лъха от декламиращите.

18

1212

преди 2 години

Ще се гушнат я, няма да чакат дрисльовци като Тошко, пичовете от ДБ и пчелата Мая да се правят 3 месеци на интересни.

17

Анонимен

преди 2 години

След като се нагледах на "сценаристите" както и на полуграмотния Хаджигенов, уважението ми към образованието юрист се срина до земята и копае в момента надолу.

16

Браво Тошко

преди 2 години

"промени Закона за НСО и ще ограничи кръга на охраняваните лица, ще извади Бюрото за защита от контрола на главния прокурор" - ама това е най, най, най важното което трябва да се свърши в държавата в момента!!!! Това нова вълна на вируса, това мигранти, че тихомулком се отварят и строят нови центрове вместо да се инициират срещи с ЕС и Турция за ограничаване на натиска, това не е важно! Личните вражди с Гешев са най-важни за народа в момента!!!!

15

Анонимен

преди 2 години

РЗИ преди минути бяха в НС. Глобиха Тошко и Хаджигенов за неносене на маски. :D :D Каква драма, драги зрители! :D

14

ЖАБАТА МИСЛИЛА

преди 2 години

много мислила и казалаКУПЕТЕ СИ ТРАКТОР

13

Щепсълчето и контакт

преди 2 години

спорили, спорили, кое е по важно. Накрая отишли при жабата да я питат кое от тях е по-важно

12

Анонимен

преди 2 години

До Цирк дьо солей 8 "Трябва Бойко да се върне и да се разправи с належащите проблеми. Иначе ще буксуваме на едно място..." Прав сте, НО този път Бойко НЯМА да се върне, защото горкото "суверен" (на учиндолски диалект) дълго още няма да узрее за степента на собствената си глупост и мазохизъм. Както винаги, тъкмо Борисов единствено е наясно и знае, че ще трябва още МНОГО време, докато "мат'риалът" се "усети" - и за съжаление, за това са нужни още много глад, растеж на цените и ЕМИГРАЦИЯ.

11

ЖАБАТА КАЗАЛА

преди 2 години

Купете си трактор

10

Предложение

преди 2 години

Суверен е вече обидна дума. Модификаторите да я забанят.

9

Някой различен

преди 2 години

От всички тия в парламента.

8

наблюдател

преди 2 години

Явно не можем да разчитаме на тия партии за изчегърване на порочния модел, още повече че ще са същите в следващия парламент и видяхме какво могат и искат да направят. Та ако искаме истинско изчегъртване, единствениият начин е НИЕ, суверенът, да го направим, като отидем да гласуваме за някой, различен от герб и дпс. Изключвам тоя път бсп от черния списък, защото те в момента се държат най-адекватно. Може да е с цел да си вдигнат рейтинга, но поне не изглежда да е изцяло за сметка на народа.

7

Цирк дьо солей

преди 2 години

Пълен цирк. Ето защо парламента е безполезен. Особено когато е наживо се превръща в шоу, в което всеки се опитва да се присмее най-добре на другият. Трябва Бойко да се върне и да се разправи с належащите проблеми. Иначе ще буксуваме на едно място, докато пандемията и бежанците ни върнат 10 години назад.

6

Taugenichts

преди 2 години

Отвсякъде