45

Малко за политика

преди 2 години

Какво каза Корнелия Нинова: "актуализацията е много важна заради коронакризата, средствата за опазване на границата, средствата за обезщетение на бизнеса, за онези работници които ще останат без работа". ................................................................................................................................. Вярно ли е? Вярно е разбира се. Поне това да свършат, че тогава да се ходи на избори. А кой бърза да ходим на избори се вижда. Лаладжията Тома Биков работи по въпроса

44

Анонимен

преди 2 години

..А КОЙ ПЛАЩА ЦИРКА НА ОЛИГАРХИЯТА...НАРОДЪТ НАЛИ- АМАН ОТ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ И ОТ ЕДИНСТВЕНИТЕ УМЕНИЯ НА НАРОДНИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ ДА МЯТАТ КАМЪНИ С ПРАШКИ, КАМЪНИ И ПАВЕТА СРЕЩУ НАРОДНИТЕ ИЗЕДНИЦИ- ПОЛИЦАИТЕ- МНОГО МИ ПРИЛИЧАТ НА ПАРТИЗАНИТЕ СЕГА ОСТАВА ДА ПРИЕМАТ ЕДИН ЗАКОН ЗА ПЕНСИИ И ДОПЛАЩАНИЯ ЗА АКТИВНИТЕ БОРЦИ ПРОТИВ ГЕРБ- ТАКА ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ ПАРИТЕ КОИТО ДАВА ЗА НАРОДНИ ВОЖДОВЕ, А ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ, КАКТО ПЛАЩАХМЕ ЗА ПАРТИЗАНИТЕ ДО ТРЕТО КОЛЯНО.

43

Dinosaurus

преди 2 години

До Койчо: Койче, върви си, че цяла България ще остане без "заплата". И си вземи НБГНИ-то и ИТН-то и ДБ-то, че ни писна яко. И вървете след Сл.Тр, който ви води в ада, откъдето изпълзяхте!

42

Анонимен

преди 2 години

Бойко се връща .Всеки бърза да наклепа другия, така де избири идват

41

Анонимен

преди 2 години

Избирателна активност на следващите избори 20%? Ще гласувате ли като гледате тия палячовци? Аз не гласувам твърдо от 13 г

40

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно коя партия колко и за кого работи. Ако се съди по 9-дневния живот на 44 НС и сегашния на 46 НС, друга реална работа освен да уредят себе си и хора, за които лобират, депутатите дали са свършили? "Производителността" им е БЕЗСМИСЛЕНА ПРЕСКЪПА парламентарна говорилня на гърба на избирателя и ...нови кризи. В мирно време се водят компроматни войни, но...на високо ниво, в Парламента! Такъв "светъл" пример дават, та знае ли се!

39

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези хора, да искат отново Бойко? Слушам го единствено, когато искам да се развеселя, а и той с неговите монолози, направо е жесток. И каква наглост трябва да имаш, да заставаш пред тези, от които си откраднал? Нямало доказателства. Лъжа било... Ако бяхме нормална държава след всички тези компромати, трябваше да си подаде оставката сам, а не да го свалят група сценаристи. Естествено, че ще има поддръжници, тези фирми с милиони печалби, на кого са според вас?

38

БАЙ ЙОРДАН

преди 2 години

Е бива си го цирка. Това е показно за НИЩОПРАВЕНЕ. И в главните роли са всичките тарикати в парламента.

37

Анонимен

преди 2 години

Да се махат всичките и стари и нови. Да си остават служебните, с малки изключения. Стига хрантутене на 240 паразита.......Много се смея като се сетя Караянчева с охрана и луксозен автомобил хахаха Абе я на село да копаеш....Прости, алчни, корумпирани, крадливи, без морал, без чест и без визия, това са всички и предишни и сегашни.....Но ще има изненада, скоро.....

36

Анонимен

преди 2 години

А тези дето чакат Бойко да се върне, тогава ще видят края на филма. Сега Слави, притиснат от ДПС му помага в завръщането.....хахаха, краят на филма ще е краят на тази държава!!!! На мен лично вече ми е все едно, защото разсъждавам философски, че "Не е луд, който събира кюлчета.....", както и, че всеки народ си заслужава управляващите! На който не му харесва както мен, да го лъжат и крадат, свят широк......

35

quo vadis

преди 2 години

парламенте ? За това ли ви избрахме ? Да се злепоставяте ,мразите , унижавате и търсите кусури? Народа ви гласува доверие и СБЪРКА , много СБЪРКА и сега ще вземе извод за следващите избори . Вие не заслужавате да сте в тази зала !

34

Анонимен

преди 2 години

Тези от НС всички, без изключение имат толкова ниска култура на изказ, че просто да го е срам човек да го слуша. С една дума няма такива ***.....Не се уважават един друг, та ние ли да ги уважаваме. Там всичко трябва да се изрине с голямата метла. Не ги и слушам вече. Слушам само какво става в ЕС, да знам какви мерки ще се налагат и тук и въобще за всичко!!!

33

баба Пена

преди 2 години

Викам филма да го наречем - Български Парламентарен Тюрлю Гювеч, за по кратко ***

32

баба Пена

преди 2 години

Нещо минуси ми кликате, явно не сте го гледали този уникален филм. Като стане 7 вечерта си пуснете която и да е национална тв и ще хванете по новините поредната серия. Ще ви издам една тайна - в следващите епизоди ще има леко повтрорение на предние, дето за 1вите и 2тите избори, новите серии ще са за 3тите избори, ама то ще бъде като предните серии, да не се оттечгите. Екъна ще настъпи към 25000 серия, някъде в близкото бъдеще

31

баба Пена

преди 2 години

В сериала се разгкира уникалната мания по власта, кюфтетата, кебапчетата, тук таме златни кюлчета, ай на бар в слънчака, всеки втори е братчет на първия и има пари да му дава, ама той взел апартамент от цецо, дето има да дава на киро, той пък е девер и чичо на първата леля на боко джипката. Всички се борят за властта и само лъжат и мажат. Голям екшън с прискус на финансов трилър, лека селска комедия и много драма.

30

баба Пена

преди 2 години

Глистопад - новия стар сериал по тв-то, с главни участници, Боко джипката, *** цайса, Цецо апартамента, Слави Фейса, Тошко чашката, Доган Буздуган, Валери Слънчака, Марешки дизела и други знайни и незнайни актьори. Сериала е по дълъг от Дързост и Красота, само около 100 000 серии, сега сме някъде в началото минали са само 30г от старта, значи към 15000 серия. Смятайте колко има още

29

toy

преди 2 години

Всички вкупом усетиха заплахата на Радев. Корнелия си мисли, че е още от нейните. Скоро и тя ще се отдръпне от него, но ще е късно за нея. Актуализация няма да има. Не за друго, а защото ще помогнат на Радев в предстоящите явно кризисни месеци. Радев с вдигнатия юмрук, година по-късно ще разбере, че трябва единение. Независимо от високия рейтинг в момента, за два месеца и помен няма да остане от него. Президентът ще е жена! Руса. Обзалагам се.

28

Анонимен

преди 2 години

Гешев им арестува крадливите червени олигарси и комунистите(БСП, ДБ, Мутрите) го мразят в червата си! Да посегне на червените им каси с пари от корупция и кражби, това никой не беше посмял да го направи.

27

Анонимен

преди 2 години

Най късият виц: *** мисли за пенсионерите :)

26

Анонимен

преди 2 години

Плюеха по Бойко и там и тук техните слуги-тpoлове, а се оказа, че той е много по-прагматичен и успешен от тези пaлячовци.