20

Анонимен

преди 2 години

Това е от май. Оставка на министъра по транспорта! Даже не му знам името. Нищо не прави Оставка!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 След като откажеш писането на фонетична шльоковица!

18

Да, да, ама не

преди 2 години

До мнениеСтатистиката за епидемии се прави на база брой заболели на 10 000 души! Заболели и заразени не е едно и също! При грипна епидемия затварят при 200 на 10 000! По новата КОВИД-статистика е затваряй при 500 на 100 000! Приравнено към грипа прави 50 на 10 000! Не знам защо, но е така!

17

Анонимен

преди 2 години

Всички начинащи математици в коментарите съвсем скоро ще видят какво е то експоненциален разтеж на заразените и загиналите и има ли то почва у нас.

16

Коприва

преди 2 години

до 14. Това е за САЩ. Потърси в страницата на СДС "PCR test". Това е промяна от 21.07.2021. Няма как да не го откриеш. След 31 декември оттеглят одобрението си за този вид тест и смятат да използват друг, който сега се разработва.

15

мнение

преди 2 години

При положение, че София наброява над 2 милиона, живеещи на територията ѝ, 561 болни от коронавирус в болниците не е чак толкова много.

14

999

преди 2 години

А тези, които нямат антитела, нямат ли и паметови в клетки за прекараната инфекция?

13

О хо хо

преди 2 години

ВСИЧКИ ПОЧИНАЛИ СА ОТ ЗАКЪСНЯЛО И ПРЕНЕБРЕГВАНО ЛЕЧЕНИЕ. ИМА ЛЕЧЕНИЕ - НАВРЕМЕ!!!!ВИРУСЪТ Е КОВАРЕН, ЗАПОЧВА СЪС СЛАБИ СИМПТОМИ И ЗАТОВА СЕ ПРЕНЕБРЕГВА И ЗАКЪСНЯВА С ЛЕЧЕНИЕТО. КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С ДЖИПИТО НАВРЕМЕ!!

12

Анонимен

преди 2 години

До: номер 10 Откъде разбра, че от декември тестовете ще са невалидни? Питам сериозно, не се бъзикам?

11

До 8

преди 2 години

За момента се знае, че ваксината има ефект поне за 1г. Няма как да се твърди за друг срок, тъй като няма база данни за сравнение. Антителата може и да спадат с времето, но остава клетъчната памет.Паметта на Т-клетките е много мощна. Тя е доживот. А колкото до имунитета-хората лекувани с апаратура за кислородно дишане и кортикостероиди, тези най-тежко болни нямат никакви антитела.Зарафи личните данни се дава съгласие.Аз имам мн.антитела без да съм боледувал.Ваксинирах се заради сертификата и сем.

10

аде де

преди 2 години

А с някакъв друг вирус има ли лекуващи се?

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8.....Някои държави възприеха стратегията "нулев ковид" и на практика си затвориха границите. Но се оказало, че и това не е решение - просмуква се вирусът. Антителата не изчезват напълно, и при всички положения някаква защита остава; подписвате се, защото сега всички имат права и съдят за щяло и нещяло. Както приематете, че ще използват личните ви данни. Ако искате да остане такъв - ваксинирайте се. Цялата дандания е точно затова - да се спаси светът, какъвто познавате.

8

//

преди 2 години

Двама от водещите ваксинатори на FDA напускат. Плъxoвeтe бягат от потъващия кораб. Не трябва да забравяме нашите математици, доценти и професори по НОЩници и да им отдадем дължимото.

7

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да обясни след ваксина, когато минат 6 месеца и антителата изчезнат какво трябва да се прави. Още една? и още една, защото над половината население на земята не е ваксинирано и няма да се ваксинира, а трафика, движението на хора и стоки продължава. Защо трябва да се подписваме, че никой не носи отговорност при ваксинация?

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 С ковид ли? Защото за тях става въпрос. Като не разбираш, какво четеш, не коментирай.

5

Анонимен

преди 2 години

Преди пландемията имаше повече хора по интензивните.

4

Анонимен

преди 2 години

До House M.D...........Нивото ти падна. Да не си с постковид синдром?

3

До 1

преди 2 години

Прави са евреите дето са преценили че ще е добре за човечеството са се отърве от такива като тебе и са задействали плана с Коронавируса.

2

До 1

преди 2 години

Щото всичко е лъжа ама ти си умен и не се връзваш.

1

House M.D.

преди 2 години

"Общо 561 души се лекуват от коронавирус в болниците в София. От тях 49 в интензивни отделения, съобщава БНР." Очевидно от БНР лично са ги изброили. Защо тогава не ги съобщават поименно?