36

Опа

преди 2 години

Какви са тези единични бройки? Колко милиона е населението на България? Знаете ли колко човека са починали в съня си без никакви симптоми днес?!?!?!

35

Анонимен

преди 2 години

И как разбрахте че е нямала болести без аутопсия, някоя врачка ли ви каза.

34

Анонимен

преди 2 години

Сякаш слушам обявите за работа от бюрото по труда

33

Анонимен

преди 2 години

Ами, разбират и нез аутопсии, трябва ли да ти обясняват тъкмо на тебе?

32

Реалист

преди 2 години

Най-добрата реклама на ваксините е истината. Крайно време е навсякъде, където може да се казва и колко са неваксинирани, колко са частично ваксинирани и колко са напълно ваксинирани. В случая при този списък, това да се казва след годините на починалия.

31

Е, па...

преди 2 години

В статията пише, че в системата не са въведени придружаващи заболявания за тази млада жена, а не че няма такива. Защо заглавието не кореспондира със съдържанието на статията? Отново!

30

Анонимен

преди 2 години

До Четящ Благодаря за линка! Много е добро, трябва повече хора да го прочетат.

29

До Разбирко

преди 2 години

Kато ви "ваксинираха" ,всъшност ви направиха химическа лоботомия.От тогава и развивате някаква форма на садизъм и искате да затваряте неваксинираните тук и там, да им диктувате живота и правата. С риск да не обидя някого и това като другото само с 40% успеваемост има и такива, които останаха нормални.

28

???

преди 2 години

На 23 години, на 32, 44, 45, 49 години и т.н. Откъде дойде този вирус?

27

Анонимен

преди 2 години

Уморихте старците. Съд ви трябва на вас! И наказание!!!!

26

Анонимен

преди 2 години

На 23 години... Какво е видяла още от живота :( Много тъжно, когато млади си отиват.Съболезнования на семействата на всички починали. Дърлим се тук за ваксини, антиваксъри ала бала, за нас е статистика и толкоз, но тези хора погребват близките си. Много сили им пожелавам.

25

Разбирко

преди 2 години

Всички антиваксъри и разни конспиратори сте безполезна биомаса дърпаща света назад.Когато коефициента ви на интелигентност стане двуцифрено число,тогава се обаждайте.Какви глупости пишете за неща от които представа си нямате не е истина.Дано всеки си получи заслуженото.

24

Анонимен

преди 2 години

Да са се ваксинирали! Моите деца на 18 и 22 са ваксинирани.

23

Анонимен

преди 2 години

Касапите с бели престилки сега им е жътвата,нещо като на ушев акция аптечка. Всичко мре от уханска кихавица,че се плащат кинти.

22

?!

преди 2 години

Егати поменика са ни предоставили за четене. Починалото момиче на 23 г. колко килограма е било? Това също има значение.

21

Анонимен

преди 2 години

Може да са убили докторите, за да вземат по 1000 кинта?

20

Бате Сечко

преди 2 години

Я, сега дайте официалната статистика за аутопсиите на тези 19 хиляди умрели от Корона - там ясно ще си пише какво е причинил вируса, нали??? Обаче, имаме един проблем-няма такива, нали!? Защо хората не ви вярват? Тука се дкплят всеки ден умрели, заболели, варианти.. Е.. Си м.. Та, тука! Числата и хората ги нямате за нищо.... Дайте сега, колко болни или само позитивно тествани има вчера...? Ама, наистина болни, моля?!?

19

Анонимен

преди 2 години

И аз познавам много хора, дето са умрели без болести, Бог да ги прости! Амин!

18

Без болести

преди 2 години

но 150 кила :) Хубаво е да спрат манипулациите! И без това никой не ви вярва вече!

17

IOrdan Ivanov

преди 2 години

Терористите ползват за РЕКЛАМНИ УБИИСТВА дигитално холограмно обемно обсебващо проникващо облъчване .вижте поразени с остра бронхопневмония.Вижте поразени с болница в Ухан 2019 декември.Експерти да обезопасят болници училища,ясли градини от дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия В Сравнение с SARS cameras from 2003 - 2004 новите оръжия са над 1 000 000 по мощни.Този тип оръжие е сниман за първи път по време на тестове за убииства на военни от България и НАто /вижте левкемия 2000 - 2001