35

Анонимен

преди 2 години

Ето това е безпардонна наглост! Чрез машинния вот ти лъсват схемите за купен вот от миналото и пак да искаш хартиени бюлетини, въпреки че даже и в затвора не са те вкарали, а точно там ти е мястото!

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Някой знае ли защо всички неприятни са в ГЕРБ? - ;;;;; - Да, знае се - защото всички отвратителни са мутрите в партиите на "промяната"!

33

Славиту е аут

преди 2 години

Аз спрях да гласувам откайто чалгарите на Слави махнаха хартиените бюлетини. Гнус ме е да пипам мръсните машини на които преди мен са се изредили стотици

32

ИЗБОРДЖИЯ

преди 2 години

Славите усети как сам си го в.ка.ра с тези машини, но ристю още не е получил това прозрение, ей го ноември и той ще усети ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА, защото остане ли служебното правителство за редовно другаря Христо Бойкикев ще бъде из.х.върлен като па.р.цал какъвто всъщност си е, защото идва нова БОДРА СМЯНА в операта на прокоФиев

31

сад

преди 2 години

няма хартия, няма гласове. Като са ви прости избитарелите така е. Може да ги обучите на принципа натискаш копче поучаваш кебабче

30

Анонимен

преди 2 години

Мотористките от ГЕРБ. Яхат мотора и карат с 200.

29

Кътю

преди 2 години

Няма хартия. Затова ВМРО не влезе, те купуваха най - много в гетата.

28

Dinosaurus

преди 2 години

До Анонимен 26: Неприятни са ти, защото не са популисти и мазни измамници и са отговорни за действията си, не се крият по офисите да заговорничат. Приятните СлТр и БСП с какво те кефят? С чалга и лъжи? Ми ходи на концерт а Дългия или си купи дисковете му, ама с твои пари, не с моите данъци! А Корни Чорапа си ги вземи у вас! Кирето *** като направи партия ходи да ** го подкрепяш!

27

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Трябва да се гласува с хартия. Не може да ограничаваме малцинствата, които не могат с машина. Само ГЕРБ.

26

Лазар

преди 2 години

А не така Герб, не така! Тъкмо преброихме на миналите избори колко точно са мъртвите души, които гласуват за вас и вие искате да ги въскресите. Не така.

25

expert

преди 2 години

За да може да направят манипулацията , която вече 10г. добре са изучили!!!

24

ИЗБИРАТЕЛ

преди 2 години

така или иначе ГЕРБ ще бъде първа политическа сила, а понеже ДБ ще бъде втора ще седна да гледам новото ШОУ КАК ристю и гнома наяско се гърчат за разговори с другите, а може би дори пак ще отидат на крака при Слави-то да се молят

23

Сержант

преди 2 години

Заради своите гласоподаватели от гетата.

22

Анонимен

преди 2 години

Хартиената бюлетина върви с хартиена банкнота.Като ракия със салата.

21

До ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Оставете хартиите, върнете си Мишо Шментата. Без него няма победа.

20

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли защо всички неприятни са в ГЕРБ?

19

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ ИСКАТ ПАК ДА ДОБАВЯТ ЧУВАЛЧЕТА С БЮЛЕТИНИ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА СЕКЦИОННИТЕ КОМИСИИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА ТЯХ ,НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ ! ГЕРБ НЕ ИСКАТ МАШИНИТЕ ДА ИЗДАВАТ РАЗПИСКА КОЯТО ДА СЕ БРОИ, ЗАЩОТО ТАКА НЕ МОГАТ ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ! ТЕ СИ ИСКАТ ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ ЩОТО ТАКА МОГАТ ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ПРОТОКОЛИТЕ!

18

ОНЗИ

преди 2 години

Ами ясно е какво са правили тия от т.н. герб кокато бяха на власт - фалшификация на изборните резултати !!!! Време за пълно ИЗЧЕГЪРТВАНЕ НА т.н. герб !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Криза е ,пуснете да се гласува с хартия за да може народа да захлеби.

16

Ehhhooooooo

преди 2 години

Нали се говори за злоупотреби и че сме във век натехнологии