5

Анонимен

преди 2 години

Не ни трябва никакъв президент, ако се закриие тая институция един заплатаджия по-малко ще ходи да се кланя на чужди държави. Като намерите някой смел човек, дето е поне малко българин ни потърсете за избори.

4

О, божке

преди 2 години

Тези не могат да решат една дата, а някои се надяваха да ги управляват, че и да ги оправят. Боже, прибери си вересиите. Вече търсите Бойко със свещ.

3

Анонимен

преди 2 години

Не се чудят. Правят си сметки без кръчмар. Искат да не се прецакат партиите им като се насрочат първо президентските избори. Печели онзи, който е първи на избори. Тоест ако първи са президентските избори или първо парламентарните ще се спечели от активността на хората. При 3-ти път гласуване в една и съща година хората изпитват отегчение и евентуално ще има по- голяма активност на първите избори. При избори в 3 поредни седмици-втората и третата седмица ще има отлив на гласували.За това се мотат.

2

Анонимен

преди 2 години

Слави дали случайно, дали по сценарий за втори път и на втори избори се държи в полза само на един човек в държавата и той се нарича кРумен Радев. Първия път директно се отказа без капка срам, втория път върти, сучи, мажи и накрая пак се отказа. Тези са за прокурор.

1

Анонимен

преди 2 години

Какъв президент ще избираме? Имаме си президент, който засега няма конкуренция! Досега има само една изрусена жена , която е заявила, че иска да се изправи срещу Радев, но всеки знае, че русата жена е бедствие, а изрусената - двойно бедствие!