29

Я

преди 2 години

Из съм грозна но тая хептен.и защо се показва още,като не е никаква.

28

van horn

преди 2 години

Ох Ангелкова алармирала....направо избива рибата със голи ръце. Нищо не става от тия като нея,те отдавна са изгубили в какво време се намира държавата и хората в нея.

27

сад

преди 2 години

на тате момичето му дадоха форум да си покаже новите дрешки. За толкова години като министър никаква работа не свърши, сега тръгнала акъл да дава.

26

Тончев

преди 2 години

Боже, защо не си прибереш вересиите! Ангелкова колкото е накипрена, толкова е ***! Борисов махаше министри за щяло и нещяло, а представа нямам защо тика тази навсякъде! Навярно си плаща! Иначе не мога да си обясня

25

Инкогнито

преди 2 години

Няма ли да чуя едно умно изказване. Толкова простаци на едно място. Както казваше Бойко слаб умствен материал. Като гледам вашата временна министъра на туризма. Тя е самата красавица, по скоро е звярът. Сигурно и вие приличат на нея.

24

ZZ

преди 2 години

Мерките не бяха и не са работещи! Вие бяхте ли на море, за да видите как в ресторанти, асансьори на хотели, общи части и пр., заведения - малки и големи, закрити и полу-закрити, всеки се движеше без маска, почти никъде дезинфектанти и ръкавици, служителите без предпазни средства, от гостите не се изисква да носят маски и да се дезинфекцират на влизане. Пълен хаос, пълен абсурд и ми говорите за работещи мерки!!! И сигурно за тези мерки има откраднати/изхарчени държавни пари. Мижи да те лъжа!

23

защо

преди 2 години

Маце, пари от бюджета бяхте предвидили до м. Май!!! Направихте всичко възможно бюджета да не се актуализира. Само батката го актуализираше от джипката.

22

Бай Иван

преди 2 години

Нивa нa биoлoгичнa зaщитa cрeщу кoрoнaвируca в Бългaрия: - мoлитвa - 0%; - хoмeoпaтиятa нa Гaлa и д-р Пaпaзoвa - 1%; - лeкaрcтвa - 20%; - cпoрт и cън - 70%; - вaкcинa - 50-90% - рaкия - 100%;- рaкия c прaз - 200%; - рaкия c прaз и бoб - 700%; - рaкия c чecън - 3000%; - рaкия c пaчa, люти чушки и чecън - 9000%, мутирaш в нoв биoлoгичeн вид. Вcички, нa кoитo дъхнeш, oздрaвявaт.

21

мЯрки

преди 2 години

Лифтовете трябва да работят с не повече от 30% от капацитета (не повече от един човек в кабинка и по един на седалка, през една), а при качване, да се представят ПСР, антиген тест, QR код, тест за бременност, акт за раждане и касова бележка за платена синя зона.

20

българин

преди 2 години

Не само носа , но и главата трябва да смени !

19

T.Шак

преди 2 години

Тая миналото лято ходеше увесила нос доземи и разправяше как българският туризъм бил умрял, а сега била въвела "работещи мерки". Уфтсъ!

18

Alex

преди 2 години

Бих я уважил :)

17

Анонимен

преди 2 години

Нос може да се оперира, акъла нЕма как.

16

,Ангелкова алармира

преди 2 години

Аве *** какъв аршин може да е тая пионка и крадла бре??? Мисиркска медия

15

Чобан Бою

преди 2 години

Таз ако не беше кон а беше овца щеше да умре от глад защото нямаше да може да пасе от тоз големия нос!Пък и още ли не е разбрала че е никой и не ни интересува мнението и!

14

Анонимен

преди 2 години

Какви мерки за зимния сезон? Нали вие затворихте Банско

13

хаха

преди 2 години

"Излиза здравен специалист, казва едно. Излиза главният държавен здравен инспектор, казва друго. Излиза г-н Кацаров, казва трето."Така е, но поне трима души казват различни неща. А при вас как беше? Борисов казваше три различни неща в един ден, сутрин едно, по обяд-второ, вечер беше на трето. Айде у лево и без повече герб на власт!

12

Анонимен

преди 2 години

Ангелкова, мерките ги въведе Гърция, като почна да иска PCR тестове и *** се юрна по *морието, че да му е по-евтино.

11

Хахахаха

преди 2 години

България и туризъм!

10

Активист на БСП

преди 2 години

Тая беше толкова посредствена . ..