187

...

преди 2 години

шефът на топлофикация да се разписва в следващите 5 години на минималната заплата като дава такива идеи! КАЗАХ

186

уууууууууууу

преди 2 години

и защо да поскъпне, защото цените на суровините падат ли??????

185

РусенецЪ

преди 2 години

Малко е!!! Трябва поне двойно да поскъпне, че възрастово увредените пенсии да кандисат да се откачим от топлофикация! Години, повече от десетилетие им плащам сградна инсталация без да живея в този апартамент! Стига съм плащал парното на търтеи!

184

Анонимен

преди 2 години

Е и, като не ползвам услугата на дружеството. Не съм на студено и си имам топла вода. Тия ли са наи специалните та ни занимават.

183

ВРЕМЕ Е

преди 2 години

ЗА ПЪЛЕН ДЕМОНТАЖ НА ЦЕЛИ СГРАДИ да СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ РОБСТВОТО и грабежа на Топлофикация !!! ОТ години НЕ ПОЛЗВАМ и СЪМ ДОБРЕ на СТУДЕНО.

182

Супер ,бе...

преди 2 години

НАЛИ , ТАКАВА "ПРОМЯНА " ИСКАХТЕ, ....??!..АЗ СЪМ ДОВОЛЕН!!!!

181

Даа!

преди 2 години

''Tия'' Бате , са като футболистите ни , колкото и да им дадеш , те толкова си могат , АЙДУЦИ !

180

Анонимен

преди 2 години

Да се намалят заплатите на ръководния състав на топлофикация с 50%.

179

Анонимен

преди 2 години

Малко е ! С 200% трябва!

178

Анонимен

преди 2 години

софианци стига сте мрънкали по форумите станете един път като гърците излезте на протест масово но всички като тях уверен съм че тези които се оплкват в момента по форумите няма да излезнат ще чакат някой друг да им свърши тази работа с такова мислене и недоволно бьрборене нищо няма да стане

177

Комуновируса

преди 2 години

Винаги е така,когато комунистите са на власт вдигат руския газ за да пълнят гушите на Русия. Нали са руски мекерета. Радев с гордост се изкачваше с руската посланичка на Шипка,все едно му е жена.

176

Протестиращ

преди 2 години

Айдеее пак Баце е виновен . А защо не Гешев ? Ей света ще свърши будалите не !

175

Анонимен

преди 2 години

Националният предател Тиквата се отказа от таксите, които бяха договорени с Русия до 2030г., отне над 3 млрд. от гладните пенсионери и построи с тях, изцяло за наша сметка газопровод, който обслужва само и единствено Путин! То бива да си хванат за топките страхливец, бива...ама чак толкова не бива! Къде е прословутата диверсификация, за която мелеше години наред тоя престъпник? Или пак Радев му попречи?

174

Чичо Пръчка

преди 2 години

Да те поскъпнат в Бакърената....или в Орландовци!

173

1-н

преди 2 години

бърз фалит за теи нагли крадци

172

Herr Covider

преди 2 години

Затваряйте ги тия? Още с колко ще поскъпва? Миналата година с уж намалената цена плащахме по над 200 лева на месец! Няма отърване от тях, защото тръбите минавали през... собствения ми имот?! Дори и нищо да не ползвам, пак 60-70 лева за сградна инсталация. Откъде накъде и докога?Предлагам да ги пеем пред Еврокомисията, че работят в нарушение и въпреки екологичните разпоредби, да видим какво ще стане!

171

Анонимен

преди 2 години

Поскъпването на газа преди зимата не е никакво валидно оправдание. Държавата и топлофикациите трябва да си имат газохранилища и да купуват през пролетта или лятото,когато газът е евтин.

170

Анонимен

преди 2 години

Нали българските "демократи", включително и *** бойко обясняваха, че американският газ е по-евтин, а руският е по-скъп. Къде е този американски газ, дайте го на топлофикация и никакво увеличение повече.

169

Вова

преди 2 години

първо им пускаш вирус с приятелчетата с дръпнатите очички, после им спираш газа и накрая само минаваш и сменяш знамената с твоето

168

Анонимен

преди 2 години

с доста повече от 20% ще поскъпне като Вова дръпне кранчето посред зима. В момента запасите в газовите хранилища в Европа са средно на 16%, за сравнение обикновено по това време на годината са средно на около 64% пълни. Никой няма обяснение, защо рашките подават по-малко газ към Европа, подозират че е свързано с политически натиск да се завърши по-бързо Северен Поток 2, но може да е и в резултат от санкциите на ЕС срещу Раша. Зимата ще бъде интересно. 20% ще е нищо. Особено ако е студена зима...