14

да си върнем държава

преди 2 години

Живота е устроен така, че да им е лесно на мързеливите.Тука са се навъдили едни протестъри които постоянно се препират на кого колко да дадат. Но те не работят и не произвеждат. Това което ще дадат е от тези които работят и произвеждат. Затова има намаление. За да има за хрантутниците.Ние работещите, трябва да направим протест пред президентството и да искаме да се спрат помощите за тези които никога не са работили и с нищо не са допринасяли за благоденствието на държавата.

13

Тити

преди 2 години

Така и не се научиха да обясняват правилно на хората, как са изчислявали пенсиите до сега, как ще ги увеличат, и какво ще се получи от всичките неясноти за една голяма част от пенсионирането до сега! За бъдещите е ясно, ще увеличат коефициента!Не ме засяга, държавния чиновник от Полицията, нито работили те цял живот в държавната администрация, при тях нещата са ясни като бял ден!Какво става с хората, които имат стаж в държавните и частните предприятия, пенсиониране в периода 2000-2020 г????

12

Анонимен

преди 2 години

Така я оплескаха с тези пенсии,че човек,ще изкачи по лесно Еверест,отколкото да си получи подаянието.Защо ще ги намаляват, с какво е заслужил човек държавния тормоз. Онова lum.баго Калфин ни търкулна в тинята. Не че,социалният на Костов,не ни подхвана. Даже ,каза че живеем вечно,та може да почакаме още сто години.Стаж,откъде и кой мисли за тези ,които ги подмятаха Големите предприемачи.

11

???

преди 2 години

Излиза, че човек, роден преди 1959, на който всички осигуровки са в НОИ и друг роден след 1959, на който част от осигуровките са отивали в частен фонд, ще получават една и съща пенсия от НОИ, но втория ще взима и още една пенсия от частния фонд. Защо?

10

До дядо пенс

преди 2 години

Не си разбрал, дядка.Тури гьозлюците и пак гледай убаво.Това е за хората с втора пенсия и вече няма да им вземат по 20%, а сааааааамо едни 10.

9

Анонимен

преди 2 години

Не ме засяга, но не разбирам. Защо на човек, внасял осигуровки ще му намаляват пенсията??? В същото време дават на тези, които не са работили.

8

Анонимен

преди 2 години

бaлъцитe да чакат втора пенсия , но надеждата умира последна .

7

Анонимен

преди 2 години

И това ли в полза на безценния МВР пенционер?Продължава ли се с практиката хората с най-малък трудов стаж и осигурителен принос да получават най-висока пенсия, най-дълго време?

6

Анонимен

преди 2 години

50 лв

5

Дядо Пенс

преди 2 години

Браво, крайно време е да се преизчислят старите пенсии, а не да ни подхвърлят по 59 лв като на просяци.

4

Анонимен

преди 2 години

Доколкото разбрах пенсиите ще се увеличат средно с 50%.Или бъркам?

3

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше да се преизчислят старите пенсии.

2

Анонимен

преди 2 години

Намалението на държавната пенсия вече ще е наполовина от правеното до вчера.--------Моля някой да ми преведе това изречение на български.

1

Анонимен

преди 2 години

Или както се казва битият - бит, другият - друг...