349

Анонимен

преди 2 години

Не бих отишъл при дърводелец да ми поправя зъбите.Не вярвам на съмнителните прогнози на съмнителен професор, които не са математически, а псевдомедицински.

348

Помислете

преди 2 години

За да успеят да скрият заразата означава само и единствено, че се кара леко и не оставя последствия. Като всеки летен вирус и хилядите настинки, сполетявали хората през хилядолетията. Къде отидоха настинките?! Като малки поточета се вляха в огромната река Ковид. И трамвай да те блъсне, Ковид ще да е било. Ставате жалки и смешни в отчаяните си напиняния да накарата хората да се ваксинират. ***, мизерници!

347

Анонимен

преди 2 години

А защо лъжете хората да се ваксинират??

346

Handel

преди 2 години

На 6оклyчав математик и хората му пречат.

345

Ей бийвъс

преди 2 години

Бодни се с всички о.трови по 2!

344

Професора

преди 2 години

Делтата издържала на горещо, щото тръгнала от Индия , а там е горещо... Това може да се оприличи на изказване на дете 1-2 клас, не на професор. Ама то ако бай Тошо му е дал титлата е ясно колко учен "проф" Витанов

343

ДД

преди 2 години

До Анонимен това не е СПИН. Предава се през околната среда. Затова температурата й има значение. Но трябва да не си напълно *** за да го проумееш, нали така :(

342

Стига всява страх

преди 2 години

Витанов стига всява страх

341

АНОНИМЕН

преди 2 години

. Колко ти плащат да агитираш за ваксини но народът не е ***. На теб може и 10 да си боцнеш на никого няма да липсваш. Що не си гледаш математиката а оставиш биологията на хора като Мангъров който я разбира?

340

бг

преди 2 години

Светът е в бактериологическа война .Предпазване на населнието е част от мерките за защита на българския народ. иначе оставаме само територия.Когато турците стъпват на българска територи през 14 век са улеснени да стигнат до Виена от върлуващата тогава чумна епидемия.Сега положението е подобно. Кой разбрал разбрал

339

69

преди 2 години

"крият" за да ти "объркат" сметките ***!

338

Анонимен

преди 2 години

Това е един от точните хора, които казва истината. Но друг е въпросът, че има увредени мозъци и затова сме на първо място по *** в Европа, и вирусът си прави каквото си иска от масовите заблуди.

337

Анонимен

преди 2 години

ДГД

336

анонимен

преди 2 години

НЕ ПОКАЗАХА ПУБЛИЧНО ТОЗИ ПРОФЕСОР ДА СЕ ВАКСИНИРА А ИНАЧЕ ПРОПАГАНДАТА МУ Е ГОЛЯМА.. НА ЧУЖД ГРЪБ СТО ТОЯГИ СА МАЛКО.

335

Ха

преди 2 години

Не знам правилно ли го разбрах този пръч, но той се е притеснил, че хората не ходят по болниците, за това че са кихнали и на него не му излиза математическата формула. Абе кой харчи народна пара да храни такива ***....

334

анализатор

преди 2 години

Психясал народе,какво общо има един аритметикаджия с медицината?Нищо.Изкукал бакалски счетоводител да го питате какво да правим при заболяване?Ни ви разбирам.Откачихте ли,здравия разим напусна ли ви?

333

Сулю Пулев

преди 2 години

Тоя професор защо не си вади квадратните корени,ами се заврял във вирусите,та ги учи на таблицата за умножение?

332

Waffen SS

преди 2 години

Този математик не ги разбира нещата.Всеки поситител на чалготеки,хвърлящ сабфетки и изпълняващ активни тазовъртенета ,много по-добре ги разбира от този проХесор.Този /тези/ посетители може и да имат една или по-малко мъзъчни клетки ,но знаят ,че епидемия няма.

331

Челеби

преди 2 години

Въдворете математика в психиатрия.

330

Анонимен

преди 2 години

След ваксиниране хора се разболяха. Някои криха, но други ги приеха в болница. Витанов знае ли това ?