24

Д-р Q

преди 2 години

Супер удобен параван за биологичното оръжие, което води до безплодие на жените - по признанието на оксфордския професор сър Джон Бел. Според научните данни, липидните частици, които обвиват РНК молекулата се акумулират след 48 часа в два органа в най-голяма концентрация. Това са на първо място яйчниците и на второ - костния мозък. Много млади жени се оплакват от лисваща менструация след прием на токсината. Съберете 2 и 2.

23

Анонимен

преди 2 години

никой не иска да плаща пенсии дълго време и с такива вируси проблемът много деликатно се решава... вече мислят кой да е следващия вирус, който да пуснат и кога точно.

22

Qanon

преди 2 години

После пак разправяйте, че това било конспирация! Намаляват световното население съвсем умишлено!!!

21

Унуфри

преди 2 години

Германия. Годината е 2030, и двама полицай проверяват документите на бездомник.Единия казва:- Хей Ахмед ! Виж какво странно име - Мюлер !

20

Анонимен

преди 2 години

В българия вече трябваше да се поставя трета бустерна доза.още преди 6 месеца пълен факсаниционен провал.тотална деградация на българското общество.пълен провал на това правителство.

19

То

преди 2 години

нали това е ЦЕЛТА на мероприятието!

18

Анонимен

преди 2 години

Важното е, плодовитоста на африканците, арабите и талибаните да се запази и повиши. Заедно с популацията на ромите - прекрасния нов свят !

17

Койчо

преди 2 години

12...При колониална администрация от компрадорски тип и задвижена глобална програма за прикрита депопулация на стадото-Е, как да стане??Лондонското Сити е запуснало алгоритъма и натиска пионките си "по местоживеене".ТО-дали Ботокса, Стойчо или..., на всичките"Фабержетата" са между вратата и рамката.При един наглосаксонски шут-ще пеят фалцет.Така е, когато имаш грантови г ю. вендии, а не родолюбци...

16

Койчо

преди 2 години

Пандемията значително намали раждаемостта в Европа... Значи-да разбираме, че скритата стерилизация на стадото върви по план.Сега чакаме да минат 2 години, за да видим резултата от отложената във времето евтаназия,медийно прикрита като "новата мутация..." Спете спокойно, оФФце...

15

Защо?

преди 2 години

Защо няма всевъзможни стимули за увеличаване на раждаемостта? Къде са държавите в Европа? Защо не подпомагат младите семейства да имат деца вместо да дават помощи на мигранти? Защо само в няколко европейски държави има някакви стимули? България е най - бързо изчезващата държава в света- LeFigaro . Политиците не са ли наясно? Защо не правят нищо за промяна в тази посока и най-важен стълб за една страна?

14

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който направи дете в такъв свят, за мен е или садист или и.д.иот!

13

Ха

преди 2 години

Едва ли е пландемията, по вероятно е да е ваксината ! Въпреки , че раждаемостта е покачена от това че хората са си вкъщи .... Тази година доста приятели им се родиха деца, не съм бил на повече кръщенета от тая година !

12

Анонимен

преди 2 години

Ефектът от ваксините, които (не) причиняват стерилитет

11

hahah

преди 2 години

Ми като се е.бе.те с парцали на суратите!

10

хсплескан

преди 2 години

До HakikatНе си прав - няма как да остискаме няколко десетилетия. Според мен до макс 10 години ще са повече от нас. Справка виж в Англия последните 3-4 години най-популярните имена за новородени.

9

БХК

преди 2 години

Нищо, нали внасяме свежа кръв от към изтока и от африка, всичко ще е наред до 5-6 години. Тогава ако не сме почнали война заради ковид простотията, ще започнем верска война. Ама ми е интересно кой точно ще я води, като сме се вглъбили в това да признаваме 149 пола, вместо да се вгледаме в истинските проблеми и накъде отива света.

8

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще са пет държави- конгломерати. Явно бившата Европа ще е ислямско население

7

Hakikat

преди 2 години

Всички виждат, че Европа до няколко десетилетия ще е мюсюлманска. Това ще стане по-бързо отколкото смятате. Докато половината от жените отказват да раждат (съзнателно избират да не стават майки), при мюсюлманите се правят от раз до 5-6. Проста сметка показва, че везната им скоро ще натежи. А вие си гледайте прламента, сплетни, и циркове. Така, както никой не е вярвал, че крепостта на Константин ще падне, така и европейците ще се усетят, когато е твърдо късно.

6

Анонимен

преди 2 години

Кастрация на бялата раса и населване с африканци...точно им харесват на хазарите. В Африка не ваксинират, т.е. стерилизират хората...За тях белият човек е разглезен, искащ и досаден с претенциите си. Виж ония от землянките са идеалните човешки животни за тях. Нямате си на идея какви психопати ви спасяват.

5

Зозо

преди 2 години

Пускайте парламента на живо. Циркът е пълен :)))))))))) На Рундю бюджета ще му артиса :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ще му го набият четвъртит :)))))))))))))))))