41

Анонимен

преди 2 години

" Ставаме свидетели на цени 45-46-47 евро за мегаватчас. " - Е, имахме цени на газа зависещи от цената на нефта, но Бойко Борисов предоговори начина за ценообразуване, за да плащаме много по скъпа газ. Ако не го беше направил, сега щяха да плащаме много по-малко. Това предоговаряне плаче за прокурор, съд и затвор, защото няма начин да не са му платили за това.

40

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с цената на хляба. Нали уж Радев щеше да я увеличава двойно от 1 септември?

39

Анонимен

преди 2 години

Не стана нали вожда каза че ша идват кораби с газ от САЩ да ни снабдяват

38

Анонимен

преди 2 години

Ставаме свидетели на цени надвишаващи $600 за 1 000 куб.м.

37

Анонимен

преди 2 години

"През цялата 2021 година, наблюдаваме тенденция на повишаване на цените. Достигнаха рекордни нива за последните години. Ставаме свидетели на цени 45-46-47 евро за мегаватчас"--------------------------------------България нямало как да остане незасегната от тези процеси. Защо да е нямало как? Ако преди 8 години продажните български политици с пяна на уста не ни бяха убеждавали във вредността на "Южен поток", щяхме да сме истински Хъб и да снабдяваме половината ЕС с газ. Щяхме дд диктуваме цените.

36

Анонимен

преди 2 години

Та нали вожда Винету се тупаше в гърдите сега като пусна тръбата цената на газта ще е най добрата. Какво стана дадоха едни 4 милиарда, накрая хахаха преди това 4 милиарда за чертежи на някви си американски ковчези който никога няма да станат. Крадците от герб такива договори направиха за Ел енергия, скъпата произвеждана от на Бойко бившата жена, на доган, американските централи, а тази от козлудий се продава на комшиите. Герб такива крадци

35

Анонимен

преди 2 години

Е как бе, нали Тиквун каза на 3 ти март, че е направил мега гига хипер сделка.

34

Анонимен

преди 2 години

Е бойко нали докара газ от 5,6места или то е само на хартия тва

33

House M.D.

преди 2 години

Откога газовете се измерват във Ват, а не в кубически метри бе, неуважаеми другарю Павлов?

32

Shshs

преди 2 години

Знаеш ли че човек кпиво-ляво добутва до 90г. и че живота е твърде кратък за да се интересувам от някакви легенди на твоите младини.

31

Ровч Раденов

преди 2 години

и, ако ви не е станало ясно : в момента другарете си избиват предизборната к0мпания за прецедент и нъсъ

30

Shshs

преди 2 години

До 33 - бг политиците ли са шефовете на газпром и Абрамович. Извинявай не знаех, че България контролира цената на газта по света. Бойко, Славчо, Христов и Корнелия ще свикват ли скоро среща на Г7 или първо ще се разберат как да разделят българската баница?

29

Анонимен

преди 2 години

Целият борд на директорите на Топлофикация е от ГЕРБ.Назначени еднолични от Борисов и подчинени пряко на Фандъкова като столичен кмет.

28

Анонимен

преди 2 години

Абе временното не сменихте ли и шефа на КЕВР? Искам да кажа, уж изритахте всички калинки и какво ли не, а в енергетиката нещо или сте се договорили за % от по-високите цени или ви е страх да пипате?

27

Ровч Раденов

преди 2 години

До Shshsв смисъл, цената на газта се определя от производителя, и на място от енергиен холдинг който го разпределя до крайния потребител. в нашия случай, разследване доказа, че фирми близки до определена политическа сила, 17 на брой си препродават газта на българската граница, докато се достигне цена, която ги устройва като кяр. мен не ме интересува глобално, защото там цените се регулиран на 6 месеца, а локално, защото поскъпването на стоките у нас е спекулативно.

26

Shshs

преди 2 години

До 32 - и как виждаш някой български политик да определя цената на газта? В смисъл осъзнаваш ли, че вдигаъки цената на газта на цял свят, се вдига цената за сметки на производителите и в последствие производителите по цял свят вдигат цените на продуктите? Май човеците приписващите заслуги на политиците нямате представа как се врътка света. Всичко си има зони на контрол ЕС е собственост на Русия, Африка на Китай и т.н

25

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами чакаме отговорни решения от Властимащите, сега мандата е в ръцете на Импексова, ако това се беше случило при ББ дамата от с.Крушовица щеше да разлае и кучетата ... от преЦедентството на радеФ също се носи зловеща тишина, както по отношение на пандемията където достигнахме челните места по смъртност в евета, така и по отношение на мигрантската криза която ще борим с армията, всичко се потулва под сурдинката и се готвим за преЦедентските избори ... !!!

24

Ровч Раденов

преди 2 години

ае, кво стана с "ше гласувам за слави да видя кво ше стане, щото няма как да е по зле от при тиквата"? васалите на братския султан само диш хакъ не са ви изшили още

23

Анонимен

преди 2 години

Ето, вече се виждат "ползите" от построения от Баце Турски поток за нуждите на Сърбия..

22

българин

преди 2 години

Има ли нещо ,което да не поскъпнало последните месеци?!