60

.

преди 2 години

Не! Стара секира, но натокана!

59

студуващ

преди 2 години

СерГей навремето уволни КН за корупция защото играеше с Вальо Топлото.

58

Мадуро

преди 2 години

Логиката е че тези проценти са измислени, а изборите фалшифицирани.Венецуела от страна в първата десятка след ВСВ, сега е в отчайваща криза. Но дерзайте! Скоро ще ги настигнем.

57

всичко наред ли е

преди 2 години

Увеличенията на ток, газ, парно, вода, храни, стоки, услуги, станаха ежедневни. В другите новини, одорението към служебното правителство и президента Радев е 60%, а към министърът на икономиката Кирил Петков гони 70%. Ходи разбери логиката в тая държава...

56

Анонимен

преди 2 години

Освен глад идва и студ, ще се топлите май по протестите. След като не искате да горите *** на Бобоков сега ще плащате двойно за топлото.

55

Минск

преди 2 години

В Беларусь плащам по 30 лв зимата и 10 лв лятото за топла вода и парно. Има газ, има всичко. Продуктите в магазините са евтини и качествени.

54

ИЗИ

преди 2 години

До до ИЗИ Моят пост за провинциалистите и селяците беше ирония.Исках да кажа,че "Болен,здрав носи".Защо държавата трябва да спонсорира ТЕЦ София,а не общината?Хайде тогава да се спонсорират всички общини в БГ. с държавния бюджет,според населението пропорциално.

53

КОГО

преди 2 години

До СметалотоНе си провинциалист,ти си шуменското ямболийче от София.

52

Сметалото

преди 2 години

Баща ми е роден в София, майка ми в Букурещ. Съответно имам наследствени жилища там за които си плащам данъците. Аз съм роден в Русе. Сега провициалист ли съм, *** ли съм, сложна история.

51

до ИЗИ

преди 2 години

Ами то в София 9/10 от населението са от бедните провинцалисти...

50

До 60

преди 2 години

С допълнението, че Бойко Борисов стана кмет на София на 10 ноември 2005. Иначе си прав - ГЕРБ управляват столичната топлофикация и я източват в същото време.

49

Анонимен

преди 2 години

Парното винаги поскъпва до толкова, че да остане най-евтиния начин за отопление.

48

Анонимен

преди 2 години

" ...за август цена на газа е 57.60 лв. Прогнозата на "Булгаргаз" за стойността на синьото гориво е над 67 лв., а за октомври се очаква да е около 70 лв./МВтч. " -- Е, ако Бойко Борисов не беше предоговорил начина за ценообразуване на цената на газа и я беше оставил вързана към цената на нефта, сега цената до края на годината щеше да е 30-40 лева. Помните ли как Бойко Борисов се биеше в гърдите как бил договорил по-ниска цена на газа?

47

ИЗИ

преди 2 години

Не,не ни чака нова секира.Увеличението ще се поеме от бюджета и цяла България ще спонсорира бедните софиянци.Нека не се притесняват толкова.Повече трябва да се притесняват за навлеците от провинцията,които идват по някаква причина и им правят задръствания и неудобства на всяка крачка.Аман от провинциялисти и селяци.

46

11

преди 2 години

ДА!

45

генерал Нахуйников

преди 2 години

Никакви секири не ни очакват! Те отдавна ни секат все по-яко! На власт е Румен Радев!

44

Оффф

преди 2 години

Силно се надявам парното да поскъпне драстично! Това е единствения начин ментално увредените пенсии от входа да проумеят, че това е възможно най скъпото отопление!

43

Анонимен

преди 2 години

Е бойко нали докара газ от 5,6места или то е само на хартия тва

42

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с осемдесетте милиона останали в КТБ , върнаха ли си някакви пари .И кой носи отговорността че задлъжняло общинско предприятие държи милиони в банка за която всички знаеха че ще фалира.Фандъкова, слушаме те!

41

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация София е ОБЩИНСКА. Няма как държавата да уволнява борда й! Всички безобразия в нея са вършени от ГЕРБ, която управлява София от 2007 г.