43

Лудия

преди 2 години

Зло под "Цанков камък" да стои?

42

ПФY

преди 2 години

Баси почетния председател!!!

41

Анонимен

преди 2 години

За какво го викат Доган той дори не е официален собственик на имота ще падне голям майтап

40

ББ

преди 2 години

До ДА ,БЕ....България е Парламентарна Република...и всеки противопоставил се на решенията на Парламента ни...обявява война на Народа ни....и доган е е над Народа ни...просто го ограбваше и работеше против Няарода ни като агент на дс и кгб...като 90% от ...политиците ни...за наше съжаление...плащат им да разружават Държавата ни...и да я ограбват...продават активи,закриват училища бре...в 21 век...минават фашисти и комунисти взети заедно...костов ги закриваше...с станишев...тея велики "демократи"

39

ББ

преди 2 години

да ...се тотално...той е алкохолик и...той е за съжаление...използван от пеевски...знаете го,взехте малко проценти на негов гръб и си повярвахте...е костов ...шефа ви...никога костов и да..нещо за просперитета на Народа ни...а нямате!манипулатори и ченгета като атанасов да ни...избори за да ви закопаем!

38

анонимен

преди 2 години

Направо смешни са тези в комисията.Дали наистина си вярват,че Доган ще се отзове на поканата им?Не могат да го задължат по никакъв начин,той е частно лице и ако иска ще дойде,а ако не иска-няма да дойде.Какво ще му направят за неявяване-глоба,мъмрене,другарски съд?Просто е пореден евтин водевил.

37

кефлия

преди 2 години

Нека да обясни за доматите и краставиците

36

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя на кого я кръстенпочетния ?

35

ПроСоТо

преди 2 години

не разбирам защо трябва да го разпитват!..Има доказано незаконно строителство и то в големи мащаби,просто да пращат багерите !..Те за някакви дървени бараки преди време пратиха техниката,обаче в тоя случай нещо се ослушват..Прехвърлят топката едни на други..Толкова ли им е взел страха дръндареца?..Сега си обяснявам защо сме оцеляли 500 години в дивата Османска империя:-ЗАРАДИ ТВЪРДАТА РЪКА!...Явно имаме нужда от такава,иначе ставамемекотели,които една работа не могат да свършат като хората..

34

Анонимен

преди 2 години

Доган много го пазят. Като, че ли не му разрешават да се среща с хора, за да не изпусне някоя дума.

33

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Читави хора,....това Доган,Бисеров,Данчо ментата,Шиши,боцко тиквата ,каскета и мн.др.

32

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ТОВА НС---СЕ ИЗЖИВЯВА , КАТО СЪД И ТРИБУНАЛ , БЕ.....ХА,ХА,ХАААА....ЕГАТИ И НЕУКИТЕ ПРОСТАЦИ...

31

ДА ,БЕ....

преди 2 години

ДОГАН СЕ Е ЗАСИЛИЛ С МОТОРЕТКА .....ЗА НС!

30

Пян Гъ

преди 2 години

Не съм фен на Доган, изобщо. Ама наистина въобще. Обаче НС не му е никакво, за да им се отчита. Това е произвол, който руши законността и държавността. Ако е престъпил закона - има прокуратура и съд. Така е в демокрациите.

29

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Много айдуци в дпс и гроб.

28

Анонимен

преди 2 години

Хи...да,се яви гада

27

Анонимен

преди 2 години

Ами има будали та разрешиха на някои, да ползват държавата и да стават камиталисти

26

Анонимен

преди 2 години

Сокола ще го премести в другия крачол!

25

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Блазе му на Доганя;всяка година по 4(четири) месеца курорт на държавна...сметка.Тоя знае за какво на времето се бореше за...демокрация;докара...комунизъма за себе си....

24

Анонимен

преди 2 години

тия с какви глупости се занимават, добре че скоро са вън, нищо не свършиха само комисии, ревизии, изслушвания....а Мая се изживява като съдник... пълна гротрска