66

Анонимен

преди 2 години

До Астра до 43 Лично мое мнение,че не е нужно да се дупчиш отново.Имаш и ваксина и си го изкарал.Само може да си навредиш с втората доза

65

Астра до 43

преди 2 години

Аз съм с една доза астра и антителата бяха 6900 но между двете дози се заразихме така че съм го изкарал също. Втората доза се отложи със 6м . Леко се колебая дали да си бия втората след месец. Жена ми при същата ситуация е с 3700.

64

епидемиолог

преди 2 години

До До епидемиолог/ Eто как се минава през азбуката: Luc Montagnier носител на Нобелова Награда за изолирането на HIV.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77, Дрън-дрън. Който се попикава от страх от ковид, отдавна си е забил вълшебната игла. И пак точно те, въпреки че са инжектирани за безсмъртие, купуват цинкове и подобни.

62

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог: Само когато и ваксинираните застанат на наша страна, разбирайки че са подведени и че с ваксини, в случая , стаден имунитет не се прави - ще ги изметем ковидшарлатаните за дни. Но за сега, те агитират за тях. За радост на ковидшарлатаните. Много по-лесно е да заблудиш хора, отколкото да убедиш вече заблудени, да си призаят че са били заблудени. Характерна човешка черта. И на това разчита бизнеса с тези ваксини. Не съм анти ваксър, но има ваксини и 'ваксини'.

61

Анонимен

преди 2 години

От цялата работа спечелиха аптеките. Маса цинк, вит Д, таваник, фраксипарини и цефалоспорини се накупиха и изпиха. И полза никаква. Слагай ваксината, не пълни джобовете на кварталите аптекари!

60

До епидемиолог

преди 2 години

Ахъм. И досега щяхме да сме минали азбуката на мутациите по 3 пъти.

59

До 67

преди 2 години

Тая фарма мафия може да й е по-добре добавки и лекарства да ни кара да купуваме. Хем са по-скъпи, хем гаранция никаква. А не да предлага някаква сигурна защита връз 40 долара.

58

епидемиолог

преди 2 години

До Доцента: Отговарям и обяснявам. Да, не всички имат стабилни имунни системи стещу ковид, но по-голямата част от населението имат. И на тях трябва да се разчита да създадат истинския колективен имунитет. Колкото по-бързо, толкова по-добре. А локдауните бяха нарочно създадени този процес да се забави изкуствено. Ако ваксините помагат дори временно, трябваше да се поставят само на тези с комрометирана имунна система, докато бързо се съдаде колективния имунитет в останалите. Други въпроси?

57

До доцента

преди 2 години

Никой нищо не може да гарантира на никого. Като се слагат милиони ваксини на ден, е напълно нормално някой от милионите потребители да умре. Причини много. Дайте да пишем и фрактурите като страничен ефект.

56

До 35

преди 2 години

След ваксинацията ми с Пфейзер имах епизод на леко повишаване на ТСХ. Две единици над нормата. Съвпадна по време и с промяната на сезона, може от това да е, а не от ваксината. Направиха ми корекция в дозата и съм добре.

55

Шаши

преди 2 години

Даа, и един мармот завива ваксинка. А мустаците му в контакта.

54

Анонимен

преди 2 години

Имам близки-съпрузи, жената се ваксинира, той не. След месец той се разболя, тежко, беше в болница 3 седмици и още не е добре. Едва не умря. Тя изобщо не се разболя, въпреки, че в едно легло спяха.

53

Анонимен

преди 2 години

Мутациите възникват в болен - тежко и дълго време болен! Набийте го в главите си! Няма как ваксини да предизвикват мутации!

52

Доцента

преди 2 години

Колегата, който казва, че нищо не е по-добро от естествената имунна защита - да, така е, обаче..... Можеш ли да гарантираш за всеки човек или, хайде нека стане лично, можеш ли да гарантираш на всеки свой роднина, че когато се зарази с Ковид той ще направи една нормална имунна реакция, а няма да умре?

51

епидемиолог

преди 2 години

Обърнахте ли внимание на това изречение от статията: //Изследването показа, че предишно инфектирани с Covid-19 участници са имали по-високи нива на антитела от тези, които не са били заразени, като след имунизиране с една от двете ваксини...// Доста некопосано написано, но става ясно че нищо не е по-добро от естествената имунна защита. А с тези калпави ваксини, дори и за кратко да повишават антителата, не се прави стаден имунитет, а просто се създават мутации. Потърсете Luc Montagnier интервю

50

Анонимен

преди 2 години

Ваксината ми е много по-добра от ваксината ти.

49

До 63

преди 2 години

Защо, ти срещал ли си такъв случай?

48

Анонимен

преди 2 години

Каква е ползата от милиардите антитела, ако умреш от една две метални частички, незнайно как попаднали в шишенцето с ваксина. Това е въпросът.

47

до 60

преди 2 години

Може би човека не разбира какво е напрегнат имунитет, но нищо