10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10... Еми какво искаме... искаме да престанете да не спирате за ЕС и да се однесувате како пед...

9

Спокоен

преди 2 години

Протестна нота - добре, там да се трупа документация защо България бламира република северна Македония към ЕС. Ама трябваше и невербално да се посочи на македонския посланик знамето на ЕС, а след това един среден пръст. Допускам, че е умен човек и ще схване. А иначе макетата са легендарни с ментални увреждания. Тя половината им държава вече е Албания.

8

ПроСоТо

преди 2 години

Ще пробвам пак:..-Някой наясно ли е какво всъщност искат макетата?

7

Анонимен

преди 2 години

Цялото свят пропище от това племе прокаже буггарско, цялото свят!

6

да знаете

преди 2 години

Само с нота не става, требе си и бой у глупавицата!

5

До Бунтар

преди 2 години

Всяко живо същество може да харесва и да не харесва каквото си иска. Само че, има нещо което се нарича цивилизованост.И когато в един цивилизован свят някой постъпва варварски или не цивилизовано - това е осъдително!И Проблем са точно индививиди като теб , за които това е нормално

4

Бунгур

преди 2 години

Той кораба потъва,ние спасяваме байряка.Не се виждаме в България как ползваме флага да се завиваме с него по всевъзможни протести,което е по грозна картинка от това което коментираме за Македониа.Ще поставим друг,това да ни е проблема.Не ни обичат македонците ,и има защо.Техния прочит на близката история,не е нашия и трябва да го разберем.Имат право да обичат или да не обичат който си искат.

3

Малко за политика

преди 2 години

За това трябва да се информират и евродепутатите. Нека тези, които агитират за влизане на РСМ в ЕС да са наясно какви ценности се изповядват там.

2

Анонимен

преди 2 години

На втория ред единия климатик е нагоре и седи несиметрично на другите климатици.

1

Анонимен

преди 2 години

Те милиционерите веднага ще пуснат мелачката и ще тръгнат след всички тия които дръзнат да кажат нещо лошо за фиРОМИТЕ. Почвайте да подслушвате ***, почвайте да защитавате предателите ФИРОМ.