83

Дали

преди 2 години

До ГербВърнаха ни всички некадърници в Парламента дето си ги избираме. Крадливото племе произвежда крадливи управници :)

82

Анонимен

преди 2 години

Ша си стоим на село на дърва. То офиса е с нас.

81

Герб

преди 2 години

Герб ни вьрна в средновековието

80

Анонимен

преди 2 години

Тъмно като в Индия:))))))))))))))))))))))>

79

Мая

преди 2 години

Малко замълчи,то не бе с майките от системата ни убива, Топлофикация,водно, сега и Фандъкова почна,Абе спри се бе жена.явно не си задоволена,все някой ти пречи,но като разберат що за човек си всички бягат от теб.спри, размисли,и тогава говори.

78

Анонимен

преди 2 години

То може, може да си отвратителен ама толкоз не бива. Айде къш, ***! Омитей се докато на некой не му е паднало пердето и да те омаа.

77

Анонимен

преди 2 години

Последни напъни от това долно и гадно същество плаши хората с режим на тока?? Майо ние сме БЪЛГАРИ нас с режим на тока не можеш да ни уплашиш 3 :1 помним тия времена и някакво сте способни !!! Още малко си поиграйте и да *** викам!!

76

Могат!!!!!

преди 2 години

Хаха. Хаха хахахахахахахаха можеше и ти да си кмет ама греда не стана а за режима на тока не е като да нямате опит комунисти долни

75

Селтикс от Люлин 1

преди 2 години

Топлофикация да фалира и готово..........Тази да си се прибира в Кюстендил и да остави нашето село София да се оправя без нея и руските ментори от Лукойл да се оправяме.

74

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си безочлив или немарлив за да хвърляш подобни фишеци в публичното пространство. Един интелигентен човек първо би се замислил когато получи подобна информация, после би я проверил (поне от два независими източника) и едва тогава ще надуе тръбата. Боже, слез си прибери вересиите, Боже!

73

питанката

преди 2 години

Оказа се,че пак дига пушилка Мая Истеричната. Няма такава процедура за спиране на ТЕЦ"София".

72

Да бе Майче!

преди 2 години

Не си ли даваш сметка, че точно вие метежници на Радев с метежа си стартирахте вдигането на цените в държавата ни, която искате да обявите за президентска република по кремълски образец, нещо, което никога няма да стане...

71

оставкааааа

преди 2 години

събирай твойте мажоретки дето системата ги убива и опъвайте палатките бе майо . или пари не са преведени от Дубай и протестираме ако Бойко е на власт ?

70

СМЕХ....

преди 2 години

АМИ ТОВА Е ПРОМЯНАТА!НАЛИ ЗА ТОВА,РЕВАХТЕ НОСЕХТЕ БЕСИЛКИ И КОВЧЕЗИ.....ЕТО---ДОЙДЕ ВРИМЕЗА ГИ ПЪЛНИТЕ....ХАХАХААА

69

Кака Мара

преди 2 години

Стига си хвърляла кьор фишеци,*** !!! Затънала до шия в простотия и каканерка ли,кака нерка ли...глупост след глупост ?! Скрий се,*** !!!

68

Анонимен

преди 2 години

Тази както винаги лъже, даже майките от "Системата ни убива" и се бяха доверили и бяха използвани и измамени от сестра Галева

67

Анонимен

преди 2 години

Преди малко напълно опровергаха по 1ва програма казаното от Манолова - поредната партенка хвърлена от нея.

66

Анонимен

преди 2 години

Да бе. Те големите крадци като Топлофикация ако винаги спазваха законите, досега да са фалирали. Естествено че ще си работят, а тези бумащини ще се покрият.

65

Калин

преди 2 години

Ако софиянци останат без парно, топла вода и с режим на тока, аз ще си отрежа всиччки атрибути. Предлагам... ако се окаже че ТАЯ лъже да си обръсне главата. Гласувайте...

64

фермер

преди 2 години

Има блокове в Перник, които са на издръжка финансова към ж.к. Овча купел от две три години.Плащат за тях от Овча купел.Знае го дружеството, знае го и Перник