9

BatSot456

преди 2 години

Ще управляват.

8

ВУЗ ПръдльоПерник

преди 2 години

Те Пернишките Талибани вилнеят със страшна сила и режат ръце но за тях нищо! Що така!

7

Анонимен

преди 2 години

Защо няма статия,че администрацията на Джо Байдън ще плаща пари на талибаните ?Защо няма статия за 200 деца от Калифорния,които никой не знае къде са в Афганистан сега?Отишли там по някакви либерални програми на щата?Защо няма статия за майката на загинал американски войник в атентата,която написа в Туитър и Фейсбук,че Байдъновите ръце са с кръвта на нейния син.И че после Туитур и Фейсбук й затвориха профила???

6

Уоук марксис трансдж

преди 2 години

Ню Йорк Таймс и Вашингтон Пост са единствените медии които чета. Особено напоследък. Преди години не бяха толкова комунистически за моя вкус. Чест прави на нашите медии че вече ги цитират непрекъснато. А не само DW, Гардиън. ФрансПрес и AP.

5

Иван

преди 2 години

Ню Йорк таймс: Рано е още да се им кажем какво да правят на талибаните

4

SS

преди 2 години

С оръжието за 83 милиарда долара оставено на талибаните ,те автоматично се превръщат в регионална сила.И могат да правят каквото си поискат . А ние българите от лакейски съображения дадохме два милиарда за самолети които са още на чертеж.

3

Светозар

преди 2 години

Тази статия е превеждана с Гугъл. Има понятие " авторско право ". Това не е авторска статия на госпожа Славова. Или приложете оригиналния източник, или превод " с разбиране", като за български сайт. И в двата случая не представяйте този материал, като ваш.

2

Анонимен

преди 2 години

Богатите и разглезени европейци превърнаха САЩ в някаква наемническа армия. САЩ обаче като ходи на учения ги вижда партньорите си от НАТО какво въоръжение имат и доколко могат да разчитат на тях. Даже някой, като си купува оръжие от САЩ, те си мълчат продават си, прибират парите ама преценяват и колко ти е умствения багаж и какви си ги свършил. САЩ обичат пари, ама не обичат съюзници плазмодии.

1

Анонимен

преди 2 години

Един народ иска да воюва със Иран ама САЩ не искат да воюват със Иран, ще се оттеглят сега и ще чакат за видят какво ще стане. Който иска да воюва сега да ходи да воюва, САЩ не са слуги на някой все те да воюват. Туй е положението, ЕС ще стане на каша, НАТО може се разпадне, всичко може да стане.