76

Анонимен

преди 2 години

ДА ТОВА ЗАЕДНО С ДПС СА ПАРТИИТЕ ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ ДАЖЕ НА ДЖУДЖЕТО НОРТ МАСЕДОНИА. *** - КАКА ТИ АНТОАНЕТО ЦОНЕВА И ЦАПАЩИЯТ ПАМЕТНИЦИ ТЕ ЛИ МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ, ТЕ ЛИ БЕ...ВСИЧКО ИМ Е СКЕЛЕТИ В ГАРДЕРОБА И ЗАСИЛВАНЕ НА ОЛИГАРХИЯТА И НЕРАВЕНСТВОТО.

75

Анонимен

преди 2 години

ОБЩИТЕ ИМ ЦЕННОСТИ СА АНТИБЪЛГАРСКИ, КОРУПЦИОННИ, ПЪЛНА АНТИМОРАЛНОСТ...И ЗАД ТЯХ СЕ КРИЕ АЛЧНАТА ОЛИГАРХИЯ.ПЪЛНА БЕЗЧУВСТВЕНОСТ КЪМ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ СТРАДАНИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ШИРЕЩАТА СЕ БЕДНОСТ, УГНЕТЕНАТА СРЕДНА КЛАСА. ВСЕ ПАК И С ДПС СА СИ БЛИЗКИ НАЙ-МНОГО ДПС-НОТАРИУСИ СТАНАХА ПО ВРЕМЕТО НА МИНИСТЪР ДРУГАРЯ БОЙКИКЕВ.

74

Соросоиди

преди 2 години

Е нали една и сьща фондация ги спонсорира

73

хюстън до 82,смех

преди 2 години

В главата,освен мухи ,нищо нямаш !.....е за такива бок луци,сме на тоя хал.

72

Анонимен

преди 2 години

Тоя,ако няма пари за самобръсначлка " Жилет".Ще му дам 2 лева ,за да се обръсне и замяза на "мъж"! Но като Уран гутан брадясъл ,да ми и ни дава акъл,няма да стане!

71

Анонимен

преди 2 години

дб за пореден път ще излъжат очакванията на гласувалите за тях.хората да не слушат какво им говорят а да се интересуват от миналото на членовете на тази партия и какви са ги вършили правете информиран избор и стига сте настъпвали мотиката по един и същи начин.

70

СМЕХ....

преди 2 години

КОГАТО ЗАМИРИШЕ НА ПАРИ ----КОМУНИСТИТЕ СЕ СЪБИРАТ , КАТО МУХИ НА ***...СВЪРШАТ ЛИ ПАРИТЕ......И МУХИТЕ УМИРАТ.....ХА,ХА,ХААААААА

69

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ВСИЧКО ОПИРА ДА ПАРИ ,БЕ....А ДА ГИ ПЕЧЕЛИ ---САМО ГЕРБ МОЖЕ!....ДРУГОТО Е САМО МЪКА , БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ....НО , ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ЗИМАТА --КАТО ВИ СПРАТ ПАРНОТО И ВИ ВДИГНАТ ТОКА И ХЛЯБА!.....САМО ПАРАТА---ТЯ ... , МАЙКАТА НА ФУКАРАТА И КОМУН ЯГАТА

68

Анонимен

преди 2 години

Това няма как да се случи!

67

Анонимен

преди 2 години

Половината от ДБ са такива от ДСБ, т.е. Костоваци , а другата половина от тази коалиция имаха министър в кабинета ББ-2 - Ристо Иванов.Така че чувствата им към ГЕРБ са топли, искаха да свалят ББ. Троловете на ГЕРБ реват, че БГ е имала само един държавник -Боце. Та той с мин.Горанов ограби десетки милиони от спортните залагания , сетне взе колекциите, струващи милиарди на В.Б, същото стори и с братя Бобокови. Напълни си шкафчето с милиони евро и златни слитъци! Този ли вие наричате държавник?!

66

по малкото зло

преди 2 години

а бсп се прегръщаше и целуваше с ДпС . така че по добре ГЕРБ с ДБ , отколкото импексова с мая общата и славчу да управляват .

65

Анонимен

преди 2 години

ко? не!

64

ЖУРНАЛИСТ-МЕЧТАТЕЛ

преди 2 години

На това журналиостче не му е ясно, че Бойко Борисов никога няма да се коалира със съм.нителниа демократ Бойкикев, нито с турчина Доган. Бойко и ГЕРБ остават завинаги стожери на Евро-атлантизма.

63

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости и откровени лъжи.

62

Анонимен

преди 2 години

ГЕРДБ - Граждани за Европейски Развитите на Демократична България.....................Това е един ***

61

Баш Майстора

преди 2 години

Съюза за Президентските избори е неизбежен между ГЕРБ СДС, ДСБ, ДБ, ВМРО, Воля, БНФС, БЗНС, Гергьовден,Патриотите, ДПС и всички останали демократи за Президентските избори е неизбежен

60

Анонимен

преди 2 години

Хората на Прокопиев и хората на Пеевски имат общи ценности и ги делят.

59

Анонимен

преди 2 години

Кузмане каквито и опорки да пускаш геПи са едно м..афиотска структура и не виждам как политици претендиращи за честни и демократични ще се гушнат с ша..айкаджиите на бб

58

Анонимен

преди 2 години

Да, ама не!ДБ с ГЕРБ- никога!Иска ви се да спасите вашия вожд и да се измъкне от последващо преследване от закона, но няма да ви се получи.

57

ПОЗНАВАЧ

преди 2 години

До Има такъв метод 60: Вярно е, че въпросната редукция, по-късно заменена от ейдетичния й вариант, цели достигането до същината на смисъла чрез елиминиране на изкривяващи смисъла предубеждения и културни замъглявания. Само че пътят до трансценденталните измерения на аза и чистото съзнание не е лек... БКП/ДС наистина е в генезиса на повечето партии, но някои политици успяват да се разграничат от миналото си чрез действията си (напр. проф. Близнашки), а други не успяват. В това е разликата.