46

1

преди 2 години

По-добре ботоксов,да сметне,колко души издадоха багажа ,на стъпалата пред болниците,по времето на неговото министерстване.

45

Анонимен

преди 2 години

Как няма да има скок като вдигнахте клиничната пътека на 1400 лв. за един болен и болниците прибират всеки за да точат пари.На ли са акционерни дружества и трябва да се напечелят...

44

Анонимен

преди 2 години

На мене лично професор Ангелов ми е напълно антипатичен. По време на най-тежката вълна от КОВИД, когато болниците бяха препълнени, той отиде да си присажда коса и опъва бръчките с ботокс, което показа какви са му личните приоритети. Също така, има много въпроси от неговият период като ръководител на болница и аз не съм сигурен дали при едно сериозно разследване няма да се стигне до сериозни обвинения.

43

Анонимен

преди 2 години

Медиите, спрете се вече! По всяко време на денонощието ни занимавате с някой от тези корумпирани и компрометирани човечета!!! Точно тези не ги е грижа за никого, освен отново да стигнат до фондовете.......Лошо ли е милиардчета да летят към личните банкови сметки.

42

Анонимен

преди 2 години

И той горкия не може да преодолее жестоката истина, че вече не министър. Той направи своя избор. Да си остави такава прекрасна и хуманна професия и да става политик. Луда, алчна работа!!!! Съвети приемам от лекари, а не от корумпирани политици. По твое време умираха хората по стълбите....Ние помним всичко!!!!

41

Даа!

преди 2 години

И на тоя ВЕЧЕ политик , му липсва жипкатЪ !Като чуя за лекар-политик , и ми настръхва косЪмът .Явно И такъв ''лекар '' е бил !

40

кофти

преди 2 години

Човек когато изкукурига , става политик , скъсва с всичко друго , какъв лекар ще е в бъдеще не се знае , всеки случай политиката ще го направи ,..... КОРУМПИРАН ДАЛАВЕРАДЖИЯ !

39

Darth shadow

преди 2 години

този ботокс можел да смята :)))

38

Даа!

преди 2 години

Алоо , Ангелов , гледай си политиката и ''вожда'' , от теб вече доФтор не стаА . В политиката морал и правила няма , лекар не се връзва с политик ,.. РАЗБРА ЛИ Мъ !

37

Не съм бот

преди 2 години

Г-н Ангелов, моля Ви да се обърнете към правителството на страната с молба да включи българската армия в тази неравна битка с кихавицата! Искаме под строй, в редичка, двама по двама, придружавани от войник с АК-47, да отидем да се ваксинираме, по възможност с поне 4 дози от лековитата и вълшебна (а най-вече безплатна) ваксина. Вие, г-н Ангелов, доказахте, че мислите за здравето на обикновения българин и не сте търгаш. Нека заедно се изправим срещу врага и да го победим!

36

Анонимен

преди 2 години

Ангелов, дори да са верни тези проценти нямате право да мрънкате , че недостигат легла, линейки, персонал или кислород в болниците. Достатъчно време бяхме в зелената зона и трябваше държавата да се подготви добре за новата вълна. Ако не сте откраднали парите естествено.

35

Баче Кике

преди 2 години

Вижте го как се е запотил с масчицата си, дано да вземе да се задуши, заедно с другите промити песове-колеги

34

чувалла е за карлу-

преди 2 години

--ково . Вменява постоянни паник атаки у населението .

33

скрии се бе чувал !

преди 2 години

Чувала иска да стане така ,че да казва ,Аз бях прав.

32

Анонимен

преди 2 години

Абе гадини.Тоя косматия защо ни го пробутвате постоянно ?

31

Гражданин

преди 2 години

До Президента на Р.БългарияНие, гражданите сме заинтересувани: Кога това лице Ангелов ще бъде разследвано в схемите за източване на Александровска болница, които схеми я превърнаха в една гробница ? Кога ще видим ефективни присъди на тези българоубийци, които ни управляваха досега ?

30

Анонимен

преди 2 години

Абасолютен гнусар е тоя. На всичкото отгоре е и Гербер, че и долно корумпе със съмнителни професионални практики в миналото.

29

Ментора бай Иван

преди 2 години

Герберите си мислят , че все така ще злорадстват и ще гледат сеир на попарата която са надробили!Ей Ангелов , от друсане в джипката на Мутрата си увредил мозъка си бре синко!Ще дойдат други времена , друг главен прокурор , друг Висш Съдебен Съвет , та като Ви метнат , само на усмивки и бели зъбки ще ми станете !

28

Иван

преди 2 години

*** ьо не иска да се ваксинира ! Той мисли, че е без смъртен !

27

Койчо

преди 2 години

Коцето сега всеки ден има коментар а като министър не му оставяше време от обиколките с джипката да се изкаже