34

Церен грцки индус

преди 2 години

Всицки македонци и суданци са ми братя, Палештина е наша прародина!

33

Анонимен

преди 2 години

Всяка европейска държава е готова за наплива на терористи, стига да има воля за това. А воля за това означава разполагане на няколко хиляди бойци с автоматични оръжия. Чалмарите са свикнали да се качват на главата на европейците заради меките китки, които управляват ЕС. Ако започне по границите да се стреля на месо, хората с бради и вълшебни килимчета много бързо ще разберат къде им е мястото.

32

Анонимен

преди 2 години

Всички неща направени в Македония с флага и подобни негативни неща са по поръчка на ВМРО,Каракачанов и Джамбазки.Там хората не ни мразят.Това си е чиста политическа кампания.Същото е и с бежанците.На миналите избори с кампанията за мигрантите влезнаха в парламента.Надявам се да няма вече хора които да им се вързват.

31

Друже

преди 2 години

Един ден ще дойде България ще се нарича Македония това си го набийте добре в тъпите вулгарски кратуни сегашните земи на така наречена България са били Майедонски и така ще си бъде за съжаление така го иска султана на Турция Тайп Ердоган султа кстого нарича мафиота Борисов Тайпи

30

Садията

преди 2 години

Престанете да ни занимавате с този *** и ***

29

Анонимен

преди 2 години

Знамето, когато е трябвало сме го пазили. Няма нито едно българско бойно знаме в чужди ръце. Българският флаг могат да си го нарисуват и да си го дерат, но българско знаме да вземат с бой и днес не могат. Могат с измама. Българинът няма от какво да се срамува, отсрамили са ни дедите ни, ние сегасме в ЕС с всички хубави и лоши неща там, тези несретници драпат за благата, не за несгодите, те са промити от дълги години югославски терор и не заслужават внимание. Незнам какво се е разпенил този младе

28

Анонимен

преди 2 години

Джамбаз ефенди ломоти и драпа за видимост в информационното поле..същият не се свени да хвърля пиратки срещу Българи и да кара опасно пиян сред Българи... *** путинско.

27

Бунгур

преди 2 години

Този младеж няма понятие от Македониа,а все натрапва глупавите си виждания.Измисления народ чак го изпрати да ни представлява в Европейския съюз. Да се смееш ли,да плачеш ли???

26

sofeto

преди 2 години

Всичките тези провокации са на србете УДБaшки, тяхната окупация на тази територия е всевлатна и до днес и за вбъдеще!

25

Асан

преди 2 години

Жамбаси на пост до пилона да варди байрака :)))

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25.Друже,че той е с Нас постоянно...колко години дъвкахме идеите..

23

Анонимен

преди 2 години

Коминтерна съществува ли още, тоя в кой век живее още му дрънчат петолъчки в евроатлантическата кратуна.

22

българин

преди 2 години

Интересно , ако стане Ванче Михайлов от гроба и го види тоя смучко , как ли ще реагира ?!

21

Анонимен

преди 2 години

Какво му разбира главата на този от коминтерна? Едно нищо, русофобите са вредни за България.

20

Недоразбрал

преди 2 години

Какво се чудим на коминтерновците в СМ,като ги виждате наглеците тук на страниците на ДНЕС.БГ?!Какъвто и да е политик Ангел Джамбазки,на първо място е БЪЛГАРИН и в случая защитава БЪЛГАРСКИТЕ интереси!!АНАДЪНМУ??!!Главните букви и турската дума са за тези *** и русоблизи дето имат за цел да сеят омраза сред нас и да ни настройват един срещу друг!

19

Анонимен

преди 2 години

Поругаха ни знамето, мълния уби треньорите по футбол, а тоя тръгнал да маха с пръстче. Да каже как е защитил интереса ни в Брюксел срещу афганската напаст дето искат да я приемаме.

18

Анонимен

преди 2 години

Фиромската простотия в БЮРМистан е безкрайна.

17

Джамбазки е

преди 2 години

Един от малкото достойни политици в България,защитаващи българските и християнски ценности!

16

До ВМРО

преди 2 години

Алоо , какво ви стаА бре , Бойко оправя Европа , тоя *** пък Македония , ... а вземете и помислете за България бре !Аман от примитивни измислени политици и управници !Русия била такава , Македония била такава , Гърция била еди как си , Сърбия пък друго , Румъния била по-зле от нас / ама друг път/ ,... а България как е : На всички последни места в ЕС , по всички показатели ...

15

Анонимен

преди 2 години

джамбаски бъдещето на българия.Политикът,който няма рабтен ден ,също като Станишев.Моооомци ,внимавайте за кого гласувате ве,моля ве