17

Бонго Бонго

преди 2 години

Ала бала

16

Анонимен

преди 2 години

Тая калинка Румен Миланов се бори да запази съветските търтеи и милиционери от НСО на работа

15

Анонимен

преди 2 години

НСО не е нужно. Има пре достатъчно полиция и дансаджии - чантаджии/ така ги беше нарекъл ББ / които чогат да се ангажират с тази дейност както и досега след всеки големец търчат и полиция и ДАНС. Охрана само на президента, председател на народно събрание и мин. председател.

14

НЯКОЙ РЕШЕНИЯ

преди 2 години

НЯКОЙ Е ЕДИН, НЯКОИ СА МНОГО ."Когато местоимението се отнася за двама или повече души или предмети, се пише някои. Това е форма за множествено число." Внимателно с клишетата !

13

Койчо

преди 2 години

Закривай НСО с този бюджет за милиони

12

Лойко

преди 2 години

Крайно време е да се изградо ССТV в България и да има пълно покритие във всички възлови публични места. Така, и да бъде извършено някакво престъпление ще може за часове да бъдат разкрити престъпниците.Нормално е ежедневно всеки един от нас да бъде заснет поне от 40-50 камери. Това ще има и превантивен характер и всеки ще се съобразява ,защото ще знае,че ще бъде разкрит бързо и ще се въздържат от посегателства и вандалщина.

11

Анонимен

преди 2 години

А оня п0мака-хидроинжинер още ли го пазят? Вярно няма такава държава.

10

Анонимен

преди 2 години

Яка, яка ръка се иска в РБ. Рсботата е много разгащена. Което еъобще не означава, че ни трябва задължително бодене с т. нар. коваксини. Ърябва СПАЗВАНЕ на Закона във всичкия му блясък. Досега е само погазване и угаждане в името на осигуряване на "гласове" и дружки.

9

Анонимен

преди 2 години

Що не се охранява производството на храни, с какво ги пълнят, как и колко.Охрана по села и градове в тъмните часове има ли?

8

И.Б.

преди 2 години

Защо пишете думата "някои" с "й", когато е в множествено число?някой = единствено числонякои = множествено числоНаучете се най-сетне на български правопис!

7

Анонимен

преди 2 години

зИма нужда от охрана в училища и вузове, в транспорта да се следи за много неща, не само за маски. В мсгазините продават всичко на малолетни и никой не следи за това. Побоища между тинейджърКККи във всяко у-ще, но никакъв надзор няма.

6

Кал-Ел

преди 2 години

Нали втълпихте на зомбитата, че демокрацията е справедлив строй? При справедливия строй, политиците трябваше да бъдат обичани от народа. Разпускайте НСО и нека всички се окъпят в народната любов която заслужават.

5

Лудост

преди 2 години

Защо тези търтеи от конституционият съд който работят сумарно един месец в годината и получават огромни заплати са пазени и возени от НСО?!

4

Анонимен

преди 2 години

Целта не е да се решат проблемите на НСО, продажните метежници се целиха в главния прокурор подкрепени с пари от Дубай и Белград, колко по-очевадно трябва да стане?

3

Асан

преди 2 години

80% не гласуват... Ама бирника събира данъци наред :)))

2

Иван

преди 2 години

Какво е това НСО ? Хрантутници ! Охрана само за премиера и президента, за другуите каква охрана ? Аз затова от години не гласувам !

1

Асан

преди 2 години

Досега що *** суджук без да намаляваш щата :)))