97

Анонимен

преди 2 години

Това, което виждате и четете, не е това, което се случва."- Нямате и идея колко прав е президента Тръмп. Всичко в т.нар. Медии е изкривено, изопачено, ако трябва и чисто изфабрикувано, само и само да служи на либерастията и болните им идеи. Много радващи факти за западналите умиращи медии и холивуд. Благодарим ви Президент Тръмп, за това че показахте истината наяве и тая прогнила морално пропаднала пропагандистка машина почна да скрибуца и скоро ще ръждяса тотално. БЛАГОДАРИМ!

96

Анонимен

преди 2 години

*с малко реални факти* ли? Хахаха, СТОТИЦИ пъти ви хващаха в лъжи и манипулации, доказвахо го, но били малко фактите. Няма по-големи циркаджии от платените либерастични медии, повечето са за дъмпстъра. Няма нищо реално в тях, бяха изобличени от Тръмп в масирана политическа подкрепа на демоН-РАТската партия, което е престъпление! Загинахте тотално, сега бършете крокодилски сълзи

95

Анонимен

преди 2 години

Хаха, папмерса се изнесе от Афганистан като бито псе, остави и подари на ТЕРОРИСТИ техника за $80В, предаде онези които са работили и помагали на американската армия и дипломация с години....обаче продължават с пропгандата какво бил Тръмп направил. Не осъзнавате колко сте жалки с тея пасквили либерастии недни, и вие преводачите гня сажии

94

Анонимен

преди 2 години

Каква е най-голямата щета, която Доналд Тръмп нанесе на Америка?... Че се ОТКАЗА от управлението... А и ЩЕТАТА се оказа глобална, визирам медицинското престъпление против човечеството

93

Анонимен

преди 2 години

Много си е прав човека! Всичките медии сте платени " изкривители на истината"! Никои не ви вярва вече.

92

Анонимен

преди 2 години

Тръмп нанесе голяма щета на америка, върна производства обратно и сега няма кой да работи.

91

Анонимен

преди 2 години

Безсмислени глупости. Щетата е, че изкара мафията на яве. А това са собствениците на медии, които налагат тотална цензура в тях.

90

ХХХ

преди 2 години

Най голямата щета и поразия за Америка направи Тръмп от десетилетия насам и тя е че не предизвика война никъде по света и така допренесе огромни загуби за САЩ ! Не ограби нищо .....пълен непокист не мислещ и не милеещ за Велика Америка ! Да беше запалил някоя по скромна държавица щеше да се отсрами ама той не та не ......!

89

Анонимен

преди 2 години

Тръмп е най-великият Президент на САЩ,защото не направи нито една война!Това не могат да му простят Килъри,Обонго,Буш,Сорос,Безос,Гейтс,Зукърбърг и Назначения!

88

Доналд

преди 2 години

Най голямата щета е че не съм на власт.

87

Киро Х

преди 2 години

Отсега още задвижиха предизборната атака срещу Тръмп 2024! Явно, че много ги е страх от него, за да пропагират подобни абсурди, алабализми и най-долни лъжи.

86

Анонимен

преди 2 години

БРЕЙ,ИМАЛО И ТАКИВА МУШМУЛИ ,КОИТО ХАРЕСВАТ СРУТЕНИЯ ИМИДЖ НА САЩ ОТ ДЕМОНРАТИТЕ,РАЗРЕШЕНИЕТО НА БАЙДЪН ЗА СЕВЕРЕН ПОТОК 2 НА ПУТИН.ТАКИВА,КОИТО ХАРЕСВАТ ИНФЛАЦИЯТА И СКЪПИТЕ ГОРИВА,КАТО И ПОДАРЕНОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ ЗА 90 МИЛИАРДА НА ТАЛИБАНИТЕ.

85

Анонимен

преди 2 години

Американският народ не е избирал Байдън.Той беше инсталиран.Като тоалетна чиния!

84

пияница мистик

преди 2 години

Ами Тръмпунгера като иска само той да разпространява новините е лесна работа. Прави революция, въвежда социализъм в САЩ и пуска 2 вестника - "Работническо дело" и "Отечествен Фронт" и готово. И по цял ден ще пише за него колко е велик и как се изпълнява петилетката :)))))))))))))))))))))

83

Анонимен

преди 2 години

До #104, голям смях, много си глуповатичък, ако вярваш на щяло и нещяло-хахаха. Сигурно си чул приказката, където крадецът вика:-Дръжте крадеца! Ей, така скоро някой *** не ме беше разсмивал.Само за първите три седмици в Щатите от Китай, след обявяване на пандемията, пристигат над 400К туристи, чат ли си за какво ти намеквам, умнико. Те и *** гътнаха кулите, и забиха самолета в Пентагона , нали? Четете, бре хора, четете, не е срамно да се образовате.

82

ИМЕЙЛИТЕ НА ФАУЧИ

преди 2 години

ПРЕЗ 2015 ГОДИНА БАРАК ХЮСЕИН И ДЖО БАЙДЪН ПРЕВЕЖДАТ СТОТИЦИ МИЛИОНИ НА ИНСТИТУТА В УХАН ЗА ПРОУЧВАНЕ НА КОРОНАВИРУСИ.ТОЛКОВА ЗА КОЙ Е ПРИЧИНИЛ ЕПИДЕМИЯТА!

81

Texas

преди 2 години

Рейтингът на Памперса се срива,като Джо по стълбите на самолет.

80

Анонимен

преди 2 години

Доналд Тръмп не е на власт от 8 месеца и неолибералните глобалисти още пищят срещу него!Яко им е бръкнал!

79

Един от Юг

преди 2 години

До Интересно, един 89Я помисли пак малко ако можеш и си отговори на въпроса кой е човека на Путин! Със встъпването на власт на Байдън първите стъпки бяха да спре производството на петрол в САЩ,второ да рареши северния поток на руснаците и да опрости санкциите на китайците! В Библията е казано :"по делата ще им ги познаете"! Ама трябва малко пипе да имаш за да го разбереш.Иначе повтарянето на опорки като папагал не върши работа!

78

Един от Юг

преди 2 години

Най голямата му вина е че позволи на изкукалия Джо да стане президент с фалшифицирани избори!Тръмп знаеше година преди това какво му готвят!